forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Možda san u krivu, ali...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zlotvor Posted - 07/08/2012 : 00:22:07
Nije da mi se igra S. Holmesa, ali eto, ako niko ne želi - ja ću reći naglas:

"Andrew Cain je Tonka 24!"

I ne zva se ja Zlotvor, ako ovo nije istina, obrijat ću glavu i obrve na nulu.

Sumnjan to od prvog dana otkad se pojavia na forumu, a razlozi koje ću iznit možda nisu dovoljno uvjerljivi za svih, ali meni jesu:
1. U profilu mu piše Kristijan Tadić, ima 26 i živi u Zadru. Gle slučajnosti, naš Tonka je isto Kristijan, prije 2 godine ima je 24 (što krasi njegov nickname) i živi u ne ćete virovat - Zadru!

2. Budući da je slabo maštovit, opet se registrira kao neki lik iz
Zagorova svijeta, očito njemu posebno drag.

3. Griši u pravopisu (ije/je, č/ć, malo/veliko slovo i još neke sitnarije)

4. U jednom postu je reka da skuplja Zagora i pomalo Dylan Doga (kao i naš mili Tonka).
quote:
Originally posted by Andrew Cain

Pozdrav svima. Evo da se i ja pridružim
Od stripova skupljam Zagora i nešto malo Dylan Doga.
Inače sve pohvale forumu.

Vidi čuda, pa to mu je prvi post.

5. Nadalje, navija za Manchester Utd, Dinamo, a doša se i inkognito "pozdravit" sa svim navijačima Hajduka.
quote:
Originally posted by Andrew Cain

Pozdrav svim hajdukovcima. Nisam vaš Dinamovac sam, nadam se da ne smeta ako napišem koju riječ

Ovakvih navijača stvarno nema nigdje, svaka čast torcidi, Hajduk je postao tradicija u cijeloj dalmaciji. Samo šteta što svaka uprava iskorištava tu veliku ljubav navijača prema Hajduku.
Stvarno " pljačkati " navijače i izvlačiti novac, na raznorazne načine, kao što je ovo " Hajdučko pivo " ili " kunu za Hajduka " u naj blažem obliku nije lijepo. Da ne govorimo igračima i transferima koliko su Hajduku nanijeli štete.
Također utakmica protiv Intera, nije ni mogla završiti drugačije, kada je uprava " skinula hlače " dogovorom o zamjeni domačinstva, još jedan jako loš potez.
I na kraju ne razumijem kakvo je ono pljeskanje i opće oduševljenje a rezultat 0:3
Hajduku po mome skromnom mišljenju treba jedna poštena uprava, možda čak i strana, da vodi klub i postavi ga na temelje. Ovi igrači su jako mladi, i mislim da obečavaju. Prvi korak je napravljen sada treba drugi sa upravom.
I da ne zaboravim Slaven je izgubio od Španjolaca 3:1, taj gol daje kakve takve nade za uzvrat, a Hajduk je svoje završio večeras. Nažalost

Tipično njegov post, a na zadnje dvi strane Hajdukovog topika malo glumi plavu kacigu, smiriva situaciju da ne bi slučajno došlo do incidenata...

6. I dalje podbada Srbe zbog rukometa, nešto finije, ali ostaje pri svome.

7. Registrira se netom po banu, u manje od 5 dana nabije oko 300 i nešto postova, tako da se i ne skriva nešto posebno.

Sad ja ne kužin jednu stvar, zar se zamiria toliko ljudi da je mora pravit novi profil pa je za stari tražia permanento zaključavanje ili ga je otvara na svoju ruku?

Ništa, ako ima obraza, neka se izjasni. A mislin da nisan jedini koji ga je provalia...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Zagor12 Posted - 18/08/2012 : 23:44:44
Čovjek s 1000 lica
lwood Posted - 18/08/2012 : 11:30:46
Tonka s 24 lažna profila.
nikola9 Posted - 18/08/2012 : 00:30:43
ovo bi bio dobar scenari za strip ili film...već vidim najave:"izbačen sa voljenog foruma i sad se vraća jači i spreman za osvetu...prvi put kao tonka24 zatim kao Andrew Cain,što je sljedeće?!"
Kruger Posted - 17/08/2012 : 23:51:24
mislim za izbacit, trebalo bi tonku pustiti na miru a izbazivati prave zlijoše
Kruger Posted - 17/08/2012 : 23:50:02
kakvih zlikovaca na forumu a vama je tonka bitan

puah, jadno od vas
trolodtroje Posted - 17/08/2012 : 21:31:54
o jzs kak prepucavajne telih dveh modelov. nč od nč. buhpumagi.
Darth Ivan Posted - 17/08/2012 : 17:49:51
quote:
Originally posted by dosada

jel ti prijatelj ili nije? Ako ti je prijatelj onda svaki!

e u tome je upravo i štos
dosada Posted - 17/08/2012 : 17:39:20
jel ti prijatelj ili nije? Ako ti je prijatelj onda svaki!
Darth Ivan Posted - 17/08/2012 : 16:18:21
quote:
Originally posted by dosada

a kaj nemreš zamoit hrpu prijatelja da ti otvore računa na stranicama koje ih ne zanimaju.

možeš.

ali me baš zanima tko bi bio voljan napravit tako nešto.
dosada Posted - 17/08/2012 : 15:55:06
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by djule

to sam i ja skužio. al ovo je sjajno napravio, registrirao je za rezervu još jedan profil jer nikad ne znaš kad buš baniran. sad ostaje pitanje kad se HercegBosna blokira, kolko ih ima još u rezervi?

a čekaj, kaj ne možeš provest registraciju samo ako upišeš mail adresu koja nije "besplatna" (znači bez onih tipa gmail, hotmail etc.)?

isto tako, kaj registracija ne mora na kraju bit odobrena? tj. da Markos istu pogleda pa odluči dal će je odobrit ili ne?

a kaj nemreš zamoit hrpu prijatelja da ti otvore računa na stranicama koje ih ne zanimaju. Meni nitko iz stvarnog svijeta ne posječuje ovaj forum, mogu mi otvorit svaki po jedan računa ;)

mučni glavom, muč muč muč!
Darth Ivan Posted - 17/08/2012 : 15:48:06
quote:
Originally posted by djule

to sam i ja skužio. al ovo je sjajno napravio, registrirao je za rezervu još jedan profil jer nikad ne znaš kad buš baniran. sad ostaje pitanje kad se HercegBosna blokira, kolko ih ima još u rezervi?

a čekaj, kaj ne možeš provest registraciju samo ako upišeš mail adresu koja nije "besplatna" (znači bez onih tipa gmail, hotmail etc.)?

isto tako, kaj registracija ne mora na kraju bit odobrena? tj. da Markos istu pogleda pa odluči dal će je odobrit ili ne?
sawitch Posted - 17/08/2012 : 08:16:00
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Zlotvor

Ne bi reka da je Tonka HB...
Ovaj je nešto sasvim drugo...

New&Improved

T9000
makikatalinic Posted - 16/08/2012 : 23:28:07
Ma nemam ništa čak protiv toga, ako ništa, gledamo ipak pristojniju verziju njega tako da je to ok.
paro Posted - 16/08/2012 : 16:19:33
quote:
Originally posted by Zlotvor

New&Improved
paro Posted - 16/08/2012 : 16:19:02
quote:
Originally posted by acestroke

Kristijan mi je maloprije javio preko Facebooka, potvrdio da je on uistinu Tonka24 i Andrew Cain. Pozdravlja vas sve, i ne vraca se vise na ovaj forum.

A kad uopće planira otić??
Zlotvor Posted - 16/08/2012 : 16:17:04
paro Posted - 16/08/2012 : 16:13:50
Jbte, lik se infiltrirao na svim poljima , još malo pa će se u profilu deklarirat kao Armenac, Bugarin, Ukrajinac
djule Posted - 16/08/2012 : 16:00:25
http://www.youtube.com/watch?v=Jvas4flI5pw&list=FL9DUVQCPsVHz4xBBKC5K2fw&index=5&feature=plpp_video :D

makikatalinic Posted - 16/08/2012 : 15:51:06
Čini se kako se ipak vratio, HercegBosna je njegov novi početak .
makikatalinic Posted - 07/08/2012 : 21:03:17
Pa dobro, mora se jedino priznati kako je u "eri" Andrewa Caina ipak bio pristojniji, šteta da takav stav nije zauzeo s prvotnim nickom.
selanne Posted - 07/08/2012 : 20:13:53
Prepao se sawitch da ne izgubi prvo mjesto...
sawitch Posted - 07/08/2012 : 19:24:27
Hvala Bogu! Takav nam nije potreban!
paro Posted - 07/08/2012 : 18:27:03
A jbga Tonka, pa moraš očekivat dobru dozu zajebancije čim vadiš dupli nik...šta ti je to uopće trebalo..
Argus Posted - 07/08/2012 : 17:14:30
Tonka se meni cinio kao pristojan momak,ne znam zasto je izbacen i valjda nije trajno?
brni Posted - 07/08/2012 : 17:11:18
quote:
Originally posted by Zagor12

Vratit će se on već.

u pravu si..naci ce on vec neki nacin..

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000