T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 28/11/2002 : 13:07:01 Znam da se staffovci ubijaju od posla pa rekoh da i ja malo pomognem. 1. Kod ZS 12 "Gan Flint" kao junak napisan je R.Bomon što nije točno jer je glavni junak upravo Gan Flint. 2. Kod ZS 15 "Crni orao" kao junaci su zapisani Tim i Dasti što isto nije točno jer je tu glavni junak Deni Bin + njegov prijatelj stari Sem.
Nadalje, ne bi bilo loše navesti da je kao dodatni strip u ZS 91 izašao Kit Teler jer puno ljudi to ne zna. Takvi podaci pomogli bi kolekcionarima koji skupljaju određene junake da imaju potpunu predodžbu o izdanim epizodama svih junaka.
Na kraju, čini mi se da sam negdje vidio da na site-u još nema scaniranih naslovnica HR izdanja Spidermana. Kako ih ja sve imam u glanc izdanju ovom prilikom nudim pomoć jer sam spreman to odraditi i poslati mailom. Jedina informacija koja mi je potrebna je na kolikoj rezoluciji se inače rade scanovi.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Gaston |
Posted - 15/01/2003 : 09:09:24 Samo da vratim ovaj topic na vrh.
Markos |
Posted - 19/12/2002 : 09:18:19 Ne dirajte mi kosu (tj. ono sto je od nje ostalo)!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
globinjo |
Posted - 19/12/2002 : 02:10:52 otpast će mu i ono malo kose
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
Leopold_IV |
Posted - 19/12/2002 : 02:00:48 pravi dalmatinac, pomalo, di je prisa, bit ce jednom... nije red covjeku ubadat stres oko bozica...
--< Why do only fools and horses work? >-- |
Markos |
Posted - 17/12/2002 : 11:37:36 Ma ne da mi se:-) Jednom.....:-)))
globinjo |
Posted - 17/12/2002 : 06:56:59 quote: Originally posted by Gaston
Samo da podsjetim Markosa da još nije napravio ove izmjene.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
uhvatila ga fjaka
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
Gaston |
Posted - 16/12/2002 : 12:08:51 Samo da podsjetim Markosa da još nije napravio ove izmjene.
Markos |
Posted - 28/11/2002 : 13:25:46 Skenovi Spidermana bi nam dobro dosli: Rezolucija 300 dpi, 175 lpi , 450 x 500 pixela velicina slike. Posalji jednu testnu mailom pa cu ti reci jel valja ili ne. I kako da popravis. Ovo drugo cu popravit kad stignem...