forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Datum logiranja

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Billy Posted - 30/11/2002 : 22:44:17
Mislim da bi bilo prikladno da umjesto famoznih zvjezdica (ili bar ruku pod ruku s njima) ide podatak o datumu kada su se uključili na Forum. Mislim da bi se tako honorirali ljudi koji se rijetko uključuju ali su tu od samih početaka i kad govore govore meritorno i zanimljivo, u odnosu na ljude koji su u dva-tri mjeseca natukli 1000-e postova na test forumu i kroz neke privatne zajebancije. Hvala.

Nothing is more terrifying then attempting to make people laugh and failling
22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tomek Posted - 06/12/2002 : 17:35:16
ma zaboravi to
kolekcionar je legenda, jednostavno ne vjeruje u boga i (nadam se) zaletio se
steinbrenner Posted - 06/12/2002 : 16:03:39
u kojem je topiku kolekcionar pisao o isusu?
bas me zanima da ja to procitam

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
mephisto_III Posted - 06/12/2002 : 15:53:18
Bogami Tomek ja mislim da ove zvjezdice imaju smisla.Vidis dok nijesam imao njih za paketic stripova morao sam da uplatim novac pa da cekam dok ih druga stra na nedobije pa opet da cekam dok ne dodju do mene,tako sam znao cekati na paket i preko mjesec dana.Sada to nije slucaj,ljudi vide tri hiljade zvjedica pa i necekaju da im moj novac stigne,vec odma salju stripove.Tako su Luckiluciano,Markos,Globinjo,Gaston i drugi prvi poslali nego sto su dobili pare,zamisli da nijesam imao zvjezdica!?

>>>Hocu kakim-necu kakim<<<
seinfeld Posted - 05/12/2002 : 17:24:42
ajde probaj treci put mozda da nam barem nesto bude jasno tada ;-))

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Tomek Posted - 05/12/2002 : 17:11:57
sad kad sam pročitao svoj post, jedva da sam sebi bio jasan:))
kratko i nadam se jasnije
ne valja se opterećivati ni zvjezdicama ni datumom logiranja jer mi s ta dva podatka ne možemo dobiti nikakvu iskrenu sliku o nekome
što je još gore, može se dogoditi da nas broj postova ili taj datum totalno udalji od poruke posta,jednostavno bi pogledali datum(aha, to je onaj od lani) a da nebi ni sam post lijepo pročitali i shvatili
zvjezdice nek stoje jer lijepo izgledaju(jedino što se može iz njih saznati je koliko tko piše(ali ne i kako!) a to je dobra obavijset)
datum logiranja isto nek ostane, tj. bilo bi dobro da se stavi taj podatak uz svaki post, ali ne zbog razloga kojeg billy govori, nego zbog same informacije da se zna, ALI PONAVLJAM KOJA OPET NE GOVORI KAKO TKO PIŠE, TJ. NEMA VEZE S TEKSTOM IZ POSTA

Tomek Posted - 05/12/2002 : 16:58:50
da dadem svoje mišljenje o zvjezdicama, logiranju i sl.
najiskrenije tvrdim da se ne opterećujem takvim stvarima, da ne gledam koliko tko ima postova ili još manje kad je logiran
je po tome ispada da neka budala logirana lani je u nekom boljem položaju ili ima veći ugled (nazovimo to tako) od onoga što je logrian ove godine a zaista zaslužuje pohvale
naravno isto to vrijedi i za broj zvjezidca, netko s 500, 1000 ne bi smio imati nikakve prednosti o onoga s 50
što želim reći, mnogi su protiv zvjezdica, ali realno gledajući jednako smeće su kao i datum logiranja
vi kod ljudi gledajte što hoćete, a ja ću svaki nečiji post gledati drukčije, tj. ono što je tada napisano
zato mene briga za sve ostalo, ukljućujući i ono s kime se posvađao prošli mjesec, kakve je gluposti prije pisao(nrp. Kolekcionar, on je pisao o Isusu to što je pisao, ali sada je novi dan, sad piše drugo i to ne znači da nije dobro ako je tada pisao gluposti - pa makar to bilo jučer)
Zaključak: Zvjezice i datum logiranja ne znače ništa, jer kad netko dođe na forum i vidi nekome velik broj postova on neće znati jeli ih skupio pisajući postove od kojih se ima neka korist, ili je pumpao smajlići po test forumu, isto tako i za datum logiranja...

Ja se malo teško izražavam(nikad ne znam kako da napišem najednostavnije:-), ali moj post (ako se potrudite ga shvatiti:)) ima smisao

Markos Posted - 05/12/2002 : 13:09:36
quote:
Originally posted by Leopold_IV

stvarno je besplatan????

--< Why do only fools and horses work? >--

Da, naravno. Jos najbolje da i to moram placati

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Darkwood Devil Posted - 05/12/2002 : 13:07:33
Ne dirajte mi zvijezdice!
One su bas cool:-))))

"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEĐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OČIMA..."
dd fan Posted - 05/12/2002 : 13:03:42
quote:

Mislim da bi bilo prikladno da umjesto famoznih zvjezdica (ili bar ruku pod ruku s njima) ide podatak o datumu kada su se uključili na Forum. Mislim da bi se tako honorirali ljudi koji se rijetko uključuju ali su tu od samih početaka i kad govore govore meritorno i zanimljivo, u odnosu na ljude koji su u dva-tri mjeseca natukli 1000-e postova na test forumu i kroz neke privatne zajebancije. Hvala.

Apsolutno se slazem...
I BTW Sani ovo su "prijedlozi, komentari, kritike", nije Billy rekao bas nista protiv ovog sajta.

I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother.
Leopold_IV Posted - 05/12/2002 : 00:51:02
stvarno je besplatan????

--< Why do only fools and horses work? >--
Markos Posted - 02/12/2002 : 10:47:02
quote:

quote:

Billy, mislim da ideja nije losa. Nazalost, ovaj Forum je GNU publix license, tj. nisam ga je pisao nego sam ga uzeo gotovog pa ne znam kako cu se snalazit u tudjem kodu, ali ako uspijem uhvatiti dovoljno vremena za to dodat cu i taj podatak.

znao sam

hej 100% sam znao da Markos prepisuje tuđe kodove

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!

Pa cuj, mogao sam ja to i sam napisati, ali za to treba puuuuno vremena, a cemu izmisljati toplu vodu kad vec postoje gotovi i besplatni forumi. Istini za volju, imaju i oni svojih mana, ali eto...

zeljko Posted - 01/12/2002 : 23:07:24
quote:

Billy, mislim da ideja nije losa. Nazalost, ovaj Forum je GNU publix license, tj. nisam ga je pisao nego sam ga uzeo gotovog pa ne znam kako cu se snalazit u tudjem kodu, ali ako uspijem uhvatiti dovoljno vremena za to dodat cu i taj podatak.

znao sam

hej 100% sam znao da Markos prepisuje tuđe kodove

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Aco Posted - 01/12/2002 : 20:12:03
Inače,100 % se slažem sa Billijem a nešto slično sam i ja več prije predložio.

Bond.James Bond.
Aco Posted - 01/12/2002 : 20:09:38
quote:

Eeee Billy negovori protiv ovog sajta.Ako ti se nesvidja nadji si drugi.Meni je sajt super.I mislim da ce ostat najbolji sajt za romane.Nezaboravi da je sajtu tek 1 godina.Jos je to beba.Zahvaljujuci sefu i nekim clanovima ovaj sajt ce se puno puno uvelicat.E tako ti stvari stoje.

Jesi li čuo Billy,neznalico jedna!!Tako ti stvari stoje a za više informacija obrati se Saniju.To što si ti jedan od najstarijih članova ovog Foruma ništa ne znači.Nađi si drugi sajt,jesi čuo ?!

Bond.James Bond.
Markos Posted - 01/12/2002 : 15:21:22

Sani Posted - 01/12/2002 : 12:12:44
Eeee Billy negovori protiv ovog sajta.Ako ti se nesvidja nadji si drugi.Meni je sajt super.I mislim da ce ostat najbolji sajt za romane.Nezaboravi da je sajtu tek 1 godina.Jos je to beba.Zahvaljujuci sefu i nekim clanovima ovaj sajt ce se puno puno uvelicat.E tako ti stvari stoje.

Maximuss Posted - 01/12/2002 : 02:10:37
Bar otprilike znas tko je usputni krelac, a tko nije. Do nekih nesporazuma ovako nece doci.

Zox Posted - 01/12/2002 : 01:58:35
Billy, eno ti Sarajevo-x forum, ne zna se ni ko pije, ni ko placa, ni ko se kad logirao...

Billy Posted - 30/11/2002 : 23:24:15
Posteri moraju biti nekako sortirani, radi ljudi koji se tek uključuju na Forum. Nigdje nisam vidio Forum bez ikakve organizacije tog tipa.

Renky Posted - 30/11/2002 : 23:17:03
Cemu zvjezdice, cemu broj postova, cemu datum? Sarenije je i izgleda O.K. ali ako netko ima sta pametno za staviti na forum ucinit ce to bez obzira na datum Log-a.
Na Vama ili bolje reci na nama je koliko ce mo to ozbiljno shvatiti ( a to i o nama nesto govori ).

Billy Posted - 30/11/2002 : 23:04:43
u profilu piše i broj postova, čemu dva puta

globinjo Posted - 30/11/2002 : 22:51:30
u profilu ti piše kad si se prvi put logirao,ne vidim razlog zašto dva puta...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000