T O P I C R E V I E W |
pot |
Posted - 15/03/2003 : 17:16:45 kad ce neko skenirati komplet super stripa(onog u kojem su izlazili uranela,tajni agent,pauk....) mislim da bi to bilo zanimljivije od onog sto je vec skenirano(western,nas strip,foto strip....) a slucajno markose znam da taj tip kod kojeg si to skenirao ima komplet super stripa(naravno MRTVI GLANCERI)  uglavnom ima puno lijepih naslovnica i vredi da budu objavljene na sajtu!!
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!! |
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
josip13th |
Posted - 19/12/2010 : 23:36:51 Hvala josip |
mcn |
Posted - 19/12/2010 : 23:30:20 quote: Originally posted by josip13th
Super, jedva čekam skenirane super stripove, nadam se što prije i da će se moći od negdje skinuti! Pozz :)
To su postovi od prije sedam godina i odnose se na naslovnice.
mcn |
josip13th |
Posted - 19/12/2010 : 22:10:33 Super, jedva čekam skenirane super stripove, nadam se što prije i da će se moći od negdje skinuti! Pozz :) |
Cocobill |
Posted - 24/03/2003 : 13:46:55 Naravno
quote: Originally posted by Markos
Evo, s Hrvojem sam se dogovorio. Cim se Aterix vrati sa puta skenirat cemo superstrip. Za crtane romane cemo zamolit Cocobila da nam pomogne.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
|
marlowe |
Posted - 21/03/2003 : 00:00:40 odlicna vest...
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
verter |
Posted - 18/03/2003 : 01:39:03 hej ova vijest i mene raduje i jos da stavis onaj fini popis markose i sve ce biti ko u snu
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
Markos |
Posted - 16/03/2003 : 00:35:10 Evo, s Hrvojem sam se dogovorio. Cim se Aterix vrati sa puta skenirat cemo superstrip. Za crtane romane cemo zamolit Cocobila da nam pomogne.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
pot |
Posted - 15/03/2003 : 22:10:44 svaka cast majstore!! bajdvej danas sam upoznao(u zivo) legendarnog forumasa GLOBINJA i djevojku mu i sta da kazem? zivio internet i stripovi com!!! da nema vas nebi upoznao tako pozitivne ljude  zivili iljadu godina  quote: Originally posted by Markos
Pitat cu ja Hrvoja jel mu se da da ti skeniramo pa cemo pokusat to napraviti. Danas sam uponao i Cocobilla koji je kupio komplet edicije "Crtani romani" pa cu u dogovoru s njim pokusati i to staviti online. Ali bit ce to,kad tad.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!! |
Sani |
Posted - 15/03/2003 : 20:57:05 drugim rjecima: kad na vrbi zasvrbi grozde, hehehehehehehee salim se
|
Markos |
Posted - 15/03/2003 : 18:23:37 Pitat cu ja Hrvoja jel mu se da da ti skeniramo pa cemo pokusat to napraviti. Danas sam uponao i Cocobilla koji je kupio komplet edicije "Crtani romani" pa cu u dogovoru s njim pokusati i to staviti online. Ali bit ce to,kad tad.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |