T O P I C R E V I E W |
Patrix |
Posted - 06/04/2011 : 19:05:09 Zašto skoro svaki put kad netko napravi topic,ljudi skrenu s teme  ili spamaju  njegov/njezin topic? Neka si ljudi otvore svoj topic u kojem mogu pričati o čemu žele ,a ne pričati o tome u topicu koji nema veze s onim o čemu žele pričati.Može li se nešto protiv toga?Molim za odgovor,i molio bih moderatore da nešto poduzmu u vezi toga(i spamovanja  ). |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Tonka24 |
Posted - 06/04/2011 : 20:32:39 Mislim da ljudi koji su zaduzeni za stranicu dobro obavljaju svoj posao.Protiv silaska sa teme i odlazenja u drugu mislim da nema lijeka. Cujes onoga da kada izlazi zagor extra hahahahahha |
skuby |
Posted - 06/04/2011 : 20:21:47 quote: Originally posted by Andrej
Jel zna netko kad izlazi novi Zagor extra????
Šalim se 
    |
King Warrior |
Posted - 06/04/2011 : 20:16:00 quote: Originally posted by Patrix
Zašto skoro svaki put kad netko napravi topic,ljudi skrenu s teme  ili spamaju  njegov/njezin topic? Neka si ljudi otvore svoj topic u kojem mogu pričati o čemu žele ,a ne pričati o tome u topicu koji nema veze s onim o čemu žele pričati.Može li se nešto protiv toga?Molim za odgovor,i molio bih moderatore da nešto poduzmu u vezi toga(i spamovanja  ).
Kada vidimo da situacija izmice kontroli onda i reagujemo, pogotovo kada se radi o ozbiljnijim temama. |
selanne |
Posted - 06/04/2011 : 19:42:37 Ne treba praviti toliko bespotrebnih novih topika, pa neće biti toliko spamanja. Uostalom, već sam napravio poll, neka se zna glas naroda. 
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39376 |
Andrej |
Posted - 06/04/2011 : 19:39:35 Jel zna netko kad izlazi novi Zagor extra????
Šalim se  |