T O P I C R E V I E W |
sawitch |
Posted - 24/03/2009 : 14:16:32 Evo topica i o serijama..
Meni najbolja - The Sopranos |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
manhunter |
Posted - 17/04/2021 : 23:49:53 Genijalno! |
sawitch |
Posted - 17/04/2021 : 23:37:36 https://youtu.be/vRJt-c9Y3QE
Pa sad nemoj doci :) |
sawitch |
Posted - 17/04/2021 : 23:36:46 Sad cu da ti nadjem nesto da vidis |
manhunter |
Posted - 17/04/2021 : 22:49:57 Ja mislim da kod nas ne prođe dan da neko ne pusti neku epizodu Prijatelja. Sin, ćerka, ja. Samo ih žena kulira. Čak u međusobnoj komunikaciji koristimo replike iz te serije. Ali dobro, to je već naša bolest. ;) |
sawitch |
Posted - 17/04/2021 : 22:43:17 Sinoc sam poceo da gledam od pocetka Prijatelje. Nikad nisam odgledao sve. Koliko ova serija utice na raspolozenje, neverovatno. Pojavilo se na EON-u i HBOGo. Pa reko’ da iskoristim proliku. |
panzer |
Posted - 17/04/2021 : 16:51:19 https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/amazons-lord-of-the-rings-cost-465-million-one-season |
DiSkAcH |
Posted - 16/04/2021 : 20:02:12 Opa, a gdje je Nathan?! :D Ako je Whedon u pitanju skidam odmah. ;) |
Stark |
Posted - 13/04/2021 : 17:47:16 quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Stark Whedon, viktorijanski London, natprirodno, HBO - meni se svidjela prva epizoda
Pretpostavljam da će biti neko feminističko njesra, ali volim takav setting pa ću baciti oko.
Pa i nije baš, a i ako ga ima, svedeno je na razumnu mjeru koja ne vrijeđa zdrav razum. Stari je to lisac Whedon |
mpavin |
Posted - 13/04/2021 : 17:07:19 quote: Originally posted by Stark Whedon, viktorijanski London, natprirodno, HBO - meni se svidjela prva epizoda
Pretpostavljam da će biti neko feminističko njesra, ali volim takav setting pa ću baciti oko. |
vice |
Posted - 13/04/2021 : 15:36:10 quote: Originally posted by Stark
quote: Originally posted by Red Marquis
Rise of the Ottomans je odličan. Od turskih iznenađujuće dobra je Ethos na Netflixu. Nešto što ne ide unedogled, 8 ep. Odlična priča o sudaru modernog i tradicionalnog, sekularnog i fundamentalizma kroz nekoliko likova u Istanbulu.
Kad već pričamo o turskim dramskim serijama, meni daleko najbolja je Sahsiyet. Pisao sam već o njoj, zaista izvanredna serija. Posebno bih istakao Haluka Bilingera koji je maestralno odigrao ulogu, doslovno sam vraćao pojedine scene da ih ponovo odgledam.
Sahsiyet je dostupna i na RTL Play Premium usluzi. |
Stark |
Posted - 13/04/2021 : 09:48:47 quote: Originally posted by Red Marquis
Rise of the Ottomans je odličan. Od turskih iznenađujuće dobra je Ethos na Netflixu. Nešto što ne ide unedogled, 8 ep. Odlična priča o sudaru modernog i tradicionalnog, sekularnog i fundamentalizma kroz nekoliko likova u Istanbulu.
Kad već pričamo o turskim dramskim serijama, meni daleko najbolja je Sahsiyet. Pisao sam već o njoj, zaista izvanredna serija. Posebno bih istakao Haluka Bilingera koji je maestralno odigrao ulogu, doslovno sam vraćao pojedine scene da ih ponovo odgledam. |
Stark |
Posted - 13/04/2021 : 09:46:25 
Whedon, viktorijanski London, natprirodno, HBO - meni se svidjela prva epizoda |
Red Marquis |
Posted - 12/04/2021 : 21:04:45 Evo i ja odradio prvu epizodu i ovo je očajno. |
manhunter |
Posted - 12/04/2021 : 19:23:17 quote: Originally posted by Macon
Da li neko poznaje? Počinje dobro a onda se vuče. Prva sezone je 75 dijelova a ima jih 4, 5. Dobra kamera i casting ali junaci prelako pobeđuju. Turski velehit.
Ovo mi je katastrofa u svakom pogledu. Odgledao sam na silu jednu epizodu i bilo mi je dovoljno. |
Red Marquis |
Posted - 12/04/2021 : 17:38:55 Rise of the Ottomans je odličan. Od turskih iznenađujuće dobra je Ethos na Netflixu. Nešto što ne ide unedogled, 8 ep. Odlična priča o sudaru modernog i tradicionalnog, sekularnog i fundamentalizma kroz nekoliko likova u Istanbulu.
|
Stark |
Posted - 12/04/2021 : 17:28:00 Kolega na poslu mi stalno priča o toj seriji, oduševljen je, čak je i muziku iz špice stavio na ringtone Ja nisam neki ljubitelj historijskih serija, ali onima koji vole takvu materiju će sigurno biti zanimljiva.
Još su mi preporučili i Rise of Ottomans, to je na Netflixu. Vuče me da pogledam jer sam vidio da glumi najljepša glumica na svijetu Tuba Buyukustun :) |
Macon |
Posted - 12/04/2021 : 17:08:12
Da li neko poznaje? Počinje dobro a onda se vuče. Prva sezone je 75 dijelova a ima jih 4, 5. Dobra kamera i casting ali junaci prelako pobeđuju. Turski velehit. |
sumohrvat |
Posted - 12/04/2021 : 16:26:30 Odgledao sam ovu seriju i iskrene preporuke... |
BeaGea |
Posted - 10/04/2021 : 15:17:09
Odlična netflixova serija. Pogotovo za ljude koji nisu skloni ratnoj tematici, a željni su kvalitete. S obzirom da su autori bili ograničeni u troškovima serija je ispala super, a pojkedini dijalozi/monolozi su pravi dragulji. Uživajte! |
Tonka24 |
Posted - 29/03/2021 : 14:24:57 Za mene je to tek otkriveno. Fenomenalna serija. |
ridiculus |
Posted - 28/03/2021 : 19:50:28 quote: Originally posted by Tonka24
Gleda li ovdje tko Downton Abbey?
Misliš, da li je neko gledao? To nije tekuća serija, i poslednja sezona je prikazana pre 4-5 godina.
Gledao sam prve dve sezone. Mešavina "visoke" drame i sapunice, sa vrhunskom scenografijom i odličnim glumcima. (A i najmlađa kćerka je BOMBONA.) Ako neko izbegava sapunice, ovo svakako nije za njega.
A kad sam već tu...
Amazonov Patriot je odličan. Sigurno jedna od najboljih crnih komedija u televizijskoj ponudi, uz Barry-ja. Očekivao sam špijunski triler, nešto u stilu Jacka Ryana, ali ovo je porazilo sva moja očekivanja. Povremeno je možda tempo pomalo spor i atmosfera suviše kontemplativna ili melanholična, ali kada klupko zapleta krene da se petlja, ništa ga više ne može razmrsiti. Tužni, tužni ubica. 
|
Tonka24 |
Posted - 28/03/2021 : 14:48:24 Gleda li ovdje tko Downton Abbey? |
panzer |
Posted - 26/03/2021 : 09:32:20 https://www.npr.org/2021/03/25/981284596/arrested-development-star-jessica-walter-dies-at-80 |
going going |
Posted - 25/03/2021 : 00:19:22 quote: Originally posted by RaoulDuke
Odlične su Senke.
Slazem se! Senke nad Balkanom su stvarno vrhunac domace produkcije serija! Pogotovo prva sezona! Mada i druga je bas dobra. Jedino sto mi tu smeta je uzasna gluma Marije Bergam, sve ostalo fenomenalno.
U poslednjih 20ak godina pojavilo se dosta dobrih serija i medju najboljim su mi Senke nad Balkanom, Vratice se rode, Moj rodjak sa sela i Jutro ce promeniti sve. Znam da su i Gorki plodovi odlicni, ali njih nikako da repriziraju pa da bacim pogled. |
DiSkAcH |
Posted - 24/03/2021 : 20:05:58 quote: Originally posted by koze123
Slažem se sa Pakom, izgubio sam interesovanje kod negde 8. ili 9. sezone, i odgledao još 10. do kraja. A sve pre toga sam gledao ja mislim dva do tri puta.
Ali zato nova opsesija - The Office. Genijalno. Prva sezona previše neprijatna i čisto ok i onda nagli rast kvaliteta, da bi u trećoj (na kojoj sam sada) postalo urnebesno. Svaka scena je genijalna, a priče su sve bolje i bolje. Jadni Toby.
Office mi je uz Seinfelda i Mućke, dakle nešto najbolje humoristično što sam gledao. Dobri su i Prijatelji i Futurama (Futuramu trenutno ponovno gledam, a Firends sam nedavno pogledao) i hrpa drugih kojih se ne mogu sjetit ovaj tren, ali ov 3 nabrojane su vanserijske. Inače ta prva sezona US Office-a je čista kopija engleskog, tek od druge sezone se ameri osamostaljuju i kreću razvaljivat.
Doduše i Ricky je oskarovski odglumio ljigavog egositičnog šefa, ali ameri su ih jednostavno razvalili. 
|