T O P I C R E V I E W |
jaki |
Posted - 28/03/2012 : 14:40:30 Možda jedan topic za strip događanja u bivšoj nam zemlji u kojem bi se kronološki sa datumom najavljivali strip događanja(izložbe,festivali,predstavljanja...). Stavilo bi se po datumu i kratkom opisu događaja.To bi radio moderator a kad bi događaj prošao izbrisao bi se iz tog topica.Ne bi bilo pisanja po ovom topicu osim moderatora koji bi ga vodio. Mislim da u zadnje vrijeme ima mali milijun događaja u bivšoj jugi vezano za strip i ovako bi bilo pregledno sve na jednom mjestu.Do sad su razni događaji najavljivani u različitim topicimaI i (od sad bi.ovdje bi bio samo pregled po datumu i kratkom opisu) a bez jednog pregleda se nije lako snaći šta i kad se održava nešto.tako na primjer ima i događaja u splitu koji su mi izmaknuli. |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
supermark |
Posted - 01/04/2012 : 01:05:32 dobra ideja i jakijeva i obijeva |
lwood |
Posted - 30/03/2012 : 18:05:54 quote: Originally posted by andjusticeforall
quote: Originally posted by Obi-wan
Sjajna ideja. A da topic ne bude prazan, ja bih tu ubacio i ova neslužbena druženja po kavanama i roštiljade pa da je sve na jednom mjestu za ljude koji se vole družiti...
I onda složno zapjevamo:
odličan izbor |
Spiderman |
Posted - 29/03/2012 : 16:37:16 quote: Originally posted by andjusticeforall
quote: Originally posted by Obi-wan
Sjajna ideja. A da topic ne bude prazan, ja bih tu ubacio i ova neslužbena druženja po kavanama i roštiljade pa da je sve na jednom mjestu za ljude koji se vole družiti...
I onda složno zapjevamo:
http://www.youtube.com/watch?v=XydbxeAcD0E
ma kakavi... zapjevamo ovo |
andjusticeforall |
Posted - 29/03/2012 : 15:40:45 quote: Originally posted by Obi-wan
I onda složno zapjevamo:
|
Obi-wan |
Posted - 29/03/2012 : 15:27:34 Sjajna ideja. A da topic ne bude prazan, ja bih tu ubacio i ova neslužbena druženja po kavanama i roštiljade pa da je sve na jednom mjestu za ljude koji se vole družiti... |
Whetherpine |
Posted - 29/03/2012 : 15:07:22 podržano! |
lwood |
Posted - 28/03/2012 : 17:18:19 dobra ideja |