T O P I C R E V I E W |
BOGI |
Posted - 13/02/2003 : 00:45:59 hoces li mijenjati ono fed rep jugoslavija u savez srbije i crne gore?
Some motherfuckers are always trying to ski uphill. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
BOGI |
Posted - 16/02/2003 : 15:15:44 ja sam samo pitao oce li se mjenjati ovaj naziv,a vi poceli da zezate ponovo
Tomek |
Posted - 16/02/2003 : 00:15:45 quote: Originally posted by marlowe ...jedino ako je ovo neki yu-nostalgija sajt.
pa i je
|
marlowe |
Posted - 15/02/2003 : 23:11:10 u redu, u redu... ali, kad ce imena drzava biti update-ovana, i kad ce nepostojeca imena biti izbrisana. mogu da razumem da se to ne desi jedino ako je ovo neki yu-nostalgija sajt. |
desperado |
Posted - 15/02/2003 : 20:47:33 ba! comicman, Namoj da se ljutis... pa ja oficialno sam makedonac i moj macehin jezik je makedonski... sto me terorises tu!???
haj budi cool, namoj da se ljutis, bice ti bolje!
citaj malo gore, sam sam napisao: "ziva bila Makedonijaaa!" |
zeljko |
Posted - 15/02/2003 : 16:36:08 ja sam ali
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
Dado |
Posted - 15/02/2003 : 16:14:20 Pametno Zeljko, pametno... |
SejoSexon |
Posted - 15/02/2003 : 15:59:38 bravo zeki
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
zeljko |
Posted - 15/02/2003 : 15:27:48 quote: Originally posted by Tomek
koliko gluposti zbog toga što je čovjek htio da se makne fyro za mene je Makedonija Makedonija a ne FYROM isto kao i Jugoslavija to je sada Srbija i Crna gora, ne znam što stripić hoće
ja mislim da je riječ o grčkom zahtjevu da se makedonija zove FRY valjda zbog toga što imaju neku svoju pokrajnu koja se zove makedonija ili što im smeta ime makedonija (jer se nisu navikli)
sjećam se da je grčka držala makedoniju u blokadi zbog imena ili se varam
ukratko stvar više politike i nije naše da se svađamo
Tomek |
Posted - 15/02/2003 : 15:08:10 koliko gluposti zbog toga što je čovjek htio da se makne fyro za mene je Makedonija Makedonija a ne FYROM isto kao i Jugoslavija to je sada Srbija i Crna gora, ne znam što stripić hoće
|
comicman |
Posted - 15/02/2003 : 12:23:23 Evo ovako da razjasnimo neke stvari:Ja sam predlozio ako Markos menja ono Yugoslavija da izbaci i FYRO.Znam da je oficijalno ime FYROM( nece jos dugo,skoro sve zemlje obracaju se sa Macedonia),ali mislim da je Hrvatska priznala Makedonija bez ono FYRO.A ovo je hrvatski sajt.Toliko od mene... vi se i dalje zajebavajte a ti desperado ako ti se ne dopada nesto u Makedonija idi u Shiptarija pa gladuj tamo
"GTA:VICE CITY is undeniably the best thing ever to come out of the Eighties,and it's one of the greatest console games ever."-Playstation 2 magazine |
SejoSexon |
Posted - 15/02/2003 : 11:31:37 quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by desperado
B(a)JR(a)Makedonija

Moze i B(u)JR(u)Makedonija.
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.

seinfeld |
Posted - 15/02/2003 : 11:30:23 quote: Originally posted by desperado
B(a)JR(a)Makedonija

Moze i B(u)JR(u)Makedonija.
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
zeljko |
Posted - 15/02/2003 : 11:25:46 komikmen
službeni naziv Makedonije je FRY Makedonija Službeni naziv BIH je Bosna i hercegovina Službeni naziv Hrvatske je Republika Hrvatska
znači Bosna nije Republika Makedonija jeste
trebao bi biti zadovoljan
desperado |
Posted - 15/02/2003 : 11:01:15 B(a)JR(a)Makedonija
 |
SejoSexon |
Posted - 15/02/2003 : 10:34:01 quote: Originally posted by comicman
quote: Originally posted by fumettisti
daj comicman,,ne petljaj..zbog vasih fantazija o makedoniji niste priznati kao takvi i ostaje vam ono...biv..cisto sumnjam da ce se to skoro izmijeniti..sto se tice ovoga sa jugoslavijom..zasto se truditi...nek ostane tako kako je...bas je lijepo...ako srbima ne smeta...sta to tebe brine....a ti comicman shvati ovo...vi ste makedonci...cega se sramis kada pises gluposti kao zemlju...sramis li se ti makedonije???
Sta ti je bre tebe covece???Ko se srami od Makedonija?samo sam rekao ako vec menja Jugoslavija da izbaci i ono ponizavajuce FYRO.
"GTA:VICE CITY is undeniably the best thing ever to come out of the Eighties,and it's one of the greatest console games ever."-Playstation 2 magazine
comicman Jugoslavija se sada oficijelno zove Srbija i Crna Gora dok se vi i dalje oficijelno zovete BJR Makedonija, a to je razlika. Niko nema nista protiv Makedonije, ali to je fakt!
comicman |
Posted - 15/02/2003 : 00:36:09 quote: Originally posted by fumettisti
daj comicman,,ne petljaj..zbog vasih fantazija o makedoniji niste priznati kao takvi i ostaje vam ono...biv..cisto sumnjam da ce se to skoro izmijeniti..sto se tice ovoga sa jugoslavijom..zasto se truditi...nek ostane tako kako je...bas je lijepo...ako srbima ne smeta...sta to tebe brine....a ti comicman shvati ovo...vi ste makedonci...cega se sramis kada pises gluposti kao zemlju...sramis li se ti makedonije???
Sta ti je bre tebe covece???Ko se srami od Makedonija?samo sam rekao ako vec menja Jugoslavija da izbaci i ono ponizavajuce FYRO.
"GTA:VICE CITY is undeniably the best thing ever to come out of the Eighties,and it's one of the greatest console games ever."-Playstation 2 magazine |
desperado |
Posted - 14/02/2003 : 09:13:26 edna ima samo vistina, ima edna Makedonija...
Zhiva bila, nasha naj milaaa!  |
fumettisti |
Posted - 14/02/2003 : 00:41:43 daj comicman,,ne petljaj..zbog vasih fantazija o makedoniji niste priznati kao takvi i ostaje vam ono...biv..cisto sumnjam da ce se to skoro izmijeniti..sto se tice ovoga sa jugoslavijom..zasto se truditi...nek ostane tako kako je...bas je lijepo...ako srbima ne smeta...sta to tebe brine....a ti comicman shvati ovo...vi ste makedonci...cega se sramis kada pises gluposti kao zemlju...sramis li se ti makedonije??? |
comicman |
Posted - 14/02/2003 : 00:21:33 da i ako moze ono Fyro da izbaci i da bude samo Macedonia
BOGI |
Posted - 13/02/2003 : 23:22:48 SLAZEM SE
Tomek |
Posted - 13/02/2003 : 23:09:09 Yugolsavia Serbia and Montenegro S&M umjesto YU zanimljivo ali jebeš to kad 2:2 za azerbejdžanom
|
BOGI |
Posted - 13/02/2003 : 22:49:57 ajde negdje iskopaj malo vremena,ipak jugoslavija vise ne postoji...a mephisto,sta ces i odavde iz afganistana se zanimamo za spoljni svijet....sta ces STARI SE.......hehehehhe
Sani |
Posted - 13/02/2003 : 18:33:09 quote: Originally posted by Markos
ne da mi se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
uuuuuuuuuu Markos je ljut , hajde ljudi brzo saljite neki dobar strip Markosu da se malo opusti.Nedaj se Marko iznervirat, pusti covjece rieci.One nista neznace
I ja cu jednog dana ...
|
Markos |
Posted - 13/02/2003 : 10:21:23 ne da mi se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
mephisto_III |
Posted - 13/02/2003 : 02:33:36 quote: Originally posted by BOGI
hoces li mijenjati ono fed rep jugoslavija u savez srbije i crne gore?
Some motherfuckers are always trying to ski uphill.
Zar to interesuje azijate?
 |