T O P I C R E V I E W |
Emir Pasanovic |
Posted - 23/04/2003 : 22:27:53 Opet ja, ali ovaj vas put necu puno gnjaviti. Ko ne smatra da ga ovo interesuje nek se odmah iskljuci...
Jeste'l?
E onda mogu poceti: ona famozna stranica (u mom favouritsu stavljena pod www.stripovi.com, iako to nije) gdje mozes vidjeti sta ti kolege s foruma rade (hehehehe) mi danas pokaza dva lika koji su logovani na Forum ali pod Anonymous. Mene interesuje, jel to opcija otvorena svakom ili su to samo moderatori, site builderi (hehehehe, opet) itd. itd. koji se okupljaju u Staff Roomu?
It's a good day to die... |
16 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 25/04/2003 : 10:06:20 prokleti win95
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. |
zeljko |
Posted - 25/04/2003 : 10:01:37 quote: Originally posted by SejoSexon
ja nikada nisam Anonymus, za to opicju nisam ni znao, ali Zeljko jeste to znam , jer niko drugi osim njega ne koristi WIN95
u jesi opasan pravi si šarlah holms
quote: Originally posted by SejoSexon
Zeljko jeste to znam , jer niko drugi osim njega ne koristi WIN95
ima doktorica i još jedna osoba na forumu ima win 95 ali sam zaboravio koja
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. |
BOGI |
Posted - 24/04/2003 : 22:11:08 a zasto (bio)? jos sam
Some motherfuckers are always trying to ski uphill. |
seinfeld |
Posted - 24/04/2003 : 15:51:07 BOGI je (bio) A-mus ,a sejo zna nekada da bude guest ;-))
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
SejoSexon |
Posted - 24/04/2003 : 14:19:03 ja nikada nisam Anonymus, za to opicju nisam ni znao, ali Zeljko jeste to znam , jer niko drugi osim njega ne koristi WIN95
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
BOGI |
Posted - 24/04/2003 : 13:53:55 pih,provalise me.....grrrrr
Some motherfuckers are always trying to ski uphill. |
degman |
Posted - 24/04/2003 : 13:49:59 hehe ma vidi ti to spijunaza jebena
:))) |
seinfeld |
Posted - 24/04/2003 : 13:31:45 http://www.stripovi.com/Forum/active.asp ----active topics-------- http://www.stripovi.com/Forum/active_users.asp ------"easter egg" ;-))/active users------
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
zeljko |
Posted - 24/04/2003 : 12:30:50 neki su to dobro iskoristili he he
Markos |
Posted - 24/04/2003 : 11:40:51 To je samo jedna od opcija u novoj verziji foruma na koju nisam ni obracao paznju...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Dado |
Posted - 23/04/2003 : 23:24:53 Ma ne mislim da to zauzima neki dodatni prostor, ako se nekome svidja neka izvoli, meni je nepotrebno... |
Emir Pasanovic |
Posted - 23/04/2003 : 23:20:46 ni meni, samo sto nisam ranije obracao paznju na to... mislim da bi cak Markos, radi umanjenja prostora na netu ovo mogao i ukinuti.
Dado |
Posted - 23/04/2003 : 23:19:25 quote: Originally posted by Emir Pasanovic
shvatam Dado, evo vidim da si ti jedan od njih... ne pali ova opcija kad replyiras na neki od topica, pa sta ce ti onda? mislim, ako si na forumu, aktivno ucestvujes, svi ce znati da si to ti, barem oni koji prate... a mene interesuje taj dio site samo sto hocu da vidim sta je aktuelno i da li odgovaraju ljudi koje sam nesto upitao...
It's a good day to die...
Ma nisam ja jedan od njih to ti dobro ne vidis... Sad kad si postavio to pitanjce isprobavao sam tu opciju da vidim moze li se to promjeniti u profilu. U biti mi nije jasno cemu anonimnost? |
Emir Pasanovic |
Posted - 23/04/2003 : 23:04:45 shvatam Dado, evo vidim da si ti jedan od njih... ne pali ova opcija kad replyiras na neki od topica, pa sta ce ti onda? mislim, ako si na forumu, aktivno ucestvujes, svi ce znati da si to ti, barem oni koji prate... a mene interesuje taj dio site samo sto hocu da vidim sta je aktuelno i da li odgovaraju ljudi koje sam nesto upitao...
Dado |
Posted - 23/04/2003 : 23:00:37 Mislim da to mozes promjeniti u svom profilu pod opcijom "show on active users". |
Dado |
Posted - 23/04/2003 : 22:52:43 Moderatori se ne skrivaju... Mislim da je ta opcija otvorena svima i koliko znam trebao si je izabrati kad si se logirao ili kad je Markos nedavno mijenjao passworde. Nekoliko ljudi se ponekad koristi "anonymusom" da ih mi obicni smrtnici nebi uocili. Cini mi se da je i Sejo medju njima a i moj predsjednik Bogi. Nista korisno, stvar ukusa... |