T O P I C R E V I E W |
Emir Pasanovic |
Posted - 15/11/2002 : 02:15:20 Imam mali problem. Mjenjao sam neke informacije u mom Profileu na forumu, i sve su promjene vidljive, samo nece da mi primi novi signature. Kaze mi da moram navesti 'valid username,password',ali sve ostla promjene je primio, samo signature nije.
I still remember the face of My father... |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
KOLEKCIONAR |
Posted - 16/11/2002 : 19:14:00 Ovako se vidi bolje DJURDJEVIK2002@yahoo.com
Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
|
KOLEKCIONAR |
Posted - 16/11/2002 : 19:11:50 Sad ja imam problem..? Markose mozes li mi kako ti izbrisati onu email adresu, a da stavis ovu:djurdjevik 2002@yahoo.com Ja probo pa neide..
Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
|
Emir Pasanovic |
Posted - 15/11/2002 : 20:13:53 Nem problema, sve radi ko pod konac...
I still remember the face of My father... |
Markos |
Posted - 15/11/2002 : 11:21:32 Nemam pojma, pokusajponovo par puta pa mi javi jel se ponavlja stalno...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
KOLEKCIONAR |
Posted - 15/11/2002 : 02:58:20 EMIRE takoje imene zajebavalo, pasam sve zivo poiskljucivo, gdje god je to bilo potrebno i nepotrebno na forumu..Zatim sam se nanovo logovo i mora primiti.. probaj vidjeces..Nadamse daceti to ipak Markos sto prije dojaviti i mnogo jasnije nego stosam ja naveo..
|