T O P I C R E V I E W |
seinfeld |
Posted - 06/07/2003 : 23:40:31 Drugim rijecima trazim dozvolu za izbacivanje clanova ili bolje receno licence to kick !;-)Izgleda da su debili u zadnje vrijeme aktivni na forumu (ne mephisto ne mislim na tebe ) Marko sredi nesto.:-)
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
degman |
Posted - 12/07/2003 : 01:20:43 uuu jos ima izbora a :)))) sjajno |
globinjo |
Posted - 12/07/2003 : 01:16:27 quote: Originally posted by degman
glo ocekujem tu jaketu :)))
oćeš li spitku ili jeans 
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
BOGI |
Posted - 12/07/2003 : 00:14:07 quote: Da Bogi i ja smo poznate ulizice u supkolisci, nisi znao prije?

Some motherfuckers are always trying to ski up hill. |
degman |
Posted - 11/07/2003 : 23:45:01 urebes :))))
eto globinjo i ja dali smo vam malu lekciju ponasanja O VI CANGRIZAVCI forum je za lipe stvari (steta sto je tu ukus zagora - LIP (!?) MA MISLIM STVANO - ali nitko nije savrsen) -> dakle 90% vas vec u poceetku ima manu ali necemo se klati zbog toga :)) glo ocekujem tu jaketu :))) |
globinjo |
Posted - 11/07/2003 : 23:24:27 quote: Originally posted by degman anyway like good old sejo said
shit
(ne volim zagora)
zbog ove uvrede,ne samo da ću ti se javiti kad budem u zadru,nego ćeš dobit u jaketu          
degman |
Posted - 11/07/2003 : 22:31:01 quote: Originally posted by globinjo
ma ni meni nije žao šta je otišao...tako je meni jednom napisao "ne seri"...nije mu se sviđalo moje mišljenje pa je napisao "ne seri"!!!!...ja gdje god idem,a često putujem po Hrvatskoj,najavim se ljudima s foruma,pa s njima sjednem na kavu...zadnji mjesec dana sam bio dva puta u metkoviću...zanimljivo,nisam se javio anti...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
uvatim li te ja da si bio u zd a nisi se javio ima da te bude svugdi u komadima    anyway like good old sejo said
shit
(ne volim zagora) |
Emir Pasanovic |
Posted - 10/07/2003 : 02:27:35 Portere, nije problem kad neces da citas sranja, problem je sto neko sere po tebi, pa ti to ne procitas a ostali procitaju i misle da je to istina. ima i drugo: dodje neki starcekanja - neonacist i pise sranja o svemu isvacemu: politici, rasama, nacijama itd. ti to ne citas, ali naleti neko djete i pomisli da je to istina. e to je vece sranje od onog prethodnog!!! a inace se seinfeld ima kome obratit kad su misici u pitanju (JA!) :DDDDDDDDDDDDDDDDDD :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
Markos me natjero da promjenim signature!!! |
Porter |
Posted - 09/07/2003 : 20:28:53 Kvaliteta sajta nema veze sta ko baljezga po forumu. Sajt je odlican,ali ne moze da rijesi svacije zivotne probleme. Popustite malkice Markosa sa nekim pretjeranim ,,ispavljanja krivih Drina,,covjek ima i drugog posla u zivotu. Moj je savjet,ako ti se neko ne svidja na forumu,jednostavno ne citas njegove diskusije i odmah izbjegnes problem. Najgore je kad gledas kako ces nekome utjerati,pa ga onda on utjera tebi,pa od silnog utjerivanja nije ni tebi ni njemu do stripova. Samo kontas e kad mu ga ja utjeram 
P.s Cuo sam da je Seinfeld poceo da dize tegove u slucaju da dobije dozvolu izbacivaca 
Alen A
|
SejoSexon |
Posted - 09/07/2003 : 17:41:13 JA NIKADA U ZIVOTU NE BIH IMAO VOLJE DA NAPRAVIM OVAKAV SAJT!
Iako volim stripove!
Ali u nas mentalitet spada cinjenica da smo uvijek nezadovoljni i da uvijek nadjemo nesto sto nam smeta.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
byoman |
Posted - 09/07/2003 : 16:38:01 Ma najlakse se zalit i zalit. On isli da Markos moze na sajtu radit kad god hoce, pa zapostavit posao, osobni zivot itd. Ja sam totalno zadovoljan ovim sajtom i ako sam zato supkolizac, neka sam. |
globinjo |
Posted - 09/07/2003 : 15:36:09 ma ni meni nije žao šta je otišao...tako je meni jednom napisao "ne seri"...nije mu se sviđalo moje mišljenje pa je napisao "ne seri"!!!!...ja gdje god idem,a često putujem po Hrvatskoj,najavim se ljudima s foruma,pa s njima sjednem na kavu...zadnji mjesec dana sam bio dva puta u metkoviću...zanimljivo,nisam se javio anti...
SejoSexon |
Posted - 09/07/2003 : 14:16:31 Evo ja sam uzeo 10 minuta da procitam ovaj topic i mogu reci : sranje!
Meni je sajt dobar! Neki mi forumasi ne pasu (znamo ko je) ali moram zivjeti s tim. Ima toliko drugih forumasa sa kojima sam sklopio prijateljstva zahvaljujuci ovom sajtu i to ne zelim da izgubim.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
zeljko |
Posted - 09/07/2003 : 11:25:16 ja sam glupan što trošim oči na ova sranja koja se već 10 mjeseci vuku po svim topičkima 
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. |
byoman |
Posted - 08/07/2003 : 17:15:22 Zbogom. |
Spiderman |
Posted - 08/07/2003 : 17:15:20 mislim da treba izbacivati ljude koji rade sranja po forumu. i da, trebaju postojati moderatori koji ce cistiti sranja na forumu jer bi tada bilo sranja previse.
sto se tice nabijanja postova, mislim da je to bezveze. koja je poanta nabijanja postova? da dobijes sto prije vise zvjezdica? sto ti znace zvijezdice? meni nista, eto ja imam nesto vise od 100 zvjezdica i bas me briga za njih. odgovorim na post kad imam sta za reci, kada nemam onda ni ne odgovaram na post. to je glupo. sto znaci ako je netko postao 100 puta ili 3000 puta? mozda onaj tko ima 100 postova je vise pomogao, rekao od onoga tko ima 3000.
sto se tice starih postova glupo ga je izvaditi i reci slazem se, ako saznas neku informaciju onda ga je pametno izvuci na povrsinu, a da bi samo rekao da se slazes onda radje suti i ne pisi slazem se.
Markos je napravio dobar site i znam da nije jednostavno bilo. pokusavao sam ja takodjer da imam site, ali previse je posla oko njega, a pogotovo ako negdje radis onda nekad ni ne stignes nista drugo napraviti nego se samo posvetiti svoje pravome poslu, a site ostavljas za neka druga vremena. tko je od svih nas s foruma probao napraviti svoj site i odrzavati ga da uvijek bude dinamican? mislim da je tih jako mali broj. istina je da imam svoje stranice i nisu nesto, a zasto? zato sto radim cca 8-10 sati dnevno i kada zavrsim s poslom zelim da se odmorim i da ne zapostavim prijatelje,...
forum je nesto sasvim drugo od samog sitea. na forumu ostavljate svi poruke i iznosite svoja misljenja. forum je takav kakav je i nebi ga trebalo ukidati. svadjajte se preko mejlova a ne preko forum. nama koji pratimo forum (barem za sebe govorim, a vjerujem i za dosta drugih) je jako tesko pratiti sve postove, a najgore je citati postove gdje se svadjate. na forumu bi trebale biti korisne informacije kojih nema na siteu. pomoci nekome u svezi stripa ili bilo cega. svadju ostavite van foruma.
mislim da je to to.
"imao sam ideju sad ih imam dvije" a i chat na stranicama http://www.paucina.com/ |
Dado |
Posted - 08/07/2003 : 13:29:47 quote: Originally posted by ante
znadeš što markose, ti si se ovdje okružio ulizicama i šupkoliscima kao što su bogi i dado, a ima ih još puno koji plešu kako ti sviraš. uveli ste ovdje strahovladu gdje svatko treba paziti što piše. ovo više nije forum kakav je prije bio. ne prihvaćaš nikakvu kritiku niti bilo što takvo, nego samo podilaziš svojim ulizicama kojih ima puno. ja odlazim s ovog foruma i neću više dolaziti zato jer mi je dosta ljudi kao što si ti.
stop the america's politics
Eto ovo samo pokazuje tvoj nivo inteligencije. Cim neko govori protiv tvog misljenja odmah ti je neprijatelj. Svi trebamo razmisljati kao Ante i sve ce biti uredu. Da Bogi i ja smo poznate ulizice u supkolisci, nisi znao prije? Pa jebote kao da mene Markos placa da budem moderator, kao da on meni prijeti "izbacit cu te ako ne razmisljas kao ja". Ako neko ima slicno misljenje sa Markosom odmah je supkolizac. Najbolje da svi skocimo na Markosa i pocmemo mu srati da ostavi posao i radi nesto na stranici jer je dosadna i monotona. Kazes da ides, nemoj se ni logirati vise ni pod drugim imenom. Budi dosljedan i uskrati nam zadovoljstvo svojeg prisustva, jer ovo sto si napisao u zadnjem postu pokazuje pravo lice covjeka koji stoji iza imena Ante, a na takav nacin ne trebas nikada vise nikome nista napisati na ovom forumu. Od mene jedno veliko zbogom i puno srece u zivotu. |
Markos |
Posted - 08/07/2003 : 13:29:07 quote: Originally posted by ante znadeš što markose, ti si se ovdje okružio ulizicama i šupkoliscima kao što su bogi i dado, a ima ih još puno koji plešu kako ti sviraš. uveli ste ovdje strahovladu gdje svatko treba paziti što piše. ovo više nije forum kakav je prije bio. ne prihvaćaš nikakvu kritiku niti bilo što takvo, nego samo podilaziš svojim ulizicama kojih ima puno. ja odlazim s ovog foruma i neću više dolaziti zato jer mi je dosta ljudi kao što si ti.
Da nije tuzno, bilo bi smijesno. Zbogom.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Dado |
Posted - 08/07/2003 : 13:17:43 quote: Originally posted by ante
ja uopće nemam ništa osobno protiv tebe. to što si ti tako nešto umislio, to zaista nije moj problem. ja isto tako ne patim za političkim raspravama zbog toga što se u adnje vrijeme ovdje ionako sve živo briše. osim toga , ako ne govorimo o politici, nemamo veze sa svijetom. nemoj sada iz ove zadnje rečenice nešto krivo zaključiti, jer si me često vadio iz konteksta i lažno optuživao, tj. krivo interpretirao, jer samo želim reći da se svijet vrti oko politike.
Pa covjece ti nisi normalan, koliko puta si samo stavljao do znanja kad god sam zatvorio politicku raspravu da sam "seronja" samo sa drugim rijecima. I nisam se ja umislio vec ti to lijepo pokazujes samo pomalo prikriveno. Kao da mi nesto znacis pa ja sad trebam patiti zbog toga sto imas nesto protiv mene. Ponovo lazes jer ja tebe nigdje nisam lazno optuzivao. Ako ti u jednom postu na jednom topicu napises "Thompson je nacisticko djubre i ljudski odpad" jer koristi nacisticki pozdrav i pjeva pjesme pune mrznje a u drugom postu na drugom topicu napises doslovce "Hitler se odlicno ponasao prema pederima, ubijao je gamad" ti onda proturijecis samom sebi. U tvom slucaju ja bih dobro razmislio sto u stvari zelis i sto stvarno mislis.
quote:
bezveze zaključani topici: -Pismo papi-zaključao Dado-do vrijeđanja pape uopće nije došlo, nego se vodila rasprava
Da vodila se rasprava o domacoj politici, a kako bi to zavrsilo? Isto kao i sto su mnogi takvi topici ranije zavrsili. Prije nego se pocme sa vrijedjanjem ja sam taj topic zakljucao i to cu uciniti sa svakim politickim topicem pogotovo ako se govori o domacoj politici.
quote:
Što se tiče amsterdame. zar niste i vi nju/njega (ne znam točno tko je to bio jer nisam bio uključen u raspravu) vrijeđali? zar niste vi nju/njega ponovo izvrijeđali kad se ponovo logirao??? zašto ste nju/njega ponovo bezrazloga izbacili sa foruma kad se ponovo logirao?
Drugi put raspitaj se malo ako vec nesto nisi vidio pa onda pricaj gluposti! Niko njega nije tjerao u pi.ku materinu i sve ostalo, to je on radio. A sto smo mu trebali reci kad se vratio "dobrodosao natrag" Ma bas si mi ti poznat kako si miroljubiv i svima oprastas pa nas savjetujes kako da to cinimo. Osim toga i kad se vratio poceo je isto ponovo i slao je mailove ljudima sa rijecima koje samo ljudski odpad koristi u svome rijecniku. Mozda si ti bio pod tim imenom kad ga tako branis!
|
ante |
Posted - 08/07/2003 : 12:47:40 quote: Originally posted by Markos
Nemam pojma koji je tebi kurac. Cijelo vrijeme ispravljas neke krive Drine i pokusavas nas 500 uvjeriti da mi nismo u pravu nego ti. Samo tebi Falcon ne smeta, samo tebi moderatori smetaju, ovo ono. Covjek bi pomislio da se to Kruger logirao pod drugim imenom. Sto se tice ponasanja na Internetu imas nesto sto se zove netiquette, pa potrazi i procitaj. Sto se Falcona tice, covjeku sam poslao mail sa upozorenjem, on je odgovorio i ispricao se "da mu je bilo dosadno i da nije imao sto raditi i da ce ubuduce paziti". I ok, nikom nista, svatko ima pravo na gresku. Jednom. Isto kao i Falcona, ti branis i Amsterdamu, sto nema veze s vezom... Covjek je izbljuvao toliko sranja da je to nevjerojatno. To sto ga branis je u u biti zalosno... Sto se stranice tice, moze biti da je monotona i dosadna, moze biti da je Forum dosadan, ukusi su razliciti, zasto ne. Ali nitko te ne tjera da dolazis, zar ne? Ako ti je dosadno, idi negdje drugdje, internet je hvala Bogu dovoljno velik. Zar je to tako tesko? A sto da ti drugo kazem? I samo jedna napomena, pokusaj ti voditi neku stranicu 2 godine pa ces vidjeti koliko je to tezak posao. Pogotovo preko ljeta. Ja sad idem mjesec dana na more i SIGURNO nece biti novih clanaka dok sam ja dolje. Mozda koja recenzija ili novi strip na kioscima, ali to je sve. I bas me briga sto je tebi to malo i dosadno. Da me netko placa za ovo i da imam mjesecnu normu onda ajde jos i nekako bi mi imao pravo prigovarati, ali ovako sam sam svoj gazda i radim kad mi se radi, u svoje slobodno vrijeme. A to sto se nista novo nema vidjeti nego "samo novi stripovi", mozemo mi prekinit i sa tim, kad vec to nije bitno, ionako se samo gnjavim bezveze.
I molim te, prestani sa daljnjim raspravama oko ovoga, nemam se namjeru s tobom svadjati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
znadeš što markose, ti si se ovdje okružio ulizicama i šupkoliscima kao što su bogi i dado, a ima ih još puno koji plešu kako ti sviraš. uveli ste ovdje strahovladu gdje svatko treba paziti što piše. ovo više nije forum kakav je prije bio. ne prihvaćaš nikakvu kritiku niti bilo što takvo, nego samo podilaziš svojim ulizicama kojih ima puno. ja odlazim s ovog foruma i neću više dolaziti zato jer mi je dosta ljudi kao što si ti.
stop the america's politics |
BOGI |
Posted - 08/07/2003 : 11:03:55 ovako se govori
Some motherfuckers are always trying to ski up hill. |
Markos |
Posted - 08/07/2003 : 10:34:18 Nemam pojma koji je tebi kurac. Cijelo vrijeme ispravljas neke krive Drine i pokusavas nas 500 uvjeriti da mi nismo u pravu nego ti. Samo tebi Falcon ne smeta, samo tebi moderatori smetaju, ovo ono. Covjek bi pomislio da se to Kruger logirao pod drugim imenom. Sto se tice ponasanja na Internetu imas nesto sto se zove netiquette, pa potrazi i procitaj. Sto se Falcona tice, covjeku sam poslao mail sa upozorenjem, on je odgovorio i ispricao se "da mu je bilo dosadno i da nije imao sto raditi i da ce ubuduce paziti". I ok, nikom nista, svatko ima pravo na gresku. Jednom. Isto kao i Falcona, ti branis i Amsterdamu, sto nema veze s vezom... Covjek je izbljuvao toliko sranja da je to nevjerojatno. To sto ga branis je u u biti zalosno... Sto se stranice tice, moze biti da je monotona i dosadna, moze biti da je Forum dosadan, ukusi su razliciti, zasto ne. Ali nitko te ne tjera da dolazis, zar ne? Ako ti je dosadno, idi negdje drugdje, internet je hvala Bogu dovoljno velik. Zar je to tako tesko? A sto da ti drugo kazem? I samo jedna napomena, pokusaj ti voditi neku stranicu 2 godine pa ces vidjeti koliko je to tezak posao. Pogotovo preko ljeta. Ja sad idem mjesec dana na more i SIGURNO nece biti novih clanaka dok sam ja dolje. Mozda koja recenzija ili novi strip na kioscima, ali to je sve. I bas me briga sto je tebi to malo i dosadno. Da me netko placa za ovo i da imam mjesecnu normu onda ajde jos i nekako bi mi imao pravo prigovarati, ali ovako sam sam svoj gazda i radim kad mi se radi, u svoje slobodno vrijeme. A to sto se nista novo nema vidjeti nego "samo novi stripovi", mozemo mi prekinit i sa tim, kad vec to nije bitno, ionako se samo gnjavim bezveze.
I molim te, prestani sa daljnjim raspravama oko ovoga, nemam se namjeru s tobom svadjati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
ante |
Posted - 08/07/2003 : 09:58:54 quote: Originally posted by Dado
Ante znam da mene ne podnosis jer sam te dva puta upozoravao, jednom u onoj raspravi oko Thompsona drugi put kad se pricalo o homoseksualcima. Jos tada si mi to zamjerio i cesto si kasnije sa drugim rijecima pokusavao staviti do znanja da ti ne odgovara sto sam ja moderator i moje zakljucavanje topica. Siguran sam da je tebi jako tesko jer nema vise politickih rasprava kakvih je nekad bilo a kakve ti jos uvijek prizeljkujes. Vec sam jednom rekao svi oni koji nemaju nista za reci osim politike neka idu sa ovog foruma jer ovdje im nije mjesto. A mislim da ti imas puno vise reci osim politike...
I pokazi gdje to moderatori po svojoj volji bez ikakvog povoda zakljucavaju topice? Ako nas vec optuzujes onda tu optuzbu podkrijepi dokazima.
I o kakvim ti pisanim pravilima govris? Pa neki ljudi ne postuju ni ono sto je napisano... A valjda znas da postoje i neka nepisana pravila. Ako nekome udjes u kucu jeli ti mozda treba napisati nemoj vrsiti nuzdu u spavacoj sobi vec idi u WC ili ti je to vec poznato. Ako udjes u neki kafic ili disco jeli tamo treba stojati "zabranjeno razbijanje casa i stolica" ili ti to unaprijed znas da nije dobro. Puno stvari ljudi ne razmisljaju jer im to nije "napisano"??? Niko nije rekao da se ne smiju dignuti neki stari topici i to nije zabranjeno, ali je kretenski ako neko otvori 50 starih topica za 10 minuta i to samo da bi napisao "da", "ne", "bez komentara"... Vecina forumasa se protivi tome da aktualni topic moraju traziti na 3 stranici, jer se nekome digla ona stvar i pise gluposti. Da je neko otvorio stare topice sa zanimanjem na tu temu ili postavio pitanje vezano za temu na tom topicu niko mu nista nebi rekao. Nije niko nikom brojao topice ako su oni napravljeni u nekom "normalnom" razgovoru. Jedni su ljudi aktvni drugi manje i zbog toga je logicno da jedni imaju vise postova a drugi manje. Samo kad neko ocito nabija postove pricajuci besmislice, vrijedjajuci nekoga, ako redovito otvara vise istih postova pa te iste brise, podize neke stare topice da bi napisao bezvezne komentare onda je to nepotrebna glupost. A to takodje nije potrebno na forumu.
A sto se tice moderatora oni su sigurno potrebni, bez obzira tko to bio. Ili mozda trebamo dopustiti nekom liku da se nazove amsterdama i da nas sve posalje u pi.ku materinu bez imalo povoda. Ja uvijek kazem svima kome je stranica www.stripovi.com monotona ne moraju je otvarati neko vrijeme a kome je forum bezvezan i dosadan ne mora se logirati niti citati sto se dogadja na tom forumu. To je bar jednostavno...
ja uopće nemam ništa osobno protiv tebe. to što si ti tako nešto umislio, to zaista nije moj problem. ja isto tako ne patim za političkim raspravama zbog toga što se u adnje vrijeme ovdje ionako sve živo briše. osim toga , ako ne govorimo o politici, nemamo veze sa svijetom. nemoj sada iz ove zadnje rečenice nešto krivo zaključiti, jer si me često vadio iz konteksta i lažno optuživao, tj. krivo interpretirao, jer samo želim reći da se svijet vrti oko politike. bezveze zaključani topici:-gosp. normanu batesu-zaključao seinfeld samo zato jer je pretpostavio da se tamo rommel i kruger svađaju, a svađe uopće nije bilo, nego se raspravljalo o filmu -seinfeldu-zaključao seinfeld, citiram razlog:"Bilo je planirano da se zatvori ovaj topic koji je meni bio namjenjen ;-))."-jasno se vidi da je zaključan samo zato jer se radilo o seinfeldu, a vrijeđanja uopće nije bilo -Pismo papi-zaključao Dado-do vrijeđanja pape uopće nije došlo, nego se vodila rasprava
stariji bezrazloga zaključani topici su izbrisani, pa nisam našao više primjera. Što se tiče amsterdame. zar niste i vi nju/njega (ne znam točno tko je to bio jer nisam bio uključen u raspravu) vrijeđali? zar niste vi nju/njega ponovo izvrijeđali kad se ponovo logirao??? zašto ste nju/njega ponovo bezrazloga izbacili sa foruma kad se ponovo logirao? uostalom kad se sve zbroji, ne znam tko je koga više uvrijedio. Što se tiče nabijanja postova:-kao prvo, ono ne nanosi nikome materijalnu štetu, a ako nekome psihički smeta, uvijek može zatražiti stručnu pomoć. -to kao drugo uopće ne šteti forumu, jer aku su ljudi na forumu pametni, neće se obazirati na te gluposti. -podizanje starih topica također nikome ne smeta stranica www.stripovi.com jest monotona. ja 15 dana nisam uopće bio na stranici i nije se pojavio nijedan novi članak i nijedna nova recenzija. DOSADNO. mislim da neki članovi imaju pravo što su otišli sa sitea.
stop the america's politics |
Tomek |
Posted - 08/07/2003 : 00:40:22 bla bla bla
Hajduk živi vječno
We want to see old Ireland free once more.
|
Emir Pasanovic |
Posted - 07/07/2003 : 23:08:12 !!! |
Dado |
Posted - 07/07/2003 : 22:37:37 Ante znam da mene ne podnosis jer sam te dva puta upozoravao, jednom u onoj raspravi oko Thompsona drugi put kad se pricalo o homoseksualcima. Jos tada si mi to zamjerio i cesto si kasnije sa drugim rijecima pokusavao staviti do znanja da ti ne odgovara sto sam ja moderator i moje zakljucavanje topica. Siguran sam da je tebi jako tesko jer nema vise politickih rasprava kakvih je nekad bilo a kakve ti jos uvijek prizeljkujes. Vec sam jednom rekao svi oni koji nemaju nista za reci osim politike neka idu sa ovog foruma jer ovdje im nije mjesto. A mislim da ti imas puno vise reci osim politike...
I pokazi gdje to moderatori po svojoj volji bez ikakvog povoda zakljucavaju topice? Ako nas vec optuzujes onda tu optuzbu podkrijepi dokazima.
I o kakvim ti pisanim pravilima govris? Pa neki ljudi ne postuju ni ono sto je napisano... A valjda znas da postoje i neka nepisana pravila. Ako nekome udjes u kucu jeli ti mozda treba napisati nemoj vrsiti nuzdu u spavacoj sobi vec idi u WC ili ti je to vec poznato. Ako udjes u neki kafic ili disco jeli tamo treba stojati "zabranjeno razbijanje casa i stolica" ili ti to unaprijed znas da nije dobro. Puno stvari ljudi ne razmisljaju jer im to nije "napisano"??? Niko nije rekao da se ne smiju dignuti neki stari topici i to nije zabranjeno, ali je kretenski ako neko otvori 50 starih topica za 10 minuta i to samo da bi napisao "da", "ne", "bez komentara"... Vecina forumasa se protivi tome da aktualni topic moraju traziti na 3 stranici, jer se nekome digla ona stvar i pise gluposti. Da je neko otvorio stare topice sa zanimanjem na tu temu ili postavio pitanje vezano za temu na tom topicu niko mu nista nebi rekao. Nije niko nikom brojao topice ako su oni napravljeni u nekom "normalnom" razgovoru. Jedni su ljudi aktvni drugi manje i zbog toga je logicno da jedni imaju vise postova a drugi manje. Samo kad neko ocito nabija postove pricajuci besmislice, vrijedjajuci nekoga, ako redovito otvara vise istih postova pa te iste brise, podize neke stare topice da bi napisao bezvezne komentare onda je to nepotrebna glupost. A to takodje nije potrebno na forumu.
A sto se tice moderatora oni su sigurno potrebni, bez obzira tko to bio. Ili mozda trebamo dopustiti nekom liku da se nazove amsterdama i da nas sve posalje u pi.ku materinu bez imalo povoda. Ja uvijek kazem svima kome je stranica www.stripovi.com monotona ne moraju je otvarati neko vrijeme a kome je forum bezvezan i dosadan ne mora se logirati niti citati sto se dogadja na tom forumu. To je bar jednostavno... |
|
|