T O P I C R E V I E W |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 12:58:16 Marko, dobio sam obaveštenje na mail o prispeću privatne poruke, međutim, ovde u inboxu je nema. Otprlike u isto vreme sam dobio i PM od drugog člana, i tu je sve u redu.
Any idea? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
docA |
Posted - 15/03/2010 : 21:42:18
Meni "Operacija spama - ne resiti se sljama"
|
Bob Rok |
Posted - 15/03/2010 : 20:58:49 Meni "Operacija srama - resiti se sljama" |
Kit Carson |
Posted - 15/03/2010 : 20:56:19 quote: Originally posted by elfak nish Gotovo stigli smo E meni stigo PM od Manhuntera(verovatno za nekog drugog moderatora) pod naslovom "Operacija matori Karson i ostali sa pruge-resiti se spama" Hm,trebalo bi ispitati ovo..
Meni stiglo "Operacija Elfak -resiti se srama" |
elfak nish |
Posted - 15/03/2010 : 20:44:25 quote: Originally posted by Kit Carson
Ovo li je topic samo za moderatori ili mozemo i mi da se zajebavamo?
Samo da znam da li da zovem i ostali juznjaci ovamo.
Gotovo stigli smo E meni stigo PM od Manhuntera(verovatno za nekog drugog moderatora) pod naslovom "Operacija matori Karson i ostali sa pruge-resiti se spama" Hm,trebalo bi ispitati ovo.. |
Kit Carson |
Posted - 15/03/2010 : 19:53:50 Ovo li je topic samo za moderatori ili mozemo i mi da se zajebavamo?
Samo da znam da li da zovem i ostali juznjaci ovamo. |
rgorgiev |
Posted - 15/03/2010 : 14:48:45 quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Ultras
Sada sam obrisao jos neke poruke - da ti nije neka stigla? Ne zezam se, vidis sinoc kada sam obrisao da je jedna stigla do tebe...
Stiglo mi je još par, bez zajebancije!!!!
Naslovi poruka: "Markos nema pojma", "Ugnjavio me je Rudi", "Sve ću da ih izbacim sa foruma"...
Kakav si covek
Odlazim zauvek sa ovog topika i ovo je moj poslednji post
Ozbiljan sam
Bice ti zao sto si me "otkucao"
grrrrrrrrrrrrrrrrr |
Ultras |
Posted - 15/03/2010 : 14:45:57 quote: Originally posted by manhunter
Sada sam obrisao jos neke poruke - da ti nije neka stigla? Ne zezam se, vidis sinoc kada sam obrisao da je jedna stigla do tebe...
Naslovi poruka: "Markos nema pojma", "Ugnjavio me je Rudi", "Sve ću da ih izbacim sa foruma"...
Kakav si covek
Odlazim zauvek sa ovog topika i ovo je moj poslednji post
Ozbiljan sam
Bice ti zao sto si me "otkucao" |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 14:42:57 quote: Originally posted by Ultras
|
Ultras |
Posted - 15/03/2010 : 14:37:58 quote: Originally posted by manhunter Pih, pa šta ti misliš, zašto sam ja ovde nad-moderator? Ja ovaj forum vidim kao kad Neo prvi put vidi Matrix...
OK, Neo, OK...
Sada sam obrisao jos neke poruke - da ti nije neka stigla? Ne zezam se, vidis sinoc kada sam obrisao da je jedna stigla do tebe... |
rgorgiev |
Posted - 15/03/2010 : 14:36:22 quote: Originally posted by manhunter
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"?
CIA, Rudi, CIA
Vidis da ovaj Hanter hvata nase "dimne signale"
Pih, pa šta ti misliš, zašto sam ja ovde nad-moderator? Ja ovaj forum vidim kao kad Neo prvi put vidi Matrix...
NP mode nad modovima. Samo mi se ne mjesaj u avatar Vidis kako je kod mene Neo "on fire" |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 14:35:55 quote: Originally posted by Markos
Očito neka greška s tim obavijestima, da. Ako jednom stignem, pogledat ću to.
Rekoh da ti javim, možda bi te zanimalo. Inače nije neki veliki problem. |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 14:34:31 quote: Originally posted by Ultras
CIA, Rudi, CIA
Pih, pa šta ti misliš, zašto sam ja ovde nad-moderator? Ja ovaj forum vidim kao kad Neo prvi put vidi Matrix... |
Markos |
Posted - 15/03/2010 : 14:34:06 Očito neka greška s tim obavijestima, da. Ako jednom stignem, pogledat ću to. |
rgorgiev |
Posted - 15/03/2010 : 14:34:04 quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by rgorgiev A sta je nasao, to ti ne mogu odati
CIA, Rudi, CIA
ccccccc, pa se stvar jos i zove "PM". Da mi nismo loso shvatili kracenicu. Ultrase, gledi onoga sta smo trazili i nasli, daljna komunikacija strogo putem maila |
Ultras |
Posted - 15/03/2010 : 14:30:30 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by rgorgiev A sta je nasao, to ti ne mogu odati
CIA, Rudi, CIA
Vidis da ovaj Hanter hvata nase "dimne signale" |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 14:29:48 quote: Originally posted by rgorgiev
Znaci, jas sam Ultaru poslao PM sa naslovom "topic", pa smo imali reply na tu poruku. Kasnije u 23:33 sam dobio od njega PM sa naslovom "Nasao sam", pa reply, i onda u 23:39 jos jedna od njegove strane "RE: Nasao sam :-)". A sta je nasao, to ti ne mogu odati
Znači da se ipak radi o vašoj prepisci, samo sam ja jednom dobio obaveštenje. Eto, rešili smo misteriju. Sad još samo da Markos izmisli kako da i stvarno dobijem tu poruku, da vidim šta to tražite... |
rgorgiev |
Posted - 15/03/2010 : 14:25:22 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by rgorgiev
@manhunter
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti.
Nema problema ;).
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"? Tako bar piše kod mene u mailo.
Znaci, jas sam Ultaru poslao PM sa naslovom "topic", pa smo imali reply na tu poruku. Kasnije u 23:33 sam dobio od njega PM sa naslovom "Nasao sam", pa reply, i onda u 23:39 jos jedna od njegove strane "RE: Nasao sam :-)". A sta je nasao, to ti ne mogu odati |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 14:22:06 quote: Originally posted by Markos
možda neka zakašnjela poruka?
Ne bih rekao, stoji jučerašnji datum i vreme. |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 14:20:27 quote: Originally posted by rgorgiev
@manhunter
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti.
Nema problema ;).
Odaj mi još tajnu, naslov poruke koju si poslao Utrasu je bio "Nasao sam"? Tako bar piše kod mene u mailu. |
rgorgiev |
Posted - 15/03/2010 : 14:16:07 @manhunter
bez brige, ako meni nesto treba i ne dobijem odgovor, ja bih se opet javio, ali hvala na obavesti. |
Markos |
Posted - 15/03/2010 : 14:11:21 Vjerojatno je neka greška kod slanja obavijesti o PM, mada mi nije jasno kakva. |
rgorgiev |
Posted - 15/03/2010 : 14:03:03 Upravo citam i smijem se Kad sam dosao do pitanja. Ne, nisam, ja sam juce u to vreme bio na forumu i jedino sam Ultrasom razmjenio par PM. Ali meni se ovo isto desavalo vec par puta. U tom sam slucaju poruke mogao da opozovem sa aukcije, ali sa foruma ih nije bilo u PM inboxu
Ali juce sam popdne gledao X-Faktor das Unfassbare Stvarno pojma nemam kako si mogao dobiti poruku od mene??? Ja sam Ultarsu prvu PM poslao u 23:13, i posle toga samo reply na njegove. I to je bilo to |
manhunter |
Posted - 15/03/2010 : 13:41:09 KW, tvoju poruku sam dobio, kao i obaveštenje na mail. Znači, nije to...
Kod mene u mailu stoji obaveštenje za prvi PM, koji je u inboxu, kao i za taj drugi, koji se ne vidi kod mene. Vreme i datum su isti, jedino pošiljalac nije.
Da rešimo misteriju, rgorgiev, ako pročitaš ovo, da li si mi ti juče poslao privatnu poruku. u 23:37??? |
Ultras |
Posted - 15/03/2010 : 13:37:28
Dopisujete se PM-om |
King Warrior |
Posted - 15/03/2010 : 13:35:22 sta se desava sa porukom ukoliko je covjek posalje i onda pobrise u outboxu prije nego sto je primalac procita? Moguce da je to.
ma hajde da isprobamo MH imas poruku koju sam odmah pobrisao u outboxu. |