T O P I C R E V I E W |
Leopold_IV |
Posted - 07/11/2002 : 23:34:56 Evo ljudi jedno mjesto na kojem mozete glasati da li bi voljeli da se uvede neki chat na stranice, po tome bi markos mogao vidjeti kakav je interes i da li bi se uopce isplatilo to stavljati, naravno ako mu se da i ako ima vremena. Pocnite s glasanjem, ja sam ZA.!
--< Why do only fools and horses work? >-- |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
chico |
Posted - 09/11/2002 : 20:44:28 i ja sam vec rekao da sam za.al ima nas malo a uostalom markos je vec rekao da nece nista biti od toga
|
seinfeld |
Posted - 08/11/2002 : 15:10:01 Stavite vas ICQ na forumu STRIPOVI,otvorite novi topic!!!!!Lakse je to mislim!
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
globinjo |
Posted - 08/11/2002 : 14:45:37 već sam na jednom mjestu rekao ZA!!!!
|
KOLEKCIONAR |
Posted - 08/11/2002 : 03:31:09 Slazem se dabi CAT bio jedno mjesto gdjebise sav prljav ves sa foruma mogao tamo ostavljati..Tobi ujedno bio i uslov da Markos upozori sve lahko zapaljive fanove, da svoja EKSPLOZIVNA UVJERENJA nose na odredjeno mjesto..A vjerujte daje CAT najbolje mjesto..Jasam definitivno ZA..
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze; "Prvo ces cuti kopita divljeg konja, ciji ce te udarci podsjetiti na tam-tam posmrtnih svecanosti,i u trenutku kad se pojavi glasnik smrti, ispustices dusu"...
|
Leopold_IV |
Posted - 08/11/2002 : 01:15:00 ima i u tome puno istine, ali mislio sam chat u sluzbi brzih dogovora, za obavljanje transakcija a sto se tice gubljenja informacija taj chat bi mozda bilo dobro mjesto za politicke prepirke, a za gubitak takvih informacija me i nije briga. Znam da chat ima i svojih nedodtataka, kad sam ga spomenuo nisam milsio na njega kao zamjenu za forum, bozesacuvaj nego kao nadopunu, npr ima netko na forumu komu bi na brzinu zelio reci nesto, prodiskutirati o necemu, upitati ga za misljenje, organizirati nesto u stilu onih igara na svastari, na to sam mislio, Sve su svemu neka markos odluci.
dinotuf |
Posted - 08/11/2002 : 00:07:18 Ja brate nisam za chat! Samo bi se puno gluposti prospalo. Ustvari najveci gubitak bi bio da bi se stripovi na chatu diskutirali i onda bi se sva ta informacija izgubila u "internetsvemiru" a i kad bi je memorisali bila bi veoma tesko da se strukturira. Ovako sa topicima i forumom imamo jedno blago koje sluzi na neki nacin i kao enciklopedija stripova jer uvijek mozes da trazis sta ti je potrebno (ako ne ima majstor za to i on zan ko je ). Chat bi nas vecinu odvukao sa foruma i to bi pogorsalo nase skupljanje informacije...
Osim toga i forum je jedna vrsta chata
Znaci jos jednom: Ja sam protiv!
You can't even remember what i'm trying to forget |
Leopold_IV |
Posted - 08/11/2002 : 00:00:50 e to nisam znao
seinfeld |
Posted - 07/11/2002 : 23:42:07 Pa bio je chat prije na stranici pa je markos to izbacio zbog slabog prometa + bio je spooooooooooooor chat!!!
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|