Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
Tintilinic
Posted - 17/09/2014 : 01:47:53
16 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
Tintilinic
Posted - 07/12/2014 : 01:12:40 sanjam bolji svijet gdje ne vlada zlo nikad nisi sam jer mi smo zajedno nek nam uzmu svijet stvorit cemo svoj bit će predivan i savršen jer srcu svom ja vjerujem i znam ljubav nije grijeh čitav sad je svijet moj dom jer više nisam sam kroz mrak zraka sunca sja sve je ko u snu sad kad ti si tu ljubav nije grijeh život nije lak strah mi tišti grud svijet je mržnje pun i sve je uzalud neki novi svijet u tvom oku sja prepun ljubavi i radosti jer zajedno smo ja i ti i znam ljubav nije grijeh čitav sad je svijet naš dom jer više nismo sami kroz mrak zraka sunca sja sve je ko u snu sad kad ti si tu ljubav nije grijeh
Tintilinic
Posted - 07/12/2014 : 00:56:32 noć je puna ljubavi dok suton slijedi dan taj rijetki tren kad svijet je savršen i divan sniva san. još ne znam gdje da počnem objasnit moram sve i priznat da sam kriv ni slučajno jer gubim je taj tren. od mene nešto skriva u glasu čudan ton i znam da on je kralj kojeg čekamo i zna li to i on. noć je puna ljubavi dok suton slijedi dan taj rijetki tren kad svijet je savršen i divan sniva san noć je puna ljubavi i nosi duše dvije njena moć ne pozna granice ljubav spaja se
Tintilinic
Posted - 08/11/2014 : 01:37:20
Tintilinic
Posted - 08/11/2014 : 01:30:53 donio sam ružu crvenu da neđeš se u njenom mirisu mi smo samo dio ludila dok kiša zvoni iznad prozora
Tintilinic
Posted - 08/11/2014 : 01:29:57 NOĆ JE NAŠA SA ZNAKOM NUĐENJA aha NOSI HALJINU OVIH ULICA aha
Tintilinic
Posted - 08/11/2014 : 01:28:51 Sjeti li te dah ljeta i pjesme uz gitaru kad se djeca ljube i mirise na travu
Jos smo broj ovog kraja guzva nam je poznata beskrajna zezanja i partije pokera
Sve sam igre odigrao otkada si otisla vrh i dno dotakao na milion nacina
Pamtim smijeh, tvoje suze svaka rijec zakletva i niko ne zna kako pece i ledi dok ne proba
Zapjevaj nasu pjesmu meni i tebi rijeci poznate cekam te na starom mjestu tamo gdje ljubav pocinje
Zapjevaj nasu pjesmu meni i tebi rijeci poznate cekam te na starom mjestu tamo gdje ljubav pocinje
Sjeti li te miris zime ocajan bez snijega januar kad se magle sive spuste i svaki dan je umoran
Sarajevsko kisno jutro jos mi broji korake kad rijetke ptice i cistace ulice zagrle
Sve sam ceste prosao od kada si otisla malo Sunca sacuvao na dnu starog kofera
Pamtim smijeh, tvoje suze svaka rijec zakletva i niko ne zna kako pece i ledi dok ne proba
Tintilinic
Posted - 20/10/2014 : 00:00:48 Ja te svaku noć sanjam
Tintilinic
Posted - 19/10/2014 : 23:39:47 Sad mi reci mala reci Ča sam štila da znam Ja sam vajka tvoja bila Ja te svaku noć sanjam
Tintilinic
Posted - 03/10/2014 : 00:00:37 napisat ću ti pjesmu najljepšu na svijetu, na očima sunca, oblakom po nebu
Tintilinic
Posted - 01/10/2014 : 22:04:11
quote:Originally posted by DODSFERD
quote:Originally posted by Tintilinic
uzela ja srce moje nisam joj ga dao
To je velika greška, uvijek ga treba dati kada se ukaže prilika.
Mislio sam stvarno na srce
DODSFERD
Posted - 01/10/2014 : 12:07:27
quote:Originally posted by Tintilinic
uzela ja srce moje nisam joj ga dao
To je velika greška, uvijek ga treba dati kada se ukaže prilika.
Tintilinic
Posted - 30/09/2014 : 22:54:48 uzela ja srce moje nisam joj ga dao
Tintilinic
Posted - 30/09/2014 : 00:34:17
Tintilinic
Posted - 18/09/2014 : 02:53:22 Pazi pazi ljeto opet stize u nase krajeve sa juga donosi sunce zlatne valove sidjimo sa visina izadjimo iz skrapa i vrtaca doli dupin mrizu cipa spustimo se do mora draga ja i ti obalom cemo se setati na obali mi ti draga njezno govoris o oo malo cemo da se kupamo o oo malo cemo da se suncamo o oo malo cemo da se kupamo o oo malo cemo da se suncamo pred zoru sam sanjao da sam lovu nasao i cujem sum talasa ispod moga prozora o oo malo cemo da se kupamo hocemo o oo malo cemo da se suncamo Pazi pazi evo ti krema svoga dragog namazi bilo bi bezveze da ga sunce isprzi bilo bi blentavo da do noci izgori jer takav navecer ni za sta nije ne draga ja i ti lavanda srdele i ostali pjesmice nase klapice ispred nas more pod nama kamenice draga ja i ti pjesmice nase klapice ispred nas more pod nama kamenice o oo malo cemo da se kupamo hocemo oo malo cemo da se suncamo o oo malo cemo da se kupamo hocemo oo malo cemo da se suncamo...
Tintilinic
Posted - 17/09/2014 : 10:44:37 Eh, nije to ništa, za vikend je bilo 200
wolf
Posted - 17/09/2014 : 03:58:37 Dobar si... U 24h 50 postova