T O P I C R E V I E W |
zeljko |
Posted - 02/12/2002 : 23:39:05 ukuco sam e-mail ali kada pogledam profile kaze da nema e mail adrese jel to što sam ne mogu posleti sebi adresu ali je neka greska
a fino pise da bez maila ne mozes se registrirati
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Tomek |
Posted - 03/12/2002 : 18:16:00 željko, pitao sam iz radoznalosti ne bi da ću preko maila trgovati sa saddamom |
zeljko |
Posted - 03/12/2002 : 14:33:00 quote: Originally posted by Markos
Ne, ja ih ne mogu vidjeti ni citati. Isto tako ne mogu vidjeti ni vase passworde, mogu ih samo promijeniti. Ovi mailovi su zaista kao pravi mailovi, oni samo "prodju" preko Foruma i ne zabiljezavaju se nigdje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
kao da ti vjerujemo
sada si moćniji nego prije
Veliki Buraz vas promatra
Markos |
Posted - 03/12/2002 : 11:12:06 Ne, ja ih ne mogu vidjeti ni citati. Isto tako ne mogu vidjeti ni vase passworde, mogu ih samo promijeniti. Ovi mailovi su zaista kao pravi mailovi, oni samo "prodju" preko Foruma i ne zabiljezavaju se nigdje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Tomek |
Posted - 03/12/2002 : 00:24:59 markose, jeli ti možeš onda čitati(vidjeti) mailove koje šaljemo preko fouma
|
Markos |
Posted - 02/12/2002 : 23:47:52 Ti je vjerojatno ne vidis kad kliknes na svoj profile, ali ako ga ides editirati, trebao bi ga vidjeti. Promjena je u tome sto se sad mail moze poslati preko Foruma, a nema razloga da ti sam sebi saljes mail.
zeljko |
Posted - 02/12/2002 : 23:45:32 evo bas sam provjeravao
sigurno je neka greska
ali nije bitno ako je ja ne vidim vazno je da je ostali vide
Markos |
Posted - 02/12/2002 : 23:43:46 Kako nema e-mail adrese? U tvom profilu je tvoja tocna adresa.