forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ljudi moji ma jeli ovo moguce

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
DacDiesel Posted - 21/05/2003 : 08:47:23
Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.

P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop
P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
---dp--- Posted - 23/05/2003 : 02:35:50
Ako se svi dvostruko (ili visestruko) logujemo, blago nama... i tesko Markosu :o)
zeljko Posted - 21/05/2003 : 23:27:16
pazi se KOS-a

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Djole Posted - 21/05/2003 : 19:58:48
Sag cu da se stalno logiram pod drugim nickovima i pisem hvalospeve da bi Markos prionuo na posao! ;)

"KIMOTA!"
SejoSexon Posted - 21/05/2003 : 18:21:47
za pocetak bi bila dovoljna nova naslovnica extra DD

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Markos Posted - 21/05/2003 : 11:42:37
quote:
Originally posted by DacDiesel

Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.

P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop
P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!

Ah. Svako toliko se netko pojavi sa ovakvim mailom i odmah dobijem volju da idem nesto novo raditi, nesto novo dodavati:-) Hvala ti na pohvalama, to mi (nam) je jako bitno. Wallpapera jos nemamo, bit ce nesto valjda.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000