T O P I C R E V I E W |
SejoSexon |
Posted - 19/08/2003 : 07:01:23 Sinoc sam imao ogromnih problema sa sajtom. Trebalo mi je dvadesetak minuta da se otvori stranica, onda je sve funkcionisalo nekih 10ak minuta, da bi se poslije ponovilo isto sranje.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
---dp--- |
Posted - 29/08/2003 : 13:27:15 Kad si vec spomenuo taj meni na levoj strani homepage-a, taj meni mi je nedavno, ked nisam ni primetio da mi je mis bio na "gornjoj strelici", pobegao i onda sam jedno dva minuta drzao mis na donjoj strelici, ali on se nije vratio . Plasljiv neki meni  |
Markos |
Posted - 29/08/2003 : 13:21:01 Refresh ti je najbrze rjesenje u tom slucaju:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
---dp--- |
Posted - 29/08/2003 : 12:56:13 Kad si vec spomenuo taj meni na levoj strani homepage-a, taj meni mi je nedavno, ked nisam ni primetio da mi je mis bio na "gornjoj strelici", pobegao i onda sam jedno dva minu da drzao mis na donjoj strelici, ali on se nije vratio . Plasljiv neki meni  |
Anton Mikl |
Posted - 29/08/2003 : 11:15:26 A meni sve radi kako treba.Sve.
Striptiz je bolest koja nastaja, ako se previše čita stripove! |
Markos |
Posted - 29/08/2003 : 09:35:00 quote: Originally posted by ---dp---
Ne znam, meni ne blokira, ali kad otvorim nekoliko recenzija odjednom, nenormalno se usporava rad racunara, kao da igram neku ultra zahtevnu igru
Zato sto ti se generira nekoliko menija na lijevoj strani homepagea, a to je zahtjevna operacija i zna usporiti komp. Inace, ako vam cijelo vrijeme sajt radi a onda odjednom ne radi neko vrijeme, vjerojatno je stvar u serveru, a ne u vasem kompu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
SejoSexon |
Posted - 29/08/2003 : 08:05:26 quote: Originally posted by ken2
forum mi radi normalno, ali kada s homepagea pokušam na recenzije kompjuter mi se jednostavno zablokira, već tri puta, jučer i danas, preostaje mi jedino resetiranje je li to problem sa sajtom ili s mojim kompjuterom?
ja sam do sada samo jednom u zadnjih godinu i po dana imao problema sa sajtom
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
---dp--- |
Posted - 29/08/2003 : 02:20:50 Ne znam, meni ne blokira, ali kad otvorim nekoliko recenzija odjednom, nenormalno se usporava rad racunara, kao da igram neku ultra zahtevnu igru |
KOLEKCIONAR |
Posted - 29/08/2003 : 02:20:32 Menise takodje prva stranica nemoze otvoriti..Trebao bi cekati skoro 30 minuta..Tako da idem preko faela i otvorim ovu stranicu, a nisam bio na recenzijama dvije sedmice niti znam stase novo vise prodaje od strane ludensa.. 
|
ken2 |
Posted - 28/08/2003 : 23:40:57 forum mi radi normalno, ali kada s homepagea pokušam na recenzije kompjuter mi se jednostavno zablokira, već tri puta, jučer i danas, preostaje mi jedino resetiranje je li to problem sa sajtom ili s mojim kompjuterom? |
globinjo |
Posted - 26/08/2003 : 22:55:33 tko je razumio,razumio je   
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
zeljko |
Posted - 26/08/2003 : 16:33:28 quote: Originally posted by byoman
quote: Originally posted by zeljko
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by zeljko ...i onda je ugurali u tvoj šupak  
ja bar imam neke dodire sa šupkom...
Tita mi pravednog nemam dodire sa šupkom naime ja koristim domaći toaletni papir tako pomažem domaćoj ekonomiji jer mnogo serem  
Vidi se po tvojim postovima  
   ko je to nešto ozbiljno napisao

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals! |
zeljko |
Posted - 26/08/2003 : 16:31:28 quote: Originally posted by KOLEKCIONAR
uh..izvinjavam se gospodo ovaj post je trebalo da stavim na topik OCJENJIVANJE STRIPOVA koi je postavio OSIM, pasam se zajebo i postavio ga bas gdjemu zaista nije mjesto.. Nadamse dace to neko od moderatora prebaciti u odgovarajuci topik.. Tnx..
ne brini se sajnfeld će to odraditi  
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals! |
zeljko |
Posted - 26/08/2003 : 16:30:29 quote: Originally posted by KOLEKCIONAR
lms 171 trubadur iz oklahome, po mome misljenju daleko najlosiji strip od K. TELERA.. U svakom slucaju veoma ih je mali broj koje su lose epizode, tako da nema straha dace neko potrefiti bas tu losu epizodu, i da bi mogao ocijeniti kakoje kit los junak.. Taj koi bi na osnovu dvije tri epizode dosao do takvog zakljucka ( skoro nemoguce) nebi trebo niti da cita stripove..  Taj sigurno nece nigdje moci biti relevantan sagovornik u pogledu pojedinih junaka, ili cak opisa epizoda.. [:D
eh ako ovo nije sajnfeld....  
byoman |
Posted - 26/08/2003 : 15:45:44 Nije sve u pizdi, nesto je ostalo i u ustima:-)))))))
Nema govneta znaci more je cisto. |
Superhik |
Posted - 26/08/2003 : 15:44:07 Ma dajte, tako prostačit pred nepunoljetnom djecom. :)
Mala boca vina za čovječanstvo, velika za superhika! |
---dp--- |
Posted - 26/08/2003 : 13:40:47 Bio je na moru pa je previse gledao ribe... a jadnik je poveo i devojku sa sobom, pa je ove ostale mogao samo gledati... ako je i to smeo?  |
Verfalk2003 |
Posted - 26/08/2003 : 09:59:15 Stvarno su neki ljudi kriza. Globinjo, je li imaš neki razlog za ovo ili...?
Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za čime čeznemo. |
---dp--- |
Posted - 26/08/2003 : 02:11:45 Na sta lici ovaj topic... KOLEKCIONAR, ne moras se izvinjavati, kao sto vidis, i globinjo i byoman se bas drze onoga o cemu topic govori  |
globinjo |
Posted - 26/08/2003 : 00:05:47 quote: Originally posted by byoman
Ovo sa mailom sam zajebao. Nisam ti ga ni poslao vec sam se zabunio:-))))
A sto se tice dodira, ja sam mislio da ti imas dodire sa SVOJIM supkom:-)))))
Nema govneta znaci more je cisto.
mlad si,naučit ćeš...nije sve u pizdi...
byoman |
Posted - 25/08/2003 : 22:05:50 quote: Originally posted by zeljko
quote: Originally posted by globinjo
...i onda je ugurali u tvoj šupak  
Tita mi pravednog nemam dodire sa šupkom naime ja koristim domaći toaletni papir tako pomažem domaćoj ekonomiji jer mnogo serem  
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Vidi se po tvojim postovima  
KOLEKCIONAR |
Posted - 25/08/2003 : 21:42:27 uh..izvinjavam se gospodo ovaj post je trebalo da stavim na topik OCJENJIVANJE STRIPOVA koi je postavio OSIM, pasam se zajebo i postavio ga bas gdjemu zaista nije mjesto.. Nadamse dace to neko od moderatora prebaciti u odgovarajuci topik.. Tnx.. |
KOLEKCIONAR |
Posted - 25/08/2003 : 21:34:47 lms 171 trubadur iz oklahome, po mome misljenju daleko najlosiji strip od K. TELERA.. U svakom slucaju veoma ih je mali broj koje su lose epizode, tako da nema straha dace neko potrefiti bas tu losu epizodu, i da bi mogao ocijeniti kakoje kit los junak.. Taj koi bi na osnovu dvije tri epizode dosao do takvog zakljucka ( skoro nemoguce) nebi trebo niti da cita stripove..  Taj sigurno nece nigdje moci biti relevantan sagovornik u pogledu pojedinih junaka, ili cak opisa epizoda.. [:D
|
zeljko |
Posted - 25/08/2003 : 20:29:38 quote: Originally posted by globinjo
...i onda je ugurali u tvoj šupak  
byoman |
Posted - 25/08/2003 : 19:03:00 Ovo sa mailom sam zajebao. Nisam ti ga ni poslao vec sam se zabunio:-))))
A sto se tice dodira, ja sam mislio da ti imas dodire sa SVOJIM supkom:-)))))
globinjo |
Posted - 25/08/2003 : 18:55:49 quote: Originally posted by byoman
A kakve to dodire, globinjo:-)))))))?
BTW, jesi li dobio mail?
Nema govneta znaci more je cisto.
nisam dobio mail...kakve dodire...one o kojima netko samo moze sanjati,pa drka do besvijesti...