T O P I C R E V I E W |
DacDiesel |
Posted - 21/05/2003 : 08:47:23 Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.
P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!! |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
---dp--- |
Posted - 23/05/2003 : 02:35:50 Ako se svi dvostruko (ili visestruko) logujemo, blago nama... i tesko Markosu :o) |
zeljko |
Posted - 21/05/2003 : 23:27:16 pazi se KOS-a
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. |
Djole |
Posted - 21/05/2003 : 19:58:48 Sag cu da se stalno logiram pod drugim nickovima i pisem hvalospeve da bi Markos prionuo na posao! ;)
"KIMOTA!" |
SejoSexon |
Posted - 21/05/2003 : 18:21:47 za pocetak bi bila dovoljna nova naslovnica extra DD
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
Markos |
Posted - 21/05/2003 : 11:42:37 quote: Originally posted by DacDiesel
Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.
P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!
Ah. Svako toliko se netko pojavi sa ovakvim mailom i odmah dobijem volju da idem nesto novo raditi, nesto novo dodavati:-) Hvala ti na pohvalama, to mi (nam) je jako bitno. Wallpapera jos nemamo, bit ce nesto valjda.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|