forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
ken2 Posted - 06/10/2012 : 14:29:34
ponukan ogavnom raspravom na topiku o pederima, i još ogavnijem ponašanju moderatora, predlažem slijedeće

da prvo pravilo foruma, kojeg se izgleda nitko ne pridržava, ubuduće glasi ovako:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj, seksualnoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Možda nekima, i forumašima i moderatorima, nije bilo jasno da vrijeđanje gej osoba sasvim sigurno spada pod ovo 'ostalo'
ovako bi i budalama trebalo biti jasno

i ne može se na isti način gledati onoga tko propagira mržnju i onoga tko je za toleranciju - to jednostavno nije isto i to se ne može potrpati pod ono 'svatko ima pravo na svoj stav'
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
grofica Varga Posted - 04/11/2012 : 11:54:16
Uvijek kasnim na ovakve topike, jer se uglavnom muvam po Boneliju. Slažem se da treba preformulirati 1. pravilo foruma iako pojedincima to neće ništa značiti.
A što se tiče onog "svatko ima pravo na svoj stav" s tim se također slažem. Sloboda govora je i po zakonu RH svima zajamčena ali to prestaje onog trena kada ona postane govor mržnje. Da neki ljudi dobro kuže kad se ta granica prijeđe mnoge bi teme završile s manje banova.

Nisam imala pojma da me je Sawitch stavio na ignore. Tu stvarno nemam što reći, jer sam s njim slabo dolazila u interakciju pa to ne mijenja bitno situaciju. Da je to napravio netko s kim imam nekakav odnos možda bi me dotaklo.
Zahvaljujem kenu2 na empatiji glede tog slučaja, ali uistinu nema potrebe analizirati tu situaciju i suviše se opterećivati s njom.

stripofil Posted - 15/10/2012 : 15:29:58
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by globinjo

ali ima par likova koji zaslužuju odgovor...u srijedu...navečer...u miru...

umiru se pise spojeno

Dobraaa

Mislio sam zatražiti da se Globinja podhitno banira zbog otvorene prijetnje i objave smrti određenim članovima ovog foruma, ali vidim da ga nema pa pretpostavljam da ga je Markos vratio u tamnicu
A možda obavlja pripreme za srijedu
1Euro Posted - 14/10/2012 : 11:30:16
quote:

quote:

umiru se pise spojeno

hehehe
Marenovic Posted - 14/10/2012 : 01:38:35

Kakvi kraljevi
supermark Posted - 13/10/2012 : 23:46:24
lwood Posted - 13/10/2012 : 23:42:35
quote:

quote:

umiru se pise spojeno

Tex Willer Posted - 13/10/2012 : 22:04:05
quote:

umiru se pise spojeno
Tutta Posted - 13/10/2012 : 21:28:24
quote:

evo i ja se vratio
a šta ga nadrobiste
koji likovi
ma tko će sad na ovo sve odgovarat...ali ima par likova koji zaslužuju odgovor...u srijedu...navečer...u miru...

di si prika sunce ti ljubim,cim te malo nemade,hajduk u stecaj ode.lp
globinjo Posted - 13/10/2012 : 20:19:44
evo i ja se vratio
a šta ga nadrobiste
koji likovi
ma tko će sad na ovo sve odgovarat...ali ima par likova koji zaslužuju odgovor...u srijedu...navečer...u miru...
Tutta Posted - 11/10/2012 : 11:32:26
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by Tutta

zasto je izbacen?

Tko bi ga znao. Ja onaj zaključani topic nisam baš pratio, samo sam malo preletio pogledom, inače ne da mi se više sudjelovati u raspravama s tom temom. Amos kaže da Kosmajac nije tamo pisao ništa čime bi zavrijedio trajni izgon.
Mislim da je osnovni "problem" kod Kosmajca što često, na svoj način, pokušava svjedočiti vjeru i citira Bibliju. Zato ga mnogi ne vole. Kad bi Kosmajac npr. često citirao Marxa, Lenjina, Pola Pota ili Kie Sampana problema ne bi bilo.

možda zato šta je loše citira?

ima i ta mjesta.
Jasko Posted - 11/10/2012 : 11:13:27
"Evo šta prostota i sujeverje viče: "Tako su naši stari činili, tako hoćemo i mi!". No, naši su stari zbog mnogih kojekakvih stvari posle ljuto postradali: je li, dakle, pravo i pametno da i mi u njima ostajemo i stradamo? Nipošto"
Tutta Posted - 10/10/2012 : 09:35:53
quote:

quote:

zasto je izbacen?

Tko bi ga znao. Ja onaj zaključani topic nisam baš pratio, samo sam malo preletio pogledom, inače ne da mi se više sudjelovati u raspravama s tom temom. Amos kaže da Kosmajac nije tamo pisao ništa čime bi zavrijedio trajni izgon.
Mislim da je osnovni "problem" kod Kosmajca što često, na svoj način, pokušava svjedočiti vjeru i citira Bibliju. Zato ga mnogi ne vole. Kad bi Kosmajac npr. često citirao Marxa, Lenjina, Pola Pota ili Kie Sampana problema ne bi bilo.

lwood Posted - 10/10/2012 : 09:33:37
quote:

quote:

zasto je izbacen?

možda zato šta je loše citira?
dsormaz1 Posted - 10/10/2012 : 07:58:06
quote:

zasto je izbacen?

Lastan Posted - 10/10/2012 : 00:22:23
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Pozdravljam sve dobre ljude sa ovog foruma:
Mairosua, Globinja, Manhuntera, Kinga, Ultrasa, Okibokia, Imrahila, Red clouda, Dee caya, Tex2, Tex Willera, Kit Carsona, Cronosa, Ponkija, Risara, Gil-Galada, Tonku, Swampa, Radulovica, Kosmajca, Morrisona, Dubca, Starudije, Bevu, Osma, Heyoku, Dmara, Pedju67, Culfisa, Celicnog i mracnog, Legolas76, Colt, Feniks, Delboj, Ajkula, Sai, Aco, Kerber, Dveribad.. Ako sam nekog zaboravio izvinjavam se.. Na Darkwoodu se vidimo..

U prvih pet cetri Zvezdasa, u prvih 15 cak osam
Mrzelo me danas onako u zurbi da nesto pisem, pa aj sad.
Kratko i jasno - ne seri.
Ako si na forumu zbog ljudi koji su ti dragi budi onda i dalje. Ostale ignorisi i gotovo.
I ja sam leteo 100 puta pa se nikad nisam oprastao.
I ne idem nigde dok me ne izbace trajno

Ako se ne vratis posle bana dabogda ti ulicom paradirali svaki dan

Tutta Posted - 09/10/2012 : 23:49:35
zasto je izbacen?
lwood Posted - 09/10/2012 : 20:15:55
meni je taj kosmajac baš bia komičan.
kad se samo sitin hazara...
dsormaz1 Posted - 09/10/2012 : 20:07:28
Ni meni nije jasno zašto je Kosmajac trajno izbačen.
I da, "klerofašist" je jedna jako stupidna etiketa.
Amos Posted - 09/10/2012 : 12:01:48
Mislim da kosmajca nije trebalo trajno izbaciti.
Koliko sam mogao vidjeti iz njegovih postova, niti jednom riječju nije pozvao na linč ili nasilje nad gejevima.
Čovjek piše dugačke i često zbrzane postove u kojima nastupa po Isusovoj "Tko nije s nama, protiv nas je", međutim nisam nigdje vidio govor mržnje na koji se neki članovi pozivaju. Ako je njegov stil postati brzo i na momente teže razumljivo jer su mu postovi prožeti pravoslavnom mistikom, što da se radi. Piše kako piše. Ne zaslužuje zbog toga trajan ban.

Što se tiče Savića, ignore lista je privatna stvar svakog člana pa stoga on, kao i svi drugi članovi, slobodno mogu ignorirati koga god žele i iz kojih god razloga im se to hoće.

Još jedna stvar. Čitajući forum u zadnje vrijeme, vidim riječ klerofašist. Jako ružna riječ koja me podsjeća na Jakova Blaževića, Rankovića i Đilasa te na stvari koje su radili u vrijeme kada su bili silni. Mislim da bi bolje bilo više je ne koristiti...

Imrahil Posted - 09/10/2012 : 09:47:29
Koga Savić drži na ignoru je njegova stvar, ali mi je lično užasno glupo staviti nekoga iz tog razloga.

i što Tex kaže
quote:
Ako si na forumu zbog ljudi koji su ti dragi budi onda i dalje. Ostale ignorisi i gotovo.
paro Posted - 09/10/2012 : 02:06:36
quote:
Originally posted by bagi

E vala,brko,al ga ti znaš usrati jebote...K'o da postaš po forumu na kojem se odlučuje o sudbini svijeta pa prosipaš "uzvišene" fore i fazone...Čisti ego trip,daj malo obzira brkajlijo ako ništa drugo ono bar iz pristojnosti prema nama koji imamo "niže" stanje svijesti...

barem neko kuži prdež u prazno...bagi
Tex Willer Posted - 08/10/2012 : 23:21:22
quote:
Originally posted by sawitch

Pozdravljam sve dobre ljude sa ovog foruma:
Mairosua, Globinja, Manhuntera, Kinga, Ultrasa, Okibokia, Imrahila, Red clouda, Dee caya, Tex2, Tex Willera, Kit Carsona, Cronosa, Ponkija, Risara, Gil-Galada, Tonku, Swampa, Radulovica, Kosmajca, Morrisona, Dubca, Starudije, Bevu, Osma, Heyoku, Dmara, Pedju67, Culfisa, Celicnog i mracnog, Legolas76, Colt, Feniks, Delboj, Ajkula, Sai, Aco, Kerber, Dveribad.. Ako sam nekog zaboravio izvinjavam se.. Na Darkwoodu se vidimo..

U prvih pet cetri Zvezdasa, u prvih 15 cak osam
Mrzelo me danas onako u zurbi da nesto pisem, pa aj sad.
Kratko i jasno - ne seri.
I ja sam leteo 100 puta pa se nikad nisam oprastao.
I ne idem nigde dok me ne izbace trajno

Ako se ne vratis posle bana dabogda ti ulicom paradirali svaki dan
Tutta Posted - 08/10/2012 : 20:43:44
quote:
Originally posted by kiky

hej, samo reagiram na stinkyjevu ideju foruma.

Koalicija! rijesenje?
kiky Posted - 08/10/2012 : 20:23:33
hej, samo reagiram na stinkyjevu ideju foruma.
Tutta Posted - 08/10/2012 : 19:55:49
quote:
Originally posted by kiky

pa okej, bez cenzure i diktature. odlično! neka bude mjesta i za neljubitelje pedera na forumu? super, nema problema! uvijek ću rado replicirati svim tim savičima i krugerima i vješto ih pozicionirati tamo gdje im je mjesto... ali opet, tako lako ih je smjestiti i nema tu neke naročite vještine, jer su u svemu toliko ispodprosječni i banalni.

il stojis iza svoji principa ili ne. odluci se.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000