T O P I C R E V I E W |
BOGI |
Posted - 13/08/2003 : 00:11:41 markose, jel problem da umjesto ovo fed. rep. yugoslavija u profilu stavis samo SCG?
Some motherfuckers are always trying to ski up hill. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
---dp--- |
Posted - 19/08/2003 : 16:18:44 Da, BOGI, ali je to ime grada a ne drzave... Uostalom, ovako se zove vec skoro hiljadu godina (doduse, prvo se svala Dmitrovica po svetom Dimitriju, kasnije je to D nestalo iz imena, a ne znam kad je dobila ovaj pridev "Sremska", ali tako se zove vec dugo. Da ne spominjem da je ovaj mali ljupku gradic u kojem zivim jedan od najstarijih gradova u Evropi (nedavno je proslavio 2000 godinja osnivanja), jer se ustvari zvao Sirmium i bio je jedna od 4 prestonice Rimskog carstva (pored Rima, to su bili Konstantinopolj, Sirmium i jos dva, sad se ne secam) i ovde su rodjena 4 rimska cara. Steta je sto se to ne koristi, jer ovde ne mozes da napravis temelj kuce a da ne naletis na ostatke rimskih gradjevina, njihovih puteva, sistema za navodnjavanje koji su koristili (i koji im je bio bolji od ovog naseg danasnjeg), palata, zidina starog grada. Kad bi se sve to iskopalo (ali onda bi morao kompletan danasnji grad da se izmesti, to jest srusi i izgradi negde pored), od ovog grada bi se napravilo lepo turisticko mesto. Medjutim, u situaciji kakva je, to jest nestasica novca cak i za obicne stvari, bolje je sto je ceo stari grad "konzerviran" ovako ispod zemlje. Bilo je cak predloga da se ove iskopine koje postoje a koje su na otvorenom, ponovo zatrpaju zemljom i tako zastite od propadanja, jer ipak se radi o vrednim ostacima starim vise od petnaest vekova |
miha |
Posted - 18/08/2003 : 13:44:28 Sremska i Mitrovica   |
BOGI |
Posted - 18/08/2003 : 12:13:16 pa i sremska mitrovica ima dvije rijeci, hehe
---dp--- |
Posted - 18/08/2003 : 03:35:10 Iz S. Mitrovice |
miha |
Posted - 18/08/2003 : 00:08:07 ---dp---, odakle si? |
---dp--- |
Posted - 17/08/2003 : 23:55:27 Ma ako hoce nek se zove "kurac", ali nek tako bude zauvek, a ne da menjaju ime drzave svakih par godina... a ovo ime je debilno, kao "trinidad i tobago" ili "ruanda burundi" |
miha |
Posted - 17/08/2003 : 23:53:18 fed. rep. imaš zbog Trinidada i Tobaga hehe |
BOGI |
Posted - 17/08/2003 : 23:43:51 a zasto tebi pise samo jugoslavia dok meni pise i fed. rep. jugoslavia?
Predo |
Posted - 16/08/2003 : 12:29:46 Smatram da ovi nazivi drzava sluze samo da bi se znalo ko je odakle sto olaksava komunikaciju prilikom razmjene i kupovine stripova da bi se mogla lakse obracunati postarina i tako to. Meni moze da stoji bilo sto samo ako ce mi to olaksati kupovinu stripova. Ne takmicimo se ni u cemu pa da svako navija za svoje. Svima bi trebalo staviti Drzava Strip. To je ono zajednicko sto nas povezuje.
P.K. |
BOGI |
Posted - 16/08/2003 : 09:15:50 ma jade dp, sta se uzbudjujes, tugujes zbog gresaka drugih ljudi
---dp--- |
Posted - 16/08/2003 : 02:58:52 very low :o( |
BOGI |
Posted - 15/08/2003 : 13:22:21 quote: Originally posted by zeljko
quote: Originally posted by Djole
Ma jok, samo realnost. Ova drzava nikada nece opstati.
koja država...  
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
low kick    
zeljko |
Posted - 15/08/2003 : 02:21:53 quote: Originally posted by Djole
Ma jok, samo realnost. Ova drzava nikada nece opstati.
koja država...  
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals! |
marlowe |
Posted - 15/08/2003 : 01:02:43 quote: Originally posted by BOGI
a da napise Kraljevina Jugoslavija? ;-)
Some motherfuckers are always trying to ski up hill.
slazem se. nek' napise!
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
marlowe |
Posted - 15/08/2003 : 01:01:49 quote: Originally posted by ---dp---
I ja sam za to da se nista ne menja... pun mi je kurac imena ove drzave (a i nje same, izvinite na vulgarnosti, ali kad je to u pitanju, moram da psujem)... ostavi ovako kako jeste,u protivnom napisi samo Srbija i samo Crna Gora, ovo ime ionako niko ovde ne voli i ne jebe 2%, svi su za to da se zovemo ili Jugoslavija, ili da se lepo raspadnemo na dve drzave pa da budemo posebno Srbija a posebno Crna Gora. Srbija i Crna Gora je bas debilno ime za jednu drzavu
meni ne smeta. nekako me podseca na Nevis & St. Kitts. a tamo sam uvek zeleo da otputujem. u leto...
BOGI |
Posted - 14/08/2003 : 23:06:53 a da napise Kraljevina Jugoslavija? ;-)
---dp--- |
Posted - 14/08/2003 : 11:52:16 I ja sam za to da se nista ne menja... pun mi je kurac imena ove drzave (a i nje same, izvinite na vulgarnosti, ali kad je to u pitanju, moram da psujem)... ostavi ovako kako jeste,u protivnom napisi samo Srbija i samo Crna Gora, ovo ime ionako niko ovde ne voli i ne jebe 2%, svi su za to da se zovemo ili Jugoslavija, ili da se lepo raspadnemo na dve drzave pa da budemo posebno Srbija a posebno Crna Gora. Srbija i Crna Gora je bas debilno ime za jednu drzavu |
MALA SIRENA |
Posted - 14/08/2003 : 01:25:12 quote: Originally posted by Markos
Ne znam je li problem, ali svejedno mi sae ne da s tim bakcati;-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
hahahahaa
Bondica.James Bondica |
Vlaad |
Posted - 14/08/2003 : 00:50:41 Markose, nemoj nista da menjas, mozda se sledeceg meseca opet budemo zvali Yugoslavia.  |
Djole |
Posted - 14/08/2003 : 00:40:29 Ma jok, samo realnost. Ova drzava nikada nece opstati.
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
marlowe |
Posted - 13/08/2003 : 23:50:04 quote: Originally posted by Djole
Yes, pa da za max godinu dana mora opet da menja, kod tebe u Crna Gora, a kod mene u Srbija?! ;)
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
djole, djole, to G17 progovara iz tebe?
Emir Pasanovic |
Posted - 13/08/2003 : 22:42:56 a mogao bi to promjeniti ili makar napisi EX ispred
Kakva je razlika izmedju glupog i pametnog muskarca??? - Glupi prica viceve o Plavusama, a pametni SPAVA sa njima! |
Markos |
Posted - 13/08/2003 : 22:13:50 Ne znam je li problem, ali svejedno mi sae ne da s tim bakcati;-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
BOGI |
Posted - 13/08/2003 : 14:03:02 quote: Originally posted by Djole
Yes, pa da za max godinu dana mora opet da menja, kod tebe u Crna Gora, a kod mene u Srbija?! ;)
he, pa neka, valja malo rada ;-)
globinjo |
Posted - 13/08/2003 : 06:40:54 quote: Originally posted by Djole

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |