forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Predlozi za forum v.2.1

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 17/08/2009 : 22:51:48
Ne znam dokle je Markos stigao sa programiranjem novog sajta/foruma, ali možda nije kasno za neki predlog?
Ja lično bih voleo kada bi pored svakog posta postojala opcija "alert moderators", tako da bi forumaši mogli da upozore na eventualne nepravilnosti koje mi moderatori previdimo. Da ne bih posle čitao "mene upozoravaš, a ovog drugog nisi" i slično.
Mišljenja i predlozi?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sawitch Posted - 05/11/2009 : 19:50:18
Ako moze da se odradi preciznije prebacivanje postova na stranice... 23. post prebaci na novu stranicu i onda se ona ispod naslova topica ne prikaze kao poslednja vec se otvori recimo 150-a stranica a ima vec 151-a.. Nesto tu nije uskladjeno...
sdragan@ Posted - 01/11/2009 : 20:51:21
Markose...ajde nas razdvoj sa bracom montenigersima ili nam vracaj Jugoslaviju...taj bi naziv imao vise smisla od ovog sadasnjeg...
Markos Posted - 01/11/2009 : 18:39:33
pobrkao si
goksi Posted - 01/11/2009 : 18:31:16
Hmm, kapiram sad. Ukupno ima 12 strana, tako? Ranije je išlo u neke druge delove foruma ili sam ja nešto pobrkao?
Markos Posted - 01/11/2009 : 18:26:43
pa nije arhiviran.
goksi Posted - 01/11/2009 : 18:05:42
Može li da se isključi arhiviranje topika iz dela "izdavački izlog"? Tu me nekad interesuje da pogledam i neke stare topike.
King Warrior Posted - 16/10/2009 : 13:18:39
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by King Warrior

treba ukinuti Pollove gdje moze svako da glasa i gdje se cookies obrisu i moze se glasati 1000 puta, jer tako nesta nema svrhe.
Moze li se nemjestiti opcija kad se otovori poll,da automatski samo clanovi mogu glasati? Ljudi jednostavno zaboravljaju funkciju gdje to sami mogu da namjeste kad otvore poll.

A sto bi sve onda trebalo ukinuti... Forume, u prvom redu:)

Zato kazem ako moze da se podesi opcija gdje AUTOMATSKI kada se otvori poll da mogu glasati samo clanovi.Ovo manuelno podesavanje slabo funkcionira,kako se moze primjetiti. Dosta foruma podrzava tu opciju i glasanje onih koji nisu clanovi ili evtl.brisanje cookies i ponovno glasanje nije moguce.
Witchblade Posted - 16/10/2009 : 12:47:03
quote:
Originally posted by Markos

quote:

treba ukinuti Pollove gdje moze svako da glasa i gdje se cookies obrisu i moze se glasati 1000 puta, jer tako nesta nema svrhe.
Moze li se nemjestiti opcija kad se otovori poll,da automatski samo clanovi mogu glasati? Ljudi jednostavno zaboravljaju funkciju gdje to sami mogu da namjeste kad otvore poll.

I eto foruma 3.0!
Markos Posted - 16/10/2009 : 12:39:56
quote:

Markos Posted - 16/10/2009 : 12:37:33
quote:
Originally posted by Grujah.

Ja imam jedan predlog. Naime, k#1086;d korišćenja opcije Search, kada se nadje traženi post, može samo da se ode na topic u kom je to postu, a ne i direktno na stranicu na kojoj je post. A kad je taj topic 200strani, tipa VČ i slično, nema mnogo vajde od Searcha...

Moze se vidjeti post, direktno kao rezultat searcha. Ovo sa brojem stranice je, nazalost, trenutno teško izvedivo. Provjerit cu jednom kad stignem kako to izvesti. U principu, ne bi smjelo biti tako tesko za isprogramirati, samo je zahtjevno zbog resursa.
King Warrior Posted - 16/10/2009 : 12:09:41
kreŠa Posted - 04/10/2009 : 20:48:57
Pogledas datum posta, malo ti olaksa pretragu
Mada ni to cesto ne pomaze.
Grujah. Posted - 04/10/2009 : 20:09:25
Ja imam jedan predlog. Naime, k#1086;d korišćenja opcije Search, kada se nadje traženi post, može samo da se ode na topic u kom je to postu, a ne i direktno na stranicu na kojoj je post. A kad je taj topic 200strani, tipa VČ i slično, nema mnogo vajde od Searcha...
Bob Rok Posted - 02/10/2009 : 17:01:37
Podforum, to Lose sam se izrazio...
Opti Posted - 02/10/2009 : 15:23:16
quote:
Originally posted by supermark

pa takav topik svatko od vas može napraviti
ili vi mislite na podforum Magnus-Bunker?

Topik?A ja mislio da je Bob napisao podforum.
supermark Posted - 02/10/2009 : 15:18:06
pa takav topik svatko od vas može napraviti
ili vi mislite na podforum Magnus-Bunker?
Opti Posted - 02/10/2009 : 14:56:19
quote:
Originally posted by Bob Rok

Napravite poseban topik Magnus-Bunker, za komentarisanje stripova ovog dvojca. Zasto bi Boneli bio povlascen?

Da bar...
Ali to se nikad neće ostvariti...
Mac Posted - 02/10/2009 : 14:51:15
I da se napokon razdvoji Serbia and Montenegro, forum izgleda kao da je zapeo u vremenu i prostoru...
Bob Rok Posted - 02/10/2009 : 11:59:30
Napravite poseban topik Magnus-Bunker, za komentarisanje stripova ovog dvojca. Zasto bi Boneli bio povlascen?
Bob Rok Posted - 02/10/2009 : 11:59:18
Trt, uspori mi komp.
sawitch Posted - 02/10/2009 : 11:14:40
Ograniciti quote-ovanje vise od jednog posta... Kada vidim 10 postova u jednom userem se od muke..
sawitch Posted - 01/10/2009 : 23:36:41
Hahaha... Zajedljivce..
weljko94 Posted - 01/10/2009 : 23:28:14
quote:
Originally posted by Mac

Meni se primjerice dopada ona opcija na nekim forumima gdje se može zahvaliti nekome za neki post, mislim da bi bilo bolje da forumaši nabijaju takve postove a ne spam za zvjezdice.

Podrzavam!
bvagner3 Posted - 01/10/2009 : 22:53:22
hm,da podržavam ono za uvođenje datuma rođenja,mjesto godina starosti,a što se tiče osobnih podataka članova,mislim da se nikoga nemože prisiliti da ih upiše,ako to ne želi,ali se može učiniti sljedeće,one sa upisanim(točnim)podacima,"označiti"kao provjerene,a one sa krivim,nepotpunim,ili bez kao neprovjerene članove,jednostavno,no mislim da ipak teško provedivo.
sawitch Posted - 01/10/2009 : 21:44:08
Pa na primer moze sada da se uvede "naredba" da se popune profili kod clanova koji su aktivni na aukcijama... Uveo bih ja i broj licnih karata i podatke... Tacnije slanje skena fotokopije.. Pa tek onda mozes na aukcije...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000