T O P I C R E V I E W |
osim |
Posted - 10/01/2010 : 18:19:47 Gde je nestao detaljan popis LMS/ZS? Gde se moze pronaci? |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
osim |
Posted - 18/01/2010 : 07:38:15 Hvala, ali imam taj spisak (ja sam ga i napravio ) Samo, nisam bio na svom računaru i ukapirao sam da ga više nema nigde na sajtu
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by osim
Ne, mislio sam na onaj popis u exelu, sa autorima naslovnica, dodacima, autorima...
samo me potseti na mail, poslacu ti to, juce sam skinuo negde sa sajta i imam na drugi kompjuter, samo taj je kompletan i uporedni spisak, a ne samo ZS/LMS
|
rgorgiev |
Posted - 17/01/2010 : 23:23:42 quote: Originally posted by osim
Ne, mislio sam na onaj popis u exelu, sa autorima naslovnica, dodacima, autorima...
samo me potseti na mail, poslacu ti to, juce sam skinuo negde sa sajta i imam na drugi kompjuter, samo taj je kompletan i uporedni spisak, a ne samo ZS/LMS |
osim |
Posted - 11/01/2010 : 08:38:20 Ne, mislio sam na onaj popis u exelu, sa autorima naslovnica, dodacima, autorima... |
Porter |
Posted - 10/01/2010 : 22:47:41 Ne znam da li kontas na ovo http://www.stripovi.com/index.asp?page=search ako je to to onda je u podrucju ,,enciklopedija,, |
|
|