T O P I C R E V I E W |
dd fan |
Posted - 03/12/2002 : 23:35:53 Nisam bas u toku pa ako bi mi neko ukratko objasnio sta se ovo ovde desava?!
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 04/12/2002 : 11:22:20 Bog te blagoslovio
samo ne kontam šta mu je ono značilo: pasvord se nalazi u Markosovom profileu samo pogledajte
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
Markos |
Posted - 04/12/2002 : 10:43:41 Pa promjene su relativno male sto se tiče "vaše" strene, ali zato je dodano mnogo stvari koje koriste administratorima tj. meni. U svakom slucaju, rjeseno je nekoliko ozbiljnih security rupa koje su postojela i koje sam morao pokrpati za svaki slučaj. Znao sam ja za to davno još ali mi se nije dalo raditi upgrade jer je to puno posla a i riskantno je ako nesto podje krivo (kao sto i je - passwordi su izgubljeni). Mislio sam da nitko nece imati razloga ici provaljivati u Forum. A onda se pojavio ovaj klinac koji je poceo prijetiti i mada osobno sumnjam da decko ima imalo pojma o tome sto i kako treba napraviti da bi napravio neku veću stetu, nisam htio riskirati nego sam stavio novu verziju koja ima te rupe zatvorene.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Going-Going |
Posted - 04/12/2002 : 09:51:42 Mnogo funkcionalnije!
Suma ima hiljadu lica... ...hiljadu glasova... ...hiljadu ociju... ...hiljadu boja... Suma ima hiljadu zivota ali samo jedan duh... ...ANANGA |
zeljko |
Posted - 04/12/2002 : 09:50:42 zbog jednog pubertetlije markos je morao dodatno osigurati site
a ubacio je neke nove stvari
ukratko: u svakom zlu ima malo dobra
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
dd fan |
Posted - 04/12/2002 : 00:46:23 Na prvi pogled, ovaj forum mi je mnogo bolji, brzi i efikasniji!
Marko jel ima nekih promena koje se eventualno ne primecuju ovako "golim okom"?
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
Aco |
Posted - 03/12/2002 : 23:38:13 Pa i ja se još nisam sasvim snašao ali eto, imamo novi Forum (kažu da je moderniji,brži itd.)!
Bond.James Bond. |
dd fan |
Posted - 03/12/2002 : 23:36:36 I zasto mi je ime tako plavo?!