forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Povijesno-političke teme na forumu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
lwood Posted - 21/05/2012 : 16:04:42
Treba li dopustit određenu razinu povijesnih i političkih tema na forumu?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
PijaniPatak Posted - 29/05/2012 : 01:08:07
ne znam da li sam rekao ista za takav zakljucak...?
chill
lwood Posted - 28/05/2012 : 22:48:24
a koliko bi ti da ih ima? 20?
PijaniPatak Posted - 28/05/2012 : 20:41:37
...ciji se broj zbog ucestalosti "nerazumlja" svako malo povecava
lwood Posted - 28/05/2012 : 20:24:11
pa zato su tu valjda moderatori?
PijaniPatak Posted - 28/05/2012 : 20:11:50
nema razumne price sa nerazumnim ljudima...jedna pogresna je dovoljna da sve ode u majcinu
Tutta Posted - 28/05/2012 : 18:59:28
quote:
Originally posted by grofica Varga

Dozvolila bi povijesne i političke teme u potpunosti, i usput postrožila kazne. Ako će netko širiti govor mržnje, rehabilitirati promašene ideologije, pozivati na nasilje i slično neka ga se pošteno kazni pa da vidimo tko će svjesno tražiti titulu vječito proganjanog trola.
Na kraju krajeva ja volim znati razmišljanja (i na temu politike) ljudi s kojima dolazim u kontakt. Što ima veze da me netko i izvrijeđa, barem nakon toga znam kakav je.

lijepo bi bilo, kad bi mogli civilizirano o svemu razgovarati. povijest,politika,sport i.t.d. . samo nazalost,meni se cini da je to jos nemoguce.mozda za 50 godina.il mozda nikad.nekom je netko heroj, a netkom zlocinac. nekim povjesnim likovima se dizu spomenici, a susjedima je to nerazumljivo.to vodi do "vruce" rasprave,sljedi svadja,i na kraju prijetnje. ovdje,gdje sam ja,mirni smo ko bubice,pijemo kavu,pricamo o poslu,sportu i lazemo jedno drugog o zenama i o satnici. "gdje si brate,gdje si zemo" to je nas pozdrav. a svi znamo,svak voli svoje.
PijaniPatak Posted - 28/05/2012 : 18:35:39
OT

Grofice, lepo te videti nakon toliko meseci, dobrodosla natrag
grofica Varga Posted - 28/05/2012 : 18:03:37
Dozvolila bi povijesne i političke teme u potpunosti, i usput postrožila kazne. Ako će netko širiti govor mržnje, rehabilitirati promašene ideologije, pozivati na nasilje i slično neka ga se pošteno kazni pa da vidimo tko će svjesno tražiti titulu vječito proganjanog trola.
Na kraju krajeva ja volim znati razmišljanja (i na temu politike) ljudi s kojima dolazim u kontakt. Što ima veze da me netko i izvrijeđa, barem nakon toga znam kakav je.

KRAS Posted - 26/05/2012 : 19:42:33
politiku dozvoliti svako vređanje oštro kazniti
docA Posted - 25/05/2012 : 02:32:21
quote:
Originally posted by makikatalinic

Glasao sam za prvu opciju, nisam baš sklon drugoj - ili sve ili ništa.

Jes' more, "sve il' nista", bas interesantno se namece kao potreba za reperkusijom, sto inace inicira post iznad ovoga mojega, a sto opet asocira na jedan ZS naslov, a propo potrebe da ne zaboravimo da je ovo strip-forum... iliti mu dodje kompatibilno sa onim: SLOBODA ILI SMRT! sto opet mu dodje nekako akusticnije, i mocnije! no ovo kako ga izdeklamuvao drug Tutta, misleci kako je u skladu sa atmosfericnim ambijentom ovog topika ;)
Tutta Posted - 24/05/2012 : 22:55:18
"smrt fasizmu sloboda narodu".
makikatalinic Posted - 24/05/2012 : 12:44:44
Glasao sam za prvu opciju, nisam baš sklon drugoj - ili sve ili ništa.
radio clash Posted - 24/05/2012 : 11:13:11
Ako se strip dotiče toga zašto malo ne raspraviti o politici ili istoriji (naravno u granicama normalne komunikacije)? Uvek neko nekome može nešto objasniti, možda tako ispadne brže od googleanja, na svu sreću ovde ima ljudi raznih zanimanja i znanja. Sad ja ispadam kriv jer sam (sasvim fino i kulturno) započeo o politici u temi Konstantinovo raskršće glede autorovih stavova o WWII u Srbiji iznetih u nekim intervjuima. Jebi ga, stvarno mi je muka kad čujem da partizani nisu kurcem mrdnuli u Srbiji sem kad su ubijali četnike. Autor te stavove nije iznosio na forumu što je skroz ok, a ja sam samo želeo da znam da li takva priča provejava i u stripu ili ne.
lwood Posted - 23/05/2012 : 15:03:30
quote:
Originally posted by manhunter

Ako niste primetili, politika se u odredjenoj meri tolerise. Bilo je topica o WWII, kolonijalizmu, americkom gradjanskom ratu, ponekad se pojavi topic kao onaj o homoseksualcima, gde se opet odredjene teme tolerisu...

Ono sto je sigurno, yebena politika sa prostora Balkana se neäe tolerisati. Mislim da nema svrhe objasnjavati zasto.

Ili, da idemo kao sto je globinjo rekao: otvorimo jedan topic pod naslovom "Ratovi u bivsoj Jugoslaviji 1900-200", pa da vidimo. Onaj ko napravi glupost i uvredi nekog- godinu dana Golog Otoka.

nije ni potrebno ič tako daleko,iako znam da bi vas večina drhtala od uzbuđenja da se može pisat o balkanu.iskreno za to mi je svejebno.
glupa mi je šema da se ne mogu otvarat čisto povijesne teme koje se ne tiču krasnih naroda i narodnosti ,jedino zato šta moderatore ne zanimaju pa in se ne daju nadgledat.
lwood Posted - 23/05/2012 : 15:00:27
quote:
Originally posted by mamlaz

mislim da bi puno manji broj ljudi letio sa podforuma sport kada bi dopustili politiku:)

bila bi to ozbiljna konkurencija
wele Posted - 23/05/2012 : 14:15:39
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by wele

quote:

seks je tebi glupost?

Diskutuje se i o tome,zasto da ne

Nema tu diskusije, druze...tu se znoji

PijaniPatak Posted - 23/05/2012 : 13:42:49
quote:

quote:

seks je tebi glupost?

Nema tu diskusije, druze...tu se znoji
Jasko Posted - 23/05/2012 : 13:35:15
quote:
Moze i "1912- 2012. hronologija nezavrsene gluposti iliti kako smo sistematski unistavani od idiota i to samo zato sto smo to i zasluzili"?

Ne, vec zato sto su idioti to zasluzili
Sebe ne smatram istim.
wele Posted - 23/05/2012 : 13:24:31
quote:

seks je tebi glupost?

manhunter Posted - 23/05/2012 : 13:17:19
quote:
[Ovo bih preimenovao u "Propaganda u Jugoslaviji i uticaj mas medija na plemenskog idiota"
A pricu o sadasnjim plemenskim drzavama i njihovim ustrojstvima?

Moze i "1912- 2012. hronologija nezavrsene gluposti iliti kako smo sistematski unistavani od idiota i to samo zato sto smo to i zasluzili"?
PijaniPatak Posted - 23/05/2012 : 12:59:59
quote:

quote:

quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

Ma ne treba zabranjivati sportske rasprave.
Ni ja tamo više ne komentiram jer se ne želim svađati. Ali opet, bilo bi bezveze sportske teme zabranjivati.

razumem da bi bilo sa bilo koje tacke gledista totalno necool i bezveze za mnoge clanove foruma, verovatno bi se i samo svima rekli i pa-pa odoh ja odavde.
Ali ovo je forum o stripovima. Ako bi na zakljucavanje pdf sporta bila takva reakcija, sta onda traze ti ljudi ovde?

Ja istina sport i ne pratim, ali mislim da govorim realno

a zakaj misliš da ne postoje ljudi koji obožavaju i sport i stripove...a i politiku?

...i seks i video-igrice i crtane filmove i spanske serije i ozbiljnu muziku i nauku i pisanje poezije i papagaje i ples na kisi...

Sport prate (skoro) svi,ove tvoje gluposti prate dva forumasa od njih hiljadu.

Dopustiti sve teme,da se svadjamo kao ljudi.

seks je tebi glupost?

ovo ostalo sam se nadovezivao na dosadino (ruku na srce) glupo pitanje, sto bi se u prevodu reklo "neka voli ko sta hoce, zna se da je ime ovog sajta stripovi.com a ne svastara.com"
Nacitani ste ljudi, znacenje pojedinih postova mozete prokljuviti i sami, a ne prevrtati ko klincarija
Jasko Posted - 23/05/2012 : 12:54:06
quote:

Ako niste primetili, politika se u odredjenoj meri tolerise. Bilo je topica o WWII, kolonijalizmu, americkom gradjanskom ratu, ponekad se pojavi topic kao onaj o homoseksualcima, gde se opet odredjene teme tolerisu...

Ono sto je sigurno, yebena politika sa prostora Balkana se neäe tolerisati. Mislim da nema svrhe objasnjavati zasto.

Ili, da idemo kao sto je globinjo rekao: otvorimo jedan topic pod naslovom "Ratovi u bivsoj Jugoslaviji 1900-200", pa da vidimo. Onaj ko napravi glupost i uvredi nekog- godinu dana Golog Otoka.

Ovo bih preimenovao u "Propaganda u Jugoslaviji i uticaj mas medija na plemenskog idiota"
A pricu o sadasnjim plemenskim drzavama i njihovim ustrojstvima?
manhunter Posted - 23/05/2012 : 12:47:33

dsormaz1 Posted - 23/05/2012 : 12:32:00
quote:
Originally posted by Lorda

Po meni trebaju biti zabranjeni svi isključivo politički topici po forumu (pogotovo u svaštari) ali bi bilo glupo da se ne mogu komentirati stripovi koji sadrže političke elemente u sebi (ali dok ti komentari ne prelaze granicu koju odrede moderatori), sport neka ostane, ljudi to vole, uključujuć i mene, i većina tih tema je normalna dok se ne dođe do nogometa, tamo samo nek moderatori malo više uključe pažnju i sve će biti ok...

Upravo tako.
mamlaz Posted - 23/05/2012 : 11:32:28
mislim da bi puno manji broj ljudi letio sa podforuma sport kada bi dopustili politiku:)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000