forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 cijenik stripova

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
hendrix te nej Posted - 01/11/2002 : 21:37:15
dragi moj webmasteru mislim da si ti jedini koji moze napraviti reda u cijenama stripova, zato te molim da kraj svakog omota ili naslova stavis cijenu(koliko dodje glanc novi koliko slabije ocuvani itd )tako da ljudi imaju putokaz od prilike koliko sta kosta. a ne ovako da alan fordovo prvih desetak brojeva imaju cijenu od 10 do 80 eura. molim te uvedi reda. mi pravi ljubitelji stripa bice mo ti jaaako zahvalni!

2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Dado Posted - 02/11/2002 : 01:11:25
quote:

dragi moj webmasteru mislim da si ti jedini koji moze napraviti reda u cijenama stripova, zato te molim da kraj svakog omota ili naslova stavis cijenu(koliko dodje glanc novi koliko slabije ocuvani itd )tako da ljudi imaju putokaz od prilike koliko sta kosta. a ne ovako da alan fordovo prvih desetak brojeva imaju cijenu od 10 do 80 eura. molim te uvedi reda. mi pravi ljubitelji stripa bice mo ti jaaako zahvalni!

Prije svega to bi bio ogroman posao koji se nebi isplatio.
Postoje uvjek ljudi kojima bi bilo nesto premalo ili previse.
Najbolje da se raspitas kod preprodavaca ili postavis topic za stripove koji te zanimaju.
Tako ces nakon niza odgovora uvijek moci naci neku zlatnu sredinu.
A koliko je nesto stvarno vrijedno to je relativno.
Mislim da je danas potraznja za stripove velika (a samim tim i cjene) zato jer
nema niti u Jugoslaviji a ni u Hrvatskoj dovoljno kvalitetnih a prije svega
redovitih izdanja.
Jos imamo koliko toliko sigurnog Ludensa mada me i tu nekad hvata strah...

Markos Posted - 02/11/2002 : 00:06:23
quote:

Da, ali pitanje je da li je itko kompetentan da da tocne cijene. Uvijek ce se naci netko tko ce prigovarati na ovo ono i to je dosta nezahvalno:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000