T O P I C R E V I E W |
perez |
Posted - 06/03/2003 : 18:07:50 Prijedlog je da se napravi jedna stranica (u okviru stripovi.com) na kojoj bi bio popis strip izdavaca s njihovim izdanjima koja imaju na lageru a koja bi onda mogli mi van metropole , koji nemamo mogućnosti nabaviti stripove osim onih s kioska , mogli naručiti izravno od njih . To bi se isplatilo i nakladnicima i nama ''gladnima'' stripa , a mozda bi bili i nesto jeftiniji nego u knjizarama.
|
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Porter |
Posted - 12/03/2003 : 16:56:07 Ja bih kupio dvije od 10 kuna i 3 od 5 ali samo ako su odlicno ocuvane,jer vec ih imam
Sve je dobro kad se dobro svrsiii! |
globinjo |
Posted - 11/03/2003 : 15:20:32 quote: Originally posted by Markos
e to imam:-)
prodajem zjake: mala - 5kn velika - 10kn :-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
ako je glancer,ostavi mi jednu od 10 kuna:))))
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
Maximuss |
Posted - 11/03/2003 : 10:13:46 Ja imam samo velike... :(
|
Markos |
Posted - 11/03/2003 : 09:44:54 e to imam:-)
prodajem zjake: mala - 5kn velika - 10kn :-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Leopold_IV |
Posted - 11/03/2003 : 02:37:26 definicija fjake - izrazito snazna volja za neraditi nista !
--< Inches make champions >-- |
zeljko |
Posted - 09/03/2003 : 20:55:42 perez mušaraf
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
|
globinjo |
Posted - 08/03/2003 : 23:21:02 quote: Originally posted by Maximuss
Markose ljencino! ;)
uvatila ga fjaka
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
Maximuss |
Posted - 08/03/2003 : 13:29:45 Markose ljencino! ;)
|
Markos |
Posted - 08/03/2003 : 09:31:14 quote: Originally posted by perez
quote: I da, najvise, ali zaista NAJVISE mrzim kad mi netko dodje i kaze "zasto ne napravis ovo ili ono, pa to ti je lako/samo 5 minuta/jako malo posla".
eksplicite
Nista osobno, radim takav posao gdje je to svakodnevna stvar pa mi je to zaista omrzlo.
Emir Pasanovic |
Posted - 07/03/2003 : 19:31:22 doduse... ali momak je mlad, oprosti mu administratore, nije znao... a i ti se palis brate lako. pa pusti, odgovori da ne moze i gotovo... perez brate, kad ti nesto zatreba obrati se nama ovamo, to ti je sigurnije cak i od nasih 'nevjerovatnih i iskreno zainteresovanih' izdavaca...
It's a good day to die... |
perez |
Posted - 07/03/2003 : 18:57:47 quote: I da, najvise, ali zaista NAJVISE mrzim kad mi netko dodje i kaze "zasto ne napravis ovo ili ono, pa to ti je lako/samo 5 minuta/jako malo posla".
eksplicite |
Markos |
Posted - 07/03/2003 : 18:00:28 Ovako - ja vec znam izdavaca, u ovom slucaju sa Jeremiahom - Bernarda - koji je uz to i clan foruma - cak sam s njim i dobar prijatelj, tu na Forumu je i Tally, drugi izdavac. Da njih zanima tako nesto, oni bi se vec davno meni obratili, ili bi napravili svoje sajtove. S druge strane, posao potreban da se tako nesto realizira i isprogramira je znacajan, a posto ja ionako sve ovo radim besplatno i iz vlastitog gusta i entuzijazma, mogu ti odmah reci da tako nesto ne bi radio jer je previse posla skoro pa za nista. I da, najvise, ali zaista NAJVISE mrzim kad mi netko dodje i kaze "zasto ne napravis ovo ili ono, pa to ti je lako/samo 5 minuta/jako malo posla".
Na naslovnici imas skoro pa sva nova izdanja koja se pojave kod nas. Dovoljno je da dodjes jednom mjesecno i pogledas sto je novo izaslo. Ukoliko te nesto zanima a ne znas gdje i kako do toga doci, pitas na Forumu i sigurno ce ti netko odgovoriti. Sto to nije dovoljno?
perez |
Posted - 07/03/2003 : 16:25:56 hm.. koji dio je utopijski - onaj o nižim cijenama ili onaj o mogućnosti naručivanja od nakladnika . Zašto bi to bio problem, to uostalom već postoji u praksi samo u jednom izmijenjenom obliku. primjer: reklama za strip Jeremiah br.23(Tko je plavi lisac?),izašla je na zadnjoj stranici Ludensova Dilan Doga , budući ne kupujem DD. ,sasvim slučajno sam saznao za mogućnost narudžbe (izravne),inače ne bih uopće znao da je strip izašao . Također takav strip je znatno jeftiniji nego u knjižari ( npr. prethodni Jeremiah br.22– Puška u vodi, u knjižari je koštao 100kn, a troškovi vjerojatno nisu bili veći nego za br.23 koji je koštao 65kn s troškovima dostave).Dakle ,potrebno je malo dobre volje webmastera da kontaktira s izdavačima , doda link sa stranicom , eventualno uzme nekakvu proviziju na svaki naručeni primjerak preko stranice i to je to ! |
Emir Pasanovic |
Posted - 07/03/2003 : 10:50:55 i to marksova...
It's a good day to die... |
Markos |
Posted - 07/03/2003 : 10:48:10 utopija.