T O P I C R E V I E W |
Hogar |
Posted - 08/12/2002 : 02:56:10 Stvari stoje ovako..Zena bi isto htjela da postane member stripova.com i registrirala se i sve proslo ok...ali ak se pokusava logiray na forum pod svojim nickom...nepusta je....jer to zato sto radimo preko istog comp? Dali postoji mogucnost da se i ona logira pod svojim nickom?? |
17 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
seinfeld |
Posted - 13/12/2002 : 13:15:45 quote: Originally posted by Markos
Nasrecu, mene zena ne uhodi na FOrumu , ali definitivno se bori da mi smanji budzet za stripove
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Da li si siguran da te ne prati nemoj da te trzne kao mephista ;-)).Pusti neka se bori zna unaprijed da je to izgubljena bitka hehehe!
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
Markos |
Posted - 13/12/2002 : 13:09:56 Nasrecu, mene zena ne uhodi na FOrumu , ali definitivno se bori da mi smanji budzet za stripove
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
seinfeld |
Posted - 13/12/2002 : 12:35:50 quote: Originally posted by Markos
Nije on jedini kojeg zena uhodi Mislim da bi to trebalo najstroze zabraniti! Dolje zenski teror! Hocemo vece budzete za kupovinu stripova!!!
Nemoj da ti cura ovo vidi jer inace slijedi zabrana kupovine stripova za 1 godinu
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
Tomek |
Posted - 13/12/2002 : 12:33:04 nemoj reći i da webmastera žena uhodi stvarno, treba stati tome na kraj sad znam zašto ženska populacija raste na sajtu čija je žena(cura) ova Sabina
Gulp! |
Markos |
Posted - 13/12/2002 : 10:48:26 Nije on jedini kojeg zena uhodi Mislim da bi to trebalo najstroze zabraniti! Dolje zenski teror! Hocemo vece budzete za kupovinu stripova!!!
Tomek |
Posted - 13/12/2002 : 00:06:40 markose, ima neki monty što pravi probleme i zafrkava me preko maila zato ga izbaci što ćeš hogar, znaš žene
p.s. kupnju obavljaj preko maila (nadam se da ti i mailove ne kontrolira
Gulp! |
Hogar |
Posted - 13/12/2002 : 00:04:26 quote: Originally posted by Tomek
hogar, koji nick ima žena da se pazimo :-))
Gulp!
Monty joj nick...ma sad mi se sve vise cini da ona htjela svoj logo samo da mene drzi pod kontrolom ...da se nebih zanio sa kupovinom |
Tomek |
Posted - 11/12/2002 : 10:52:02 hogar, koji nick ima žena da se pazimo :-))
Gulp! |
Hogar |
Posted - 11/12/2002 : 01:01:28 quote: Originally posted by Markos
Evo, rijesio sam to sada, neka se sada proba logirati.
Hvala ti sve sad sljaka |
Markos |
Posted - 09/12/2002 : 11:00:55 Evo, rijesio sam to sada, neka se sada proba logirati.
Hogar |
Posted - 09/12/2002 : 02:14:58 quote: Originally posted by Leopold_IV
e moj hogare, to ti je rizik, sani ce ti je potplatiti sa solidnom kolekcijom zagora i onda vise neces imati zenu....
--< Why do only fools and horses work? >--
kaze zena da da saniju kompletnu kolekciju ZS samo da joj pomogne da se ona rijesi mene |
Hogar |
Posted - 09/12/2002 : 02:13:20 quote: Originally posted by zeljko
šta će ti bolan žena na forumu ko će ti kuhati
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Ma u tome i je problem...rekla je ako se nelogira nista od rucka do daljnjega |
Hogar |
Posted - 09/12/2002 : 02:11:57 quote: Originally posted by Markos
Ovako, prilikom logiranja ja dobijem obavijest da postoji novi korisnik kojeg treba odobriti ili ne. Ukoliko ga ja odobrim, on dobije mail u kojem pise nesto tipa "klikite na ovaj link da bi se se loggirali na forum sa vasim loginom i paswordom!". Dakle, ako ti je zena unijela tocnu email adresu onda je trebala dobiti jedan takav mail. Ako nije onda ga nije dobila ali mi reci koji je nickname unijela pa cu je ja rucno autorizirati.
Markos ma dobila je mailali kad se probamo aktivirat kaze nam da activ kay not in databasa...ili tako nesto....evo ti njezin username pa ti to prbaj rijesis username je Monty.......hvala ti |
Leopold_IV |
Posted - 09/12/2002 : 01:01:38 e moj hogare, to ti je rizik, sani ce ti je potplatiti sa solidnom kolekcijom zagora i onda vise neces imati zenu....
--< Why do only fools and horses work? >-- |
zeljko |
Posted - 08/12/2002 : 21:23:27 šta će ti bolan žena na forumu ko će ti kuhati
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
Sani |
Posted - 08/12/2002 : 14:35:21 Eeeeee blago se tebi Hogare, tvoja zena kao i ti voli stripove.To je stvarno rijetko.U tvojoj kuci nema sigurno svadje u vezi kupovine stripova
Bas si sretan, neki ljudi na ovom sajtu moraju da kriju romane koje kupe |
Markos |
Posted - 08/12/2002 : 10:41:12 Ovako, prilikom logiranja ja dobijem obavijest da postoji novi korisnik kojeg treba odobriti ili ne. Ukoliko ga ja odobrim, on dobije mail u kojem pise nesto tipa "klikite na ovaj link da bi se se loggirali na forum sa vasim loginom i paswordom!". Dakle, ako ti je zena unijela tocnu email adresu onda je trebala dobiti jedan takav mail. Ako nije onda ga nije dobila ali mi reci koji je nickname unijela pa cu je ja rucno autorizirati.