T O P I C R E V I E W |
mario |
Posted - 26/12/2002 : 23:47:36 pomalo crtam stripove i potrebno mi je mnogo informacija oko toga - crtanje, scenario, kako se probiti... da li je moguce da se otvori nekakav kutak na ovom site-u i o tome? kladim se da mnogi znaju neke dobre linkove koje ja pokusavam bezuspjesno naci... ili recimo da se neki rezimirani strip autori koji posjecuju ove stranice oglase sa vrijednim savjetcicem? mislim da ima dosta strip crtaca koji posjecuju ovaj sajt.
sto mislite o tome?
mario |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mario |
Posted - 28/12/2002 : 03:32:42 hvala seinfeld! |
Emir Pasanovic |
Posted - 27/12/2002 : 23:44:29 Kako, zar tochak nije kao trokut ?!? ;)))))):))))8))))
I still remember the face of My father... |
seinfeld |
Posted - 27/12/2002 : 20:54:27 Ignoriraj Sanija on crta tocak kao pravougaonik :-)!
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
seinfeld |
Posted - 27/12/2002 : 20:52:20 Evo ti jedan link http://www.fumetti.org/musvir2.htm a evo ti to isto ovdje na forumu http://www.stripovi.com/Forum/topic.asp?TOPIC_ID=4690&SearchTerms=kako,se,pravi,strip
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
Markos |
Posted - 27/12/2002 : 14:52:14 Pa za pocetak mozes poslati nesto za Fanzin, a poslije mozda bude nekih sadrzaja, ne znam. Nemamo nista u pripremi...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Dado |
Posted - 27/12/2002 : 10:28:45 quote: Originally posted by Sani
Ja sam strip crtac.Pitaj me sta te interesuje ( ne garantujem ti za odgovor)
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Sani ima ljudi koji nesto misle ozbiljno, bar njih ostavi na miru... |
Sani |
Posted - 27/12/2002 : 01:26:32 quote: Originally posted by mario
pomalo crtam stripove i potrebno mi je mnogo informacija oko toga - crtanje, scenario, kako se probiti... da li je moguce da se otvori nekakav kutak na ovom site-u i o tome? kladim se da mnogi znaju neke dobre linkove koje ja pokusavam bezuspjesno naci... ili recimo da se neki rezimirani strip autori koji posjecuju ove stranice oglase sa vrijednim savjetcicem? mislim da ima dosta strip crtaca koji posjecuju ovaj sajt.
sto mislite o tome?
mario
Ja sam strip crtac.Pitaj me sta te interesuje ( ne garantujem ti za odgovor)
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
Leopold_IV |
Posted - 27/12/2002 : 01:21:51 za pocetak majstore pogledaj FANZIN na ovom siteu.
--< Why do only fools and horses work? >-- |