Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
Gaston
Posted - 21/02/2009 : 14:08:06 Naime, nedavno je netko na ovome forumu upitao mogu li negdje u Slavoniji stripofili kupiti stripove i odgovor je bio - ne. Osim nekakve jadne ponude po enormnim cijenama u odredjenim knjizarama pronaci strip za kupiti u Slavoniji bila je prava umjetnost! Ipak, izgleda da stvari krecu nabolje! Naime, tamo negdje od 3. ili 4. mjeseca svi ljubitelji stripova iz Slavonije (a bogme i sire!) moci ce pronaci sjajnu ponudu stripova u - DJAKOVU!!! Naime, na samome korzu, Zlatko Platuzic ubacit ce u svoju vec postojecu DVD-teku poprilican broj stripova, a ono sto je jako bitno jest da ce cijene biti najnize moguce! Npr. tamo cete moci pronaci cjelokupni asortiman Libellusa po cijenama identicnim onima koje su u striparnici Libellus u Zagrebu, a koliko imam informacije, i Fibra, i Dani, i Van Gogh, a vjerojatno i Bernard, bit ce zastupljeni sa svojim naslovima (tocne cijene za ova izdanja ne znam, ali vjerujem da ce biti identicne onima u ZG striparnicama, ali o tome ce vam sigurno vise napisati Markos i Hello).
No da ne bih bezveze duljio, svi vi kojima je Djakovo blizu ili negdje usput, zapisite ovu e-mail adresu i kontaktirajte Zlatka direktno za bilo kakve informacije o asortimanu, cijenama, datumu otvaranja itd.: zlatko.platuzic@os.t-com.hr
Mozda je ovo mali korak za covjecanstvo, ali uzasno je velik za sve stripofile u Slavoniji, te za sve nas koji gustamo u svakome koraku naprijed koji napravi ova nasa stripofilska zajednica!!!
Edit: Gazda Zlatko me zamolio da promijenim naslov topica, a njegova zelja za mene je zapovijed.