T O P I C R E V I E W |
morski |
Posted - 19/03/2016 : 13:48:05 Moje pitanje se odnosi na pdf Bonelli: Zašto se u pojedinačnim temama najavljuju samo Ludens-ova izdanja, kada ima i gomila drugih izdavača koji rade Bonelli? Zašto nema njihovih izdanja kao pojedinačnih tema? Siguran sam da ima onih koji bi ih postovali pojedinačno. Ostali izdavači idu u objedinjene teme, a onda se u postovima gubi nit priče vezano za konkretno izdanje. Dalje, Libellus kao izdavač uopšte nije u tom pdf-u, a dobar deo njihovih edicija je upravo - Bonelli. Znači, ako Ludens izdaje Zagora, Texa, Dylana, itd. zašto postovi ne idu u postojeće (sticky) topice nego se otvaraju novi? Dok, npr. Veseli Četvrtak sa istim izdanjima ide u objedinjenu temu? Itd. |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Dwayne_Looney |
Posted - 18/07/2016 : 14:45:15 Pa da, to je za zadnje brojeve i moguće da će biti dalje ali ti spominješ kao da već traje pola godine. A nebitno, na kraju krajeva. |
trolodtroje |
Posted - 18/07/2016 : 13:18:30 A daj ti?
Nego - evo za manje od 24 sata tri komada:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47944 http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47945 http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47946
Pa da ne skače(š/te/ju) u plafon, evo jel ovako bolje - Drugovi i drugarice, zar vi ne mislite, da jedna takva legenda od stripa kao što je Alan Ford ne zaslužuje svoj podforum?
|
Dwayne_Looney |
Posted - 18/07/2016 : 11:14:54 a daj, koji svaki put? nađi mi topic za 5 brojeva unazad AF |
supermark |
Posted - 18/07/2016 : 11:02:26 isti odgovor kao na pitanje morskog na početku topica |
trolodtroje |
Posted - 18/07/2016 : 09:32:22 Jel stvarno u Stripovi/stripovi mora svaki put da se otvara Alan Ford topic?
Nemam ništa protiv AF, al ono ne paše baš da se svaki pojedinačni AF otvara kod onih generalnih strip tema.
Zašto se ne formira AF grupa, pa tamo do mile volje bangbangbang |
vešmašina |
Posted - 19/03/2016 : 16:40:24 quote: Originally posted by morski
Nije u pitanju (samo) Veseli Cetvrtak, vec svi koji izdaju Bonelli na ovim prostorima, a nisu Ludens.
agarthi npr. sad budu se raspištoljili i sa zagorom i martijem i magičnim, samo da prodaju magnetiće |
morski |
Posted - 19/03/2016 : 16:24:56 quote: Originally posted by jaki
zavera.
tema za x-files?
quote: Originally posted by acestroke
O ovome se vec raspravljalo prije 5 ili 6 godina, ne da mi se sada trazit temu, ali odluka vecine (majority) je bilo da Ludensova izdanja imaju pojedinacne teme, dok VC ima samo par isti.
Od tada se rijetko iko bunio u vezi toga, ali ipak, ako te ovo toliko bode, onda se vrijedi kontaktirat moderatore i njih pitat.
:)
pretpostavio sam da je tako nesto u pitanju, ali opet... ko pita, ne skita
quote: Originally posted by supermark
Ma mislim da ludens ima vlastite jer ih otvara ludens, odnosno sluzbeni predstavnik ludensa Meni bi bilo najdraze da svaki strip ima vlastiti topic Bilo bi najpreglednije
slazem se, verovatno bi bilo i zanimljivije. takodje, zar Izdavacki izlog ne sluzi za sluzbeno predstavljanje?
quote: Originally posted by Swiper
Grozno je to. Jadan Veseli Četvrtak
Nije u pitanju (samo) Veseli Cetvrtak, vec svi koji izdaju Bonelli na ovim prostorima, a nisu Ludens. |
Swiper |
Posted - 19/03/2016 : 15:53:09 Grozno je to. Jadan Veseli Četvrtak |
supermark |
Posted - 19/03/2016 : 15:45:28 Ma mislim da ludens ima vlastite jer ih otvara ludens, odnosno sluzbeni predstavnik ludensa Meni bi bilo najdraze da svaki strip ima vlastiti topic Bilo bi najpreglednije |
acestroke |
Posted - 19/03/2016 : 15:35:57 O ovome se vec raspravljalo prije 5 ili 6 godina, ne da mi se sada trazit temu, ali odluka vecine (majority) je bilo da Ludensova izdanja imaju pojedinacne teme, dok VC ima samo par isti.
Od tada se rijetko iko bunio u vezi toga, ali ipak, ako te ovo toliko bode, onda se vrijedi kontaktirat moderatore i njih pitat.
:) |
jaki |
Posted - 19/03/2016 : 14:37:31 zavera. |