forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Moderator Lwood

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
brni Posted - 28/03/2013 : 00:03:21
Ljudi mislim da je vrime da nam uvazeni clan Lwood dobije ovu funkciju..jednostavno ne vidim osobu koja bi to obavljala s vecom predanoscu i profesionalnoscu od njega..pa ajmo viditi sta forum kaze o ovome.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
lwood Posted - 06/04/2013 : 22:49:06
quote:
Originally posted by dosada

idealan moderator...pristran i savitljiv! Od borca za pravdu vrlo brzo postal borac za šutnju. Tu i tam još izleti s nekom temom ali znato opreznije i korektnije...

uostalom, pogledajmo tek kak je iskren kad piše o tome kak ga ta "uloga" uopće ni ne zanima. U odgovorima na komentare o tome kak nije za moderatora nema ni najmanje rezignacije ili ljutnje

o čemu ti lupetaš?
dosada Posted - 06/04/2013 : 17:46:37
idealan moderator...pristran i savitljiv! Od borca za pravdu vrlo brzo postal borac za šutnju. Tu i tam još izleti s nekom temom ali znato opreznije i korektnije...

uostalom, pogledajmo tek kak je iskren kad piše o tome kak ga ta "uloga" uopće ni ne zanima. U odgovorima na komentare o tome kak nije za moderatora nema ni najmanje rezignacije ili ljutnje
izivko Posted - 29/03/2013 : 20:53:43
Pa niko ti ni nudi.
lwood Posted - 29/03/2013 : 20:45:33
quote:
Originally posted by DeeCay

đabe vam pool, lwood je ionako sam rekao da nema volje biti modarator, iako cijeli dan visi na njemu...

4.NAJSTROŽE JE ZABRANJENO BILO KAKVO ILI IKAKVO RASPRAVLJANJE O POLITICI,LJUDIMA IZ POLITIKE,UBOJSTVIMA,ATENTATIMA,MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA,O CRKVI,INKVIZICIJI...OTVARANJE TOPICA KOJI KOMENTIRAJU GORE NAVEDENE TEME,POGOTOVO PREVIRANJA IZ BALKANSKIH,A I OSTALIH RATOVA...ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI

pa da provodin ovakva pravila koja se kose s mojim životnim nazorima?
neču.
lwood Posted - 29/03/2013 : 20:43:43
quote:
Originally posted by bosancicigor

Nepotreban Poll s obzirom da je Marko u više navrata rekao da novih moderatora neće biti.
Ako na tome i ostane onda onog dana kad i zadnji mod ode ovaj forum a vjerojatno i sajt može početi odbrojavati svoje zadnje dane. Zato, neka nama trenutnih modova ma kakvi god oni bili...

dogodiče se smak sveta
bosancicigor Posted - 29/03/2013 : 14:54:45
Sajt bez foruma, k`o kokoš bez krila. Nije lijepo za vidjeti, a ne valja ni juha...
paro Posted - 29/03/2013 : 14:26:07
quote:
Originally posted by bosancicigor
Ako na tome i ostane onda onog dana kad i zadnji mod ode ovaj forum a vjerojatno i sajt može početi odbrojavati svoje zadnje dane.

Duboko sumnjam.
Forum sigurno, ali sajt teško..
bosancicigor Posted - 29/03/2013 : 12:14:13
Nepotreban Poll s obzirom da je Marko u više navrata rekao da novih moderatora neće biti.
Ako na tome i ostane onda onog dana kad i zadnji mod ode ovaj forum a vjerojatno i sajt može početi odbrojavati svoje zadnje dane. Zato, neka nama trenutnih modova ma kakvi god oni bili...
dcopic Posted - 29/03/2013 : 08:07:28
Glasao za!
Tex Willer Posted - 28/03/2013 : 22:40:22
quote:
Originally posted by DeeCay

đabe vam pool, lwood je ionako sam rekao da nema volje biti modarator, iako cijeli dan visi na njemu...

Na moderatoru
Obi-wan Posted - 28/03/2013 : 21:39:50
quote:
Originally posted by stinky

obi-patetični-wan
nitko od predloženih ne valja
lwood ne valja anto ne valja obi ne valja
od postojećih ne valja mladjo i nemam pojma tko je još moderator. aha, manhunter je zapravo okej a globinjo je prijatelj i hrvat.
moderatora uopće ne treba na pravim forumima, a scom je tako tako ima previše kmečavaca koji sami traže batinu. u tom smislu je dresura potrebna, a samo je pitanje iz kojeg motivacijskog kruga bi trebala dolaziti ta dresura. ja sam za konzervativnu hrvatsku i katoličku.

Podsjetnik za popiti tablete drži zaljepljen na hladnjaku pa nećeš zaboraviti...
1Euro Posted - 28/03/2013 : 16:29:55
Pa onaj tko želi biti moderator, trebalo bi mu dati tu mogučnost, npr POSKUSNO 2 MIJESECA, pa ga posle dva mijeseca ljudi ocjene (moderatori, a i ostali), i onda sljedeči dva mijeseca itd...pa bi onda na kraju vidjeli tko je za moderatora a tko nije. A i sami ljudi (poskusni moderatori) bi vidjeli da li je to zaista ono što su željeli i očekivali ili to možda nije za njih.
Treba probati pa vidjeti. Zašto ne bi omogučili onome tko možda ima jaku želju da se okuša kao moderator?
Mislim ja znam za sebe da me to ne zanima, ali možda netko ima želju pa bi volio da se okuša kao moderator.
DeeCay Posted - 28/03/2013 : 16:04:12
dsormaz1 Posted - 28/03/2013 : 13:05:15
Ne bih imao ništa protiv i da lwood bude moderator, samo on je u više navrata jasno istaknuo da nema takvih ambicija, tj. da ne želi biti forumski policajac (ili "pandur", kako on ima običaj reći), pa ne vidim svrhu ovog topica.
lwood Posted - 28/03/2013 : 12:15:14
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by lwood

scum ima 8209 članova, a darkwood 2287. znači 3,6 puta više .

moderacija je zapravo potrebna jedino u svaštari i sportu, zar ne, barem šta se svađa tiče.

u 96 % slučajeva .
paro Posted - 28/03/2013 : 12:06:06
quote:

moderacija je zapravo potrebna jedino u svaštari i sportu, zar ne, barem šta se svađa tiče.
lwood Posted - 28/03/2013 : 12:00:25
lwood Posted - 28/03/2013 : 11:55:16
quote:
Originally posted by paro

quote:

baš si in naša primjere. na Darkwoodu su drukčija pravila i nema tabu tema.samim tim je puno lakše moderirat. iako osobno i ja mislin da su lord i elesar puno bolji moderatori od ovih ovde

Moraš uzet u obzir da DW ima triput manje aktivnih članova.

pa to se podrazumijeva . al čini mi se da su i oni stavili još moderatora u zadnje vrime
paro Posted - 28/03/2013 : 11:50:28
quote:

baš si in naša primjere. na Darkwoodu su drukčija pravila i nema tabu tema.samim tim je puno lakše moderirat. iako osobno i ja mislin da su lord i elesar puno bolji moderatori od ovih ovde

Moraš uzet u obzir da DW ima triput manje aktivnih članova.
lwood Posted - 28/03/2013 : 11:26:09
quote:
Originally posted by wele

Nisam glasao,ne zelim lwooda na drugoj strani.Pristrasna moderacija na scomu mi se nikako ne svidja,Lord Vader i Elesar treba da im budu primjeri.

wele Posted - 28/03/2013 : 11:07:34
Nisam glasao,ne zelim lwooda na drugoj strani.Pristrasna moderacija na scomu mi se nikako ne svidja,Lord Vader i Elesar treba da im budu primjeri.
stinky Posted - 28/03/2013 : 10:36:47
obi-patetični-wan
nitko od predloženih ne valja
lwood ne valja anto ne valja obi ne valja
od postojećih ne valja mladjo i nemam pojma tko je još moderator. aha, manhunter je zapravo okej a globinjo je prijatelj i hrvat.
moderatora uopće ne treba na pravim forumima, a scom je tako tako ima previše kmečavaca koji sami traže batinu. u tom smislu je dresura potrebna, a samo je pitanje iz kojeg motivacijskog kruga bi trebala dolaziti ta dresura. ja sam za konzervativnu hrvatsku i katoličku.
zlikovski Posted - 28/03/2013 : 10:34:12
za. definitivno bolji izbor od obi-wan i ken2.

anto bi također bio dobar izbor.
Obi-wan Posted - 28/03/2013 : 09:24:41
quote:

quote:
Originally posted by brni

Da ovi mudonje sta su glasali protiv nisu se ni izjasnili zasto..

ništa čudno.

Evo objasnit ću.
Koliko god da mi je lwood super lik, ne bi bio dobar moderator.
Previše je strastven oko nekih stvari a to vuče na pristrasnost, raspravu, uzburkana osjećanja, tenziju.
Moderator mora biti netko što bliži robotu (znači hladan ko špricer bar na forumu). Netko tko će se odreći svojih stavova u službi neke nazovi forumske pravde (koja je apsolutno subjektivna i neuhvatljiva u većini slučajeva)... Potrebno je balansirati na oštrici noža između nekoliko stotina nevaljale djece pazeći da se nitko ne uvrijedi previše i znajući da se nikako ne može svima ugoditi. Nacionalna i regijska osjećanja - forgedabaudit. Usput naravno držati se i provoditi pravila forumu koja bi trebala biti jednaka za sve (hi-hi).
Pravo da vam kažem, zvuči teško. Mislim da su današnji moderatori sasvim dobri. Kada su se prije par godina birali moderatori napravio sam popis mogućnosti (nemam pojma da li ga je itko gledao). Svi koji su postali moderatori su bili na tom popisu osim Ultrasa (za kojeg nisam znao ni da postoji tada).
Odličnih potencijalnih moderatora ima još. Odličan moderator bi bio Ken2. Vrlo zreo izbalansiran čovjek kojeg je teško izbaciti iz takta. Nisam primjetio je da ikada pisao ikakve gluposti u ovih 10-tak godina kako smo ovdje.
Ne može to ljudi svatko. Teško je i onima koji jesu za to. Netko tko nije za to, posvađao bi se sa pola foruma za 2 dana...
mamlaz Posted - 28/03/2013 : 07:34:36
protiv. mislim da tesko podnosi kritiku te bi se to odrazilo da je moderator.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000