T O P I C R E V I E W |
glistofil |
Posted - 22/12/2002 : 21:08:30 naslov sve govori |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 15/01/2003 : 15:44:56 quote: Originally posted by SejoSexon
Zeljko, hajde na popravni!!!!!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
sve trčim, ali mi snajper ne da
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
SejoSexon |
Posted - 14/01/2003 : 19:09:06 Zeljko, hajde na popravni!!!!!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
Leopold_IV |
Posted - 14/01/2003 : 05:21:26 -> zeljko - kad si vec spominja globalno zagrijavanje moga si nam pozelit da pocnemo uzgajat banane a ne potop, dragi covjece.
--< Inches make champions >-- |
Leopold_IV |
Posted - 14/01/2003 : 05:15:28 eventualno bi se i ovaj topic mogao zakljucati, cak stavise u kompletu obrisati, svrha topica kako postati staffovac je odgovorena na prvoj stranici a dalje suplja prica kojoj nije mjesto u prijedlozima i kritikama, markose, dado brisite ove gluposti.
--< Inches make champions >-- |
Leopold_IV |
Posted - 14/01/2003 : 05:08:05 ma daj zeljko cemu one izjave, jedno je imati neke svoje stavove, samo se ti klanjaj titu, skupljaj dinare, preseli se u kinu, pjevaj hej slaveni ali pisati onakve gluposti je stvarno idiotizam, nemam se obicaj uplitati u te politicke rasprave ali se nekako osjecam dirnutim jer bi me skoro potopio i da to tako njezno kazem seres po obali na koju vjerovatno medju prvima pohrlis u sedmom mjesecu. Postuj svoje i ne diraj se u tudje, drz se tog zlatnog pravila i daleko ces dogurati.
--< Get happiness out of your work or you may never know what happiness is... >-- |
zeljko |
Posted - 11/01/2003 : 13:03:52 quote: Originally posted by Gaston
Nije me bilo desetak dana i kad sam malo pregledao topice i vidio "I, communist" ostao sam frapiran!!!! Pa kako si Željko mogao napisati ono za Makarsku???? Stvarno te ne mogu nikako razumjeti... OK, Globinjo je ispalio onu idiotsku izjavu za snajper ali se je vrlo brzo i ispričao, a ti na to odgovaraš sa potapanjem Makarske!? Pa kakve veze ima Globinjo i Makarska? Nevjerojatno, nevjerojatno... Ja mogu razumjeti da čovjek popizdi, ali ne ispričati se nakon onako izrečene gluposti zaista je degutantno.
nama je profa pričao da je sredinom sedamdesetih od novembra do aprila bio snijeg u sarajevu
zadnje dvije godine snijeg padne dva puta za vrijeme zime
da li ti to nešto govori
ja nisam rekao Zelim globalno zatopljenje i efekat staklenika nego ste vi iskrivili moje riječi
ja sam mu rekao, parafraziram po sjećanju:
možda ćeš i ti biti izbjeglica i čuvaj se globalnog zatopljenja eto nama mora kod jablanice
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Dado |
Posted - 11/01/2003 : 01:53:46 Eh moj Gastone to sve govori o karakteru jednog covjeka...
|
Gaston |
Posted - 11/01/2003 : 01:03:31 Nije me bilo desetak dana i kad sam malo pregledao topice i vidio "I, communist" ostao sam frapiran!!!! Pa kako si Željko mogao napisati ono za Makarsku???? Stvarno te ne mogu nikako razumjeti... OK, Globinjo je ispalio onu idiotsku izjavu za snajper ali se je vrlo brzo i ispričao, a ti na to odgovaraš sa potapanjem Makarske!? Pa kakve veze ima Globinjo i Makarska? Nevjerojatno, nevjerojatno... Ja mogu razumjeti da čovjek popizdi, ali ne ispričati se nakon onako izrečene gluposti zaista je degutantno.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
Emir Pasanovic |
Posted - 07/01/2003 : 01:16:56 Ahaaaa... A ja mislio da si to vec napisao, pa mi nije bilo jasno - sad ovako, sad onako...
I still remember the face of My father... |
dsormaz1 |
Posted - 06/01/2003 : 23:33:28 quote:
točno tako.da sam ja slučajno napisao da bog da snjegovi i smetovi odnesu pola sarajeva,ja bih bio ustaša,nacionalist...a onaj idiot kojemu ime ne želim napisati provocira glede jadranske obale,splita i makarske...na forumu ima ekipe koja je branila jadran,makarsku,split...je li tko pita kako su se oni osjećali kad je idiot ono pisao...dosta njih je izginulo zbog te obale...a onda će mi neki umobolni imbecil to pisati...SREĆA NJEGOVA PA NEMAM OVLASTI,DAVNO BI ON LETIO S FORUMA!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
|
SejoSexon |
Posted - 06/01/2003 : 22:46:15 Hajmo dosta svadje dolazite na sjednicu!!!!!!!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
globinjo |
Posted - 06/01/2003 : 22:29:59 quote: Originally posted by zeljko
šta bi sa onim snajperom...
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
popizdio sam zbog jadrana,splita i makarske,a ponekad mi je prst na tipkovnici brži od misli...ja sam se ispričao...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
zeljko |
Posted - 06/01/2003 : 22:25:59 šta bi sa onim snajperom...
globinjo |
Posted - 06/01/2003 : 22:18:17 quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Bolje je ipak uvesti kartone ko u rukometu ;)) I'm Back and mean as ever! Globinjo: dabogda snjegovi i smetovi po' sarajva oduvali ?!? What tha hell was all that about? Upozno san jos raje iz dalmacije, ovi put iz Dubrovnika (jedna curica za prste polizat...), a bio je i Lindzo ovih dana u Sarajvu, drzali koncert. Steta sto nisan bio u gradu, neg na planini...
I still remember the face of My father...
emire,ja sam napisao šta bi bilo da sam ja npr. napisao da bog da sarajevo zameo snijeg i lavine...kao što je kreten napisao za makarsku ,split i jadransku obalu...nemam ja ništa protiv sarajeva,dapače...proveo sam se gore dosta puta i bilo mi je super...ali ne može on onako pisati...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
hamza |
Posted - 06/01/2003 : 19:30:18 zeljko jasam odpocetka ove rasprave bio na tvojoj strani. ali ovo sto kazes da samo od markosa primas naredbe ja dasam moderator izbrisobi svaki tvoj post koibimise ucinio da nije uredu. sta ti ili bilo ko imas da pitas markosa.markos je postavio moderatora i zove se dado.sve sto tebi i meni nije jasno ima dase njemu obratimo a ne markosu.daje markos zelio dase zajebaje sa svima nama nebi postavio moderatora.nemam nista licno protiv tebe ali na nevidjene nacine trudis se da sebi stvoris neprijatelje umjesto prijatelja. idalje cu biti na tvojoj strani ali ovo sto radis nije dobro.
skoci mis u tamis dodji maco da vidis |
Markos |
Posted - 06/01/2003 : 19:22:43 quote: Originally posted by zeljko
Samo od Markosa primam naredbe i savjete...
Markos je realan!
Dobro, ja se trudim biti realan koliko mogu. Zeljko, mozda bi mogao malo spustiti loptu na zemlju, neke stvari zaista nije lijepo cuti, bez obzira salio se ti ili ne.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Maximuss |
Posted - 06/01/2003 : 16:45:24 Uliz, uliz... ;)
|
zeljko |
Posted - 06/01/2003 : 15:08:45 Samo od Markosa primam naredbe i savjete...
Markos je realan!
Emir Pasanovic |
Posted - 06/01/2003 : 01:37:00 Ko zna...
Maximuss |
Posted - 06/01/2003 : 01:23:31 Valjda me ne vara! Nije valjda toliki idijot?!
|
Dado |
Posted - 06/01/2003 : 01:11:24 Mozda te dojam vara... |
Maximuss |
Posted - 06/01/2003 : 01:06:40 Mada sam ja imao dojam da se Zeljko zeza kad je pisao o svemu tome. Mislim da se je preburno reagiralo. Dobri stari crni humor...
|
Maximuss |
Posted - 06/01/2003 : 01:01:30 quote: Netreba nikoga izbacivati, ali mogu se brisati postovi, i zaprijetiti, da ukoliko nesto se ne promijeni, onda cak i PRIVREMENO ISKLJUCENJE NA MJESEC DANA...Ovocese PRIJE ili POSLIJE morati uvesti.. Sramota brate, stvarno sramota..
E ovo je OK!
|
Emir Pasanovic |
Posted - 06/01/2003 : 00:36:27 Bolje je ipak uvesti kartone ko u rukometu ;)) I'm Back and mean as ever! Globinjo: dabogda snjegovi i smetovi po' sarajva oduvali ?!? What tha hell was all that about? Upozno san jos raje iz dalmacije, ovi put iz Dubrovnika (jedna curica za prste polizat...), a bio je i Lindzo ovih dana u Sarajvu, drzali koncert. Steta sto nisan bio u gradu, neg na planini...
Sani |
Posted - 06/01/2003 : 00:22:29 Dosta je vrjedjana.Hocemo mirrrrrrr.Ako moderatori zakljucaju neke topike svadja ce pocet na nekim drugim topicima.Zato je najbolje uvest pravila kao u nogometu.Zuti karton pa onda crveni.Ko dobije prvi put crveni ide napolje 1 sedmicu.Kad ta ista osoba dobije drugi put crveni ide napolje mjesec dana.Treci crveni = by by by forever
Sta mislite? Markos je vec jedanput spomeno da je mislio pocet sa kartoncicima.Mora se red uvest jer smo previse razliciti.Rijetki su oni koji misle isto o jednoj stvari.
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |