forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 IZDAVACI STRIPOVA

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
perez Posted - 06/03/2003 : 18:07:50
Prijedlog je da se napravi jedna stranica (u okviru stripovi.com) na kojoj bi bio popis strip izdavaca s njihovim izdanjima koja imaju na lageru a koja bi onda mogli mi van metropole , koji nemamo mogućnosti nabaviti stripove osim onih s kioska , mogli naručiti izravno od njih .
To bi se isplatilo i nakladnicima i nama ''gladnima'' stripa , a mozda bi bili i nesto jeftiniji nego u knjizarama.
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Porter Posted - 12/03/2003 : 16:56:07
Ja bih kupio dvije od 10 kuna i 3 od 5 ali samo ako su odlicno ocuvane,jer vec ih imam

Sve je dobro kad se dobro svrsiii!
globinjo Posted - 11/03/2003 : 15:20:32
quote:
Originally posted by Markos

e to imam:-)

prodajem zjake:
mala - 5kn
velika - 10kn
:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

ako je glancer,ostavi mi jednu od 10 kuna:))))

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Maximuss Posted - 11/03/2003 : 10:13:46
Ja imam samo velike... :(

Markos Posted - 11/03/2003 : 09:44:54
e to imam:-)

prodajem zjake:
mala - 5kn
velika - 10kn
:-)

Leopold_IV Posted - 11/03/2003 : 02:37:26
definicija fjake - izrazito snazna volja za neraditi nista !

--< Inches make champions >--
zeljko Posted - 09/03/2003 : 20:55:42
perez mušaraf

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!

globinjo Posted - 08/03/2003 : 23:21:02
quote:
Originally posted by Maximuss

Markose ljencino! ;)

uvatila ga fjaka

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Maximuss Posted - 08/03/2003 : 13:29:45
Markose ljencino! ;)

Markos Posted - 08/03/2003 : 09:31:14
quote:
Originally posted by perez

quote:
I da, najvise, ali zaista NAJVISE mrzim kad mi netko dodje i kaze "zasto ne napravis ovo ili ono, pa to ti je lako/samo 5 minuta/jako malo posla".

eksplicite

Nista osobno, radim takav posao gdje je to svakodnevna stvar pa mi je to zaista omrzlo.

Emir Pasanovic Posted - 07/03/2003 : 19:31:22
doduse...
ali momak je mlad, oprosti mu administratore, nije znao...
a i ti se palis brate lako. pa pusti, odgovori da ne moze i gotovo...
perez brate, kad ti nesto zatreba obrati se nama ovamo, to ti je sigurnije cak i od nasih 'nevjerovatnih i iskreno zainteresovanih' izdavaca...

It's a good day to die...
perez Posted - 07/03/2003 : 18:57:47
quote:
I da, najvise, ali zaista NAJVISE mrzim kad mi netko dodje i kaze "zasto ne napravis ovo ili ono, pa to ti je lako/samo 5 minuta/jako malo posla".

eksplicite
Markos Posted - 07/03/2003 : 18:00:28
Ovako - ja vec znam izdavaca, u ovom slucaju sa Jeremiahom - Bernarda - koji je uz to i clan foruma - cak sam s njim i dobar prijatelj, tu na Forumu je i Tally, drugi izdavac. Da njih zanima tako nesto, oni bi se vec davno meni obratili, ili bi napravili svoje sajtove. S druge strane, posao potreban da se tako nesto realizira i isprogramira je znacajan, a posto ja ionako sve ovo radim besplatno i iz vlastitog gusta i entuzijazma, mogu ti odmah reci da tako nesto ne bi radio jer je previse posla skoro pa za nista. I da, najvise, ali zaista NAJVISE mrzim kad mi netko dodje i kaze "zasto ne napravis ovo ili ono, pa to ti je lako/samo 5 minuta/jako malo posla".

Na naslovnici imas skoro pa sva nova izdanja koja se pojave kod nas. Dovoljno je da dodjes jednom mjesecno i pogledas sto je novo izaslo. Ukoliko te nesto zanima a ne znas gdje i kako do toga doci, pitas na Forumu i sigurno ce ti netko odgovoriti. Sto to nije dovoljno?

perez Posted - 07/03/2003 : 16:25:56
hm.. koji dio je utopijski - onaj o nižim cijenama ili onaj o mogućnosti naručivanja od nakladnika .
Zašto bi to bio problem, to uostalom već postoji u praksi samo u jednom izmijenjenom obliku.
primjer:
reklama za strip Jeremiah br.23(Tko je plavi lisac?),izašla je na zadnjoj stranici Ludensova Dilan Doga , budući ne kupujem DD. ,sasvim slučajno sam saznao za mogućnost narudžbe (izravne),inače ne bih uopće znao da je strip izašao . Također takav strip je znatno jeftiniji nego u knjižari ( npr. prethodni Jeremiah br.22– Puška u vodi, u knjižari je koštao 100kn, a troškovi vjerojatno nisu bili veći nego za br.23 koji je koštao 65kn s troškovima
dostave).Dakle ,potrebno je malo dobre volje webmastera da kontaktira s izdavačima , doda link sa stranicom , eventualno uzme nekakvu proviziju na svaki naručeni primjerak preko stranice i to je to !
Emir Pasanovic Posted - 07/03/2003 : 10:50:55
i to marksova...

It's a good day to die...
Markos Posted - 07/03/2003 : 10:48:10
utopija.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000