forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 @#%^&*?"~@#%$!!!!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
marlowe Posted - 16/02/2003 : 10:39:46
nikako, nikako ne mogu da ucitam bilo sta osim foruma. sad sam pokusavao h. page, veza je bila super i nista. document done i samo slicica u uglu. negde na sredini ucitavanja javi mi netscape error, ja kliknem OK, on nastavi kao pre, ucitava super, i - nista.
ako sam jedini sa ovim problemom, da li bi neko mogao da mi napise par linkova za odredjene delove sajta, pa da pristupim iz ove poruke? hvala.
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Markos Posted - 20/02/2003 : 10:26:00
Ej pazi - ovaj sajt je apsolutno vidljiv u Netscapeu. JA sam ga radio i dobro sam se izgnjavio tako da bude vidljiv u svim browserima. Pogotovo u pisanju java scripti, tu sam sate i sate potrosio. I vidiljiv je i u Operi i u Mozilli, uz male razlike u dizajnu ali je vidljiv. Medjutim Nestcapeov problem je sto se ponasa jako cudno, ne prikazuje slicice, sto loada stranicu pa je ne prikaze ili svasta nesto. Kod mene doma u 10 refreshova ce pokazati 7 razlicitih rezultata, i govorim o 4.7 sto je kao stabilna verzija!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
jurica Posted - 19/02/2003 : 20:05:52
ej,
osjetio sam se pozvan na ovo odgovoriti jer se i sam bavim web designom i pun mi je kurac layera i divova! ni jedna stranica koju sam napravio zadnjih godinu dana ne radi na netscapeu!

rijesi se toga. nije to los browser, ali 99% ljudi koristi IE, i tko ce trositi vrijeme na komplicirane javascripte samo zato da bi ti mogao tvrdoglavo drkati po tom shitu ciji proizvodjaci nece i nece izjednaciti nacin prikazivanja koda sa IE-om.

p.s.
komentar bi mogao biti i zasto se IE ne prilagodi Netscapeu, ali brojevi naprosto govore u prilog IE!
marlowe Posted - 17/02/2003 : 21:37:39
sve je ok. u ie radi ko sat. trebalo je da to probam i ranije. ovako, izvinjavam se na smetnji. nestcape i dalje ostaje u kompu...
Markos Posted - 16/02/2003 : 18:03:50
Slusaj Marlowe, slicno je bilo i kod mene ali ... Moj prvi brower je bio lynx. Textualni browser na unix sistemima, tamo negdje 1994... E onda se pojavio Mosaic - prvi graficki browser. Nismo mogli vjerovati da je tako nesto moguce - TO PRIKAZUJE I SLIKE:-))) I onda je konacno dosao i Netscape - to je tek bilo odusevljenje, pogotovo sa 3.0 Gold koji je bio odlican. Ali od 4.0 IE ga je pregazio. Postao je gotovo neupotrebljiv. Ja sam ga jos dugo vremena morao imati instaliranog na stroju zbog posla ali napokon smo od toga odustali i morao sam ga deinstalirati i bas mi je bilo pomalo cudno, u jednu ruku i drago i zao zbog toga... Ko npr. prvi bicikl...

Maximuss Posted - 16/02/2003 : 17:04:56
Nostalgija slabo funkcionira sa tehnologijom! :)

marlowe Posted - 16/02/2003 : 15:04:08
hmmm, da. to sam i ja pomislio, posebno sto mi svi prigovaraju sto koristim nscape. probacu sa ie, ali za ovaj nscape me vezu nostalgicna osecanja...
Markos Posted - 16/02/2003 : 12:12:49
Zato sto koristis fuckin' netscape. Jos ako koristis verziju ispod 4.7 tek onda ne garantiram da ce sajt biti vidljiv. Netscape ima gadnih problema u renderiranju stranica i ja sam davno odustao od ispravljanja stranica da bi one bile vidljive i u njemu. Mislim, trebale bi biti vidljive, ali uz znatne razlike od onoga kako bi to trebalo izgledati. Ako imas na istom stroju i IE probaj s njim, ako ne, sorry instaliraj neki novihji netscape, 6.0 i veci mozda...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000