forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Netko je pistoff

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Haugh Posted - 01/12/2002 : 21:47:48
Administratoori nisu seksualni manijaci ne,ne niti blizu,ali napadaju dicu da im otmu lizu.U predvodnom značenju znači:
Nisu nasilnici ali ljubomorni pistoff
izbrišu teme.
AKO JE TO BILA ženskica EVO ZA NJU PJESMU:
Administratorica dobra curica na ražnjiču
purica noču kurvica.Naravno onaj koji je izbrisao moje teme vjerojatno je 99.9 posto to bio onaj koji mi je podmetnio biografiju i pročitao je pred svima ili netko drugi je sigurno sada pistofffff i to užasno.Prdni sebi po svoj hmhm!!!By:Haugh

What the fuck is signature!?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
BOC Posted - 20/12/2002 : 13:38:37
A u moru smeća jedino je važno naučiti plivati, i to po svom vlastitom stilu. Osim toga, zapadni svijet, mislim na SAD koji je ipak pokretač svega, će propasti prije ili poslije. Kako neograničeno raste i povećava svoj kapital, doći će do prezasićenja. A hrabri pojedinci će onda dobiti odriješene ruke za stvaranje novog svijeta.
BOC Posted - 20/12/2002 : 13:34:02
Stinky bravo!

Kruger imaš u svaštari topic "Šta slušaju strip fanovi" kojeg sam ja postavio, pa se lijepo uključi.
seinfeld Posted - 20/12/2002 : 12:10:37
Count me in kad je rijec o rocku!

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

globinjo Posted - 20/12/2002 : 01:07:59
quote:
Originally posted by Kruger

Leopold nije prvi put
tesko je neskrenuti
nek Boc otvori novi topic u svastari
pa cu reci svoje misljnje o glazbi i odgovoriti stinkyju da nije jedini sto se tice slusanja rocka

ima nas,koliko ja znam,bar 15 rockera

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Maximuss Posted - 20/12/2002 : 00:14:57
quote:
Originally posted by stinky

Oko nas je smeće, ali sebe ne vidim (barem koliko je moguće) konzumentom tog smeća. Uzimam ono što hoću i što mogu, a "ponuđačima trendova" se serem u usta. U mojoj kući se još uvijek čuje opori zvuk gitare. I to glasno. Vijesti ne slušam, novine ne čitam, modu ne pratim. Nemam nikakvih ambicija. Osim da živim koliko je moguće po svome. A ima još boraca. Malo u odnosu na "MTV-ovce", ali su tu. I biće uvijek.

Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.

Tako je brate! Dok je nas nece smecu bit lako! Kad tad cemo se vratiti iz mrtvila i ponovo poharati svijet. Bas kao u stripovima!

Kruger Posted - 19/12/2002 : 22:35:23
Leopold nije prvi put
tesko je neskrenuti
nek Boc otvori novi topic u svastari
pa cu reci svoje misljnje o glazbi i odgovoriti stinkyju da nije jedini sto se tice slusanja rocka
BOC Posted - 19/12/2002 : 14:28:27
Dobro, možda Enema of the State jest dobar album, no ovaj novi nije niti odviše žestok ni britak. U najmanju ruku, to definitivno nije punk, već sano poprock. Treba razlikovati neke stvari. Poppunk kao žanr nije ovo što sviraju ovi s MTV-a već nešto skroz drugo. The Descendents mi padaju na pamet. Zatim i album Stranger than Fiction Bad Religiona ima dosta dodirnih točaka s poppunkom. Misfits su po meni također bili više popunk nego hardcore bend, poslušaj samo njihove melodije.
desperado Posted - 19/12/2002 : 10:31:38
quote:
Originally posted by Zox

Za to klanjanje pop zvijezdama ima lijeka. Treba zabraniti pustanje bilo kakve muzike koju izvode pjevaci koji jos uvijek nisu pokojni.

...samo probaj pa ces odmah biti proglasen za "taleban" (al-Qaeda)
globinjo Posted - 19/12/2002 : 02:12:54

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Leopold_IV Posted - 19/12/2002 : 01:54:55
ej ljudi ovo stvarno nije mjesto za rasprave ovog tipa, nastavite se mirno i dostojanstveno prepirati i raspravaljti u svastari jer cijela organizacija sitea ce otic u qrac ako se bude pisalo di god ko oce.
eto!

--< Why do only fools and horses work? >--
Zox Posted - 18/12/2002 : 23:25:35
Za to klanjanje pop zvijezdama ima lijeka. Treba zabraniti pustanje bilo kakve muzike koju izvode pjevaci koji jos uvijek nisu pokojni.
Umri, brate, pa cemo onda pricati zasluzuje li tvoja muzika da se slusa ili ne... hm, malo ga pretjerah, hehe.
Milan Mladenovic, Ian Curtis, RR Kirk, Kurt Cobain... Ima tu materijala da se slusa godinama...
SejoSexon Posted - 18/12/2002 : 23:16:01
quote:
Originally posted by stinky

Oko nas je smeće, ali sebe ne vidim (barem koliko je moguće) konzumentom tog smeća. Uzimam ono što hoću i što mogu, a "ponuđačima trendova" se serem u usta. U mojoj kući se još uvijek čuje opori zvuk gitare. I to glasno. Vijesti ne slušam, novine ne čitam, modu ne pratim. Nemam nikakvih ambicija. Osim da živim koliko je moguće po svome. A ima još boraca. Malo u odnosu na "MTV-ovce", ali su tu. I biće uvijek.

Hura za govornika!!!!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
stinky Posted - 18/12/2002 : 21:43:33

Kruger Posted - 18/12/2002 : 21:25:28
Nekad su se ljudi klanjai
Bibili ili Kuranu
carevima , kraljevima
danas se klanjaju pop idolim i njihovim govnima
pretpostavljam koliko su ljudi pukli da ce se za par godina klanjati stvarima
no covjek ima prirodnu zelju za zabavom i glazbom
samo nazalost danas rijetko mozes naci zabave i glazbe
ako to kaze jedan anarhist
i jedan buntovni punker
onda gdje je svjet otisao
cak se vise nemamo ni na sto zaliti i buniti kad je oko nas sve samo smece
stinky Posted - 18/12/2002 : 21:14:33
MTV je smeće. CNN je smeće. HTV je smeće. Nova je smeće. Ogromna većina onog što se nudi je smeće, bilo da se radi o televiziji, časopisima, filmovima ili estetskoj kirurgiji. I nije najžalosnije to da MTV diktira trendove, već činjenica da potrošači - ljudi to puše, tj. bezidejne ovce gutaju njihova sranja. I nisu to samo teenageri, koji su uglavnom sjebani bombardiranjem šugavih medija, a često i glupošću vlastitih roditelja, koji su opet zaraženi glupošću javnih medija i tako to u krug. Ljudi su povodljivi i ono što im se kaže i protura kroz javnost, drže kao Bibliju. Zato moraju suosjećati sa preplaćenim igračima bilo čega kad ovima ugine skupocjeni pas ljubimac ili pročitati kako je estradna zvijezda nekad u OŠ bila/bio debeo ili kupiti hlače "ultimate xyžblj" kakve nosi crnčuga sa MTV-a. Jebeš ih sve, nisu drugo ni zaslužili.

Kruger Posted - 18/12/2002 : 20:57:02
evo upravo slusam malo stariji album NOFX
i gledam kako jadno zvuce u odnose na novije albume
i koliko su bas Blinkovci zesci
Kruger Posted - 18/12/2002 : 20:55:15
pa Cobein je bio gubitnik
no meni se svidja kako je svirao i pjevao
netreba se izivljavati o njegovom stvaralastvu kako to cini Klik
Pink je valjda proizvod kakav bi covjek trebao biti danas
takav je i Merli Menson i Enimen
Enimen uopce nije glazbenik
on ustvari prica a oni u MTV su ga proglasili umjetnikom i svi su to shvatili zdravo za gotovo
trebao bi biti divlja poludjela zvjer ispraznjenog mozga zbog uticaja droga
e takvi su Enimen i Pink i Menson
divlje zvjeri su i u privatnom zivotu
ako je istina ono sto o njima pisu
Cobejn je bio drugacija vrsta od ovih nus proizvoda
nije imao sjajan zivot ali zbog toga nije mrzio druge ljude kao ovi kreteni
Boc sto se tice sum 41 tu si u pravu ( jer su se prodali i dozovlili da ih komercijaliziraju )
ali Blink je drugacija vrsta
oni sviraju punk
i to dosta britak
barem za sad
mozda je to vec isfurano i vec vidjeno po ko zna koji put ali meni se opako svidja
BOC Posted - 18/12/2002 : 20:12:04
Što se tiče foruma, na njemu sam kratko pa nisam upućen u razmirice između bivših moderatora ali jedina mi je želja da ovaj sajt potraje i da sve bude divno i krasno. Pa valjda će i biti.
BOC Posted - 18/12/2002 : 19:59:30
Eminem je smetlar na kubik al postoji jedan još veći od njega a to je Marilyn Manson kojeg ja uopće ne držim ljudskim bićem!
Pink je odvratna, a Kurt i kompanija ni meni nikad nisu bili niš posebno, osim par pjesama. No Nirvana i ta grunge revolucija početkom 90-ih svakako su bolji od ovog numetala danas i nekakvih "poppunkera" koji s punkom nemaju veze (Blink 182, Sum 41)!
Općenito MTV je uništio dobru glazbu prvenstveno zato što je osnovni proizvod "glazbene" industrije postao spot a ne pjesma, tj. oko spotova se vrti najviše para jer su oni u biti reklama za ostale proizvode (hranu, odjeću). Nije ni čudo što dobar rock izumire jer je to glazba namijenjena SLUŠANJU i KONCERTIMA, a ne gledanju nekakvih silikonskih kretena koji paradiraju na malim ekranima. Trenutačno su u MTV žiži rap i r'n'b, a dobar zvuk gitare više se skoro i ne čuje.
Agresivnom reklamom i promicanjem svojih izvođača MTV je postao svojevrsni glazbeni nacist. Žalosno je što upravo MTV diktira trendove kako u glazbi, tako i u odjeći.
Jer danas je MTV postao simbolom jedne generacije sasvim novih teenagera. Eksploatacija mladeži je dostigla krajnje granice: promislite malo i shvatit ćete da su glavni konzumenti trendovske glazbe, odjeće, hrane upravo maloljetnici. Prije nego što se posve izgubim spomenuo bih još nešto: te groteskne MTV nagrade održavaju se na svakom kontinentu i postupno postaju, poslije Svjetskog nogometnog prvenstva i Olompijskih igara, glavni medijski događaji na planetu. Ti ljudi imaju obraza dijeliti svoje nagrade u zemljama Azije, gdje ogroman broj stanovništva rade kao robovi u postrojenjima velikih kompanija (Nike, McDonalds..) čije proizvode sami reklamiraju. Ali sve je to novac, prljavi novac, i nije važno tko su tu marionete i tko kime manipulira, bitno je da bankovni račun raste.
Maximuss Posted - 18/12/2002 : 12:18:16
Klik je smece isto kao i Pink, isto kao i Co(m)bain, ali svi su ipak manje smece od Eminema, koji je kralj svih smetlara!

Aco Posted - 18/12/2002 : 12:05:55
Ma Klik je zakon.Kad se samo sjetim koliko sam se smijao dok sam čitao članak "11 najgrubljih i 11 najružnijih nogometaša".Tekstovi su im zanimljivi i duhoviti i tu su bez konkurencije.
Inače,ono što radi Pink je smeće i ne mogu je smislit (iako je rođena na isti dan iste godine kao ja) a Nirvana je sasvim proječan grunge bend.Žalosno je da su i Pink i Cobain pa i npr. Eminem popularni zbog svog načina života/prošlosti/stila a ne zbog muzike koju rade (ako je to što Eminem radi uopće muzika).To nikad nisam a i neću razumijeti.

Bond.James Bond.
Kruger Posted - 17/12/2002 : 23:31:19
u tom Klikovom novinarskom tekstu ( ustvari radi se o dva )radi se o glazbi
jedan govori o Nirvani i cjelo vrijeme pljuje o Kobeinu iako se pokusava izvuci isticanja kultnosti Nirvane
drugi clanak govori o pop kretenusi Pink i njezinoj rokerskoj dusi
problem je u tome
sto tekstovi opisuju put ta dva glazbenika
dakle opisuju zivot jednog i drugog glazbenika
opisuju
i u mnogim stvarima ova dva glazbenika su imala slican zivot
a to su
rastava roditelja
buntovnost u mladosti
uzivanje droge
no jednog glazbenika dizu u nebesa a drugog totalno pljuju
ako je taj Klik nepristran onda se nebi treba tako ponasati
dakle o kretenusi Pink sve najbolje zato sto je nus produkt ovog drustva ali kao divlja zvjer i zato sto mrzi ljude
a o Kobejnu sve najgore zato sto je zrtva drustva i sto se on buni protiv sistema i nemrzi ljude vec drustvo
jedna profesionalna kuca si to nebi smjela dozovoliti pristranosti jednom stilu glazbe
onaj ko pise clanke treba to raditi profesionalno a ne iznostiti svoje perverzije ( u svakom slucaju onaj clanak o Pink je pun hvalospjeva a onaj o Kobejnu perverznoj mrznji prema njemu )
da negovorim o Playboyu kad je napisao da se Cobein ubio 1995 ( koji sitan lapsus )
sto onda reci za profesionalce
Zagor je umjetnik teksta prema ovim kretenima koji nezanju raditi posao za koji su placeni
no izgleda da je bitno prodati casopis a nije bitno kakao ces napraviti tekst
eto zagor se trudio
ti se trudis na drugaciji nacin
zelis da to bude sto bolje
on je htio da uopce nesto postoji
i u svakom slucaju bolje da je forum posjecen
ali da se nepretjeriva u otvaranju tema
Kruger Posted - 17/12/2002 : 23:12:55
Dobro forum mu je bio bolji , za mene
mozda ne i zbog broja ljudi nego klime
nije bitno ni to sto nekad nije uvjek zanimljivo sad na ovom forumu
a mozda je tako i bolje
Zagor je bio serviser i uradio je mnogo
meni je njegov sajt drazi
te recenzije su vrlo kratke
ali sadrze dosta informacija
nisu svi novinari da moraju u detalje znati o pojedinom stripu ( a znam i neke novinare koji vise pogrijese od Zagora a trebali bi znati svoj posao , no izgleda da ne , ovo se odnosi na neke Klikove kretenske novinare , slucajno sam to zapazio ali vrlo mnogo su rekli o svojoj " profesionalnosti " pa je jedan Zagor bolji kao novinar koji nema pojma o tom poslu i sve je radio onako iz svoje glave i kako je kad imao vremena ali je uradio, novinarova kvalitwta je u nepristranosti )
tesko je napraviti nesto bolje
a i za to treba vremena
u ono vrijeme je ta recenzija bila odlicna
s koliko je ljudi raspolagao kao pomoc
a i one sto je pisao Luka na neki nacin imaju svoju draz
Tomek sigurno bi napravio bolje
no da si imao posla kako on nevjerujem da bi
a i rekoh meni su drage
ja u svojoj prirodi volim i tako jednostavne stvari koje naizgled izgledaju nekome nezanimljivije a s uzitkom cu naci nekim kretenskim stvarima koje naizgled izgledaju kako zanimljive
meni su zanimljivije od detaljnog streberskog prepisivanja i savrsenog slaganja
Tomek Posted - 17/12/2002 : 17:19:48

čak bi i ja bolje napisao

Gulp!
Markos Posted - 17/12/2002 : 11:34:20
quote:

nisam siguran da tehnicka poboljsanja mogu nadomjestiti kvalitetu foruma
stranica mozda nije bila savrseno organizirana
ali je bila solidan i nebi odumrla da Zagor nije odustao zbog nekih tehnickih problema

Opet ti brkas kvalitet stranice sa kvalitetom Foruma. To nema veze jedno s drugim. A opet, po meni je ovaj Forum bolji, ako nista drugo ima puno vise ljudi. Zagor nije odustao zbog tehnickih problema. Odustao je zbog nekoliko razloga a jedan je novac. Jer i ja bi imao tehnickih problema da nisam iskesirao 150 Eura i platio hosting a ne koristio free web space. To ti je to, koliko para, toliko muzike. Drugi je sto su mu stripovi dosadili i sto je covjek otisao 6 mjeseci na lutanje po svijetu, treci je sto on nije programer nego serviser i neke stvari jednosatavno ne zna napraviti.
Ali molit cu da se ovo ne shvati kao pljuvanje Zagora, ja cijenim i njega i njegov sajt i covjek je zaista bio prvi i napravio je jako puno i to se ne moze osporiti. Radio je sajt kako je najbolje znao i umio i to je u ono vrijeme bilo odlicno, ali jednostavno, s danasnje pozicije, ZWS je puno losiji od stripovi.com.
quote:

sto se tice recenzija nisam primjetio da ovjde ima nesto posebno bolje
mozda je bolje slozeno

A daj sad, opet pretjerujes. Evo npr. par njegovih "recenzija":

13.NASILJE U DARKVUDU
Prvi zagor objavljen kod nas 68-me. Odrezano mu je prvih par "nevažnih" stranica, I zadnjih "važnih 40 stranica". Usprkos tome, da se pohvatati priča. Vojna jedinica "Crni Vukovi" na čelu sa Klausom misle očistiti teritorij od indijanaca jer ih je pozvao u pomoć jedan pukovnik koji misli da su mu Indijanci ubili sina. Namještaljka.

17.KLARK SITI
Zagorov strip sa naslovnicom Tex Willera. Izgleda da su oni moroni iz Dnevnika bili drogirani kad su izdavali strip. Obična priča, ali ima duh. Zagor i Čiko se ubacuju među neke cirkusante i upadaju u zločinačko selo "Klark Siti", koje nosi naziv po imenu šefa bande, i Zagor špijunira... nisu ih porazili, I kraj priče je nedorasao. Ne, kraj nije odsječen, tako priča završava i u Italijanskom orginalu.

21.KUĆA UŽASA
Nedostaje prvih 19 stranica. Tako da je Zagor već susreo Bat Baterttona i Stanforda, i oni odlaze u kuću (prokletu) Stanfordovih, gdje se stalno navodno prikazuje Prišila, davno spaljena "vještica". Više sadrži iskre humora nego horora na što sugeriše super naslovnica.

26.UBICA IZ DARKVUDA
Jednostavna priča. Neko ubija indijance, i oni misle da su neke "sile" u pitanju, tako da se Zagor baca na istragu.

Usporedjivato ovo sa nasim recenzijama je smijesno.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000