forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ima nade kakve-takve...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
selanne Posted - 07/02/2012 : 11:27:18
Potaknut postojanjem topica "OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno", te željom da ipak širimo i lijepe vijesti, a ne samo depresivne, otvaram ovaj topic s nadom da će biti s puno više sadržaja i stranica nego ovaj koji mu je uzor!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Poli Posted - 02/06/2023 : 09:01:23

Moguce i da je samo PR show za publiku, ali nesto od toga sigurno je, manje kriminalaca luta naokolo...

lwood Posted - 22/05/2023 : 15:10:28
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/sad-sve-blize-ekonomskoj-katastrofi-koju-je-sam-izazvao/2465440.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
lwood Posted - 14/05/2023 : 12:51:48
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/nije-samo-sumica-grad-mice-i-restoran-na-zvoncacu-ovo-je-vjerojatno-jedinstveni-primjer-da-je-ozakonjen-objekt-na-povrsini-javne-namjene-/168881
panzer Posted - 07/05/2023 : 22:04:27
https://www.popularmechanics.com/science/health/a43669473/gray-hair-may-be-reversible-new-study/
Kruger Posted - 06/05/2023 : 10:01:32
quote:
Originally posted by xilrion

quote:
Originally posted by tinton

https://www.index.hr/vijesti/clanak/biden-80-objavio-kandidaturu-za-novi-mandat/2458011.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Još četiri godine nezaustavljivog napretka.
Nema povratka na staro!

taj ni ne zna da se kandidirao.

Hercule Poirot Posted - 04/05/2023 : 10:05:12
quote:
Originally posted by xilrion

quote:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/biden-80-objavio-kandidaturu-za-novi-mandat/2458011.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Nema povratka na staro!

xilrion Posted - 25/04/2023 : 15:48:12
quote:

Nema povratka na staro!

lwood Posted - 25/04/2023 : 12:47:06
Napredak prema krematoriju
tinton Posted - 25/04/2023 : 12:43:19

Nema povratka na staro!
lwood Posted - 31/03/2023 : 23:12:55
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/talibani-unistavaju-trziste-heroina-suludo-zvuci-ali-to-je-za-europu-grozna-vijest-15321398

Eh,kad ne uspijes prosirit demokraciju svasta se dogodi..
lwood Posted - 27/03/2023 : 10:02:51
https://slobodnadalmacija.hr/split/britanci-ce-u-splitskom-akvatoriju-tragati-za-ostacima-zivota-od-prije-24-tisuce-godina-ispod-mora-su-naselja-1276115
logo111 Posted - 26/03/2023 : 10:12:06
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by logo111

quote:

quote:
Originally posted by kiky

Meni samo važno da ti nikada nisi na mojoj strani. Zbog toga se uvijek iznova, kroz sve ove godine na forumu, osjećam izuzetno zadovoljno.

Ovo nekome može zvučat ka obično internet prepucavanje, ali nije.
Za kvalitetnu samoprovjeru puno bitnije je vidit ko je nasuprot nas nego ko je na našoj strani.
U našin forumskin okvirima, puno važnije od toga da se samnon slože recimo Beva ili Vukozec mi je da se samnon ne slože Kruger ili logo.

Nesvrstani opet me prozivaš bez razloga....

A kad ti budem odgovorio, po običaju ćeš danima cmizdriti po forumu "Joj jadan sam vam ja, opet me dir'o logo..."

To je njegov domet, dakle nemoj mu odgovoriti.

Jebate ovaj pandurko još uvik ne kuži da mi je na ignoreu????
@pandurko
Ja mogu bit lajav i bezobrazan ali za razliku od tebe nisan lažljivi govnar. Govnaru, kako bi ti bilo da ja počnen pisat da nakon privođenja prisiljavaš maloljetnike da ti puše kurac i da jebeš dječake za sendvič iz kantine? Bez ikakvih dokaza? "Pametnome dosta" metodon? Smeće jedno, da imaš imalo mozga i morala bi se baren kurtoazno ispriča, a ti me i dalje imaš obraza uzimat u svoja pogana, lažljiva, pandurska usta????
@manhunter
Logo je lažljivi govnar, i ti to dobro znaš. Jesi li mi se na PM ispričava zbog logovih postupaka umisto da ga izbaciš?
Ubuduće mi se ne ispričavaj nego bacaj govno napolje.
Sad me molin te izbaci.
Rađe ti na 3 miseca, nego logov kolega pandur 48 na sati. Od njega mi se diže želudac a jedva čeka da me izbaci.

Ovo "vridi misec dana", a Rakosi tri? Ma daj me nemoj...

Nemoj tako, pa vidiš da čestiti Tonto i Cromwell pišu da je to OK, poželjno i nadasve opravdano. Čak da je i gušt vrijeđati drugog forumaša s kojim se ne slažeš. Pa čak i "oslobađajuće"....
E sad....možda svi mi ostali koji to ne radimo - činimo krivo. Tko će ga znati ?
manhunter Posted - 25/03/2023 : 11:45:25
Niko ne zna šta je bolje. A ovde se častimo since 2003. :D
matori paraliticar Posted - 25/03/2023 : 11:17:48
Na ovom forumu imate kult banovanja.. tako je valjda pocelo pa je tesko zaustaviti tradiciju
(ne znam sta bi rekao da li je bolje da je manje banova ili da jednostavno mora da je tako)

Vidim na ovoj temi ste se lepo "castili" vec 2013 :)
Giuda Ballerino Posted - 25/03/2023 : 10:46:04
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meni samo važno da ti nikada nisi na mojoj strani. Zbog toga se uvijek iznova, kroz sve ove godine na forumu, osjećam izuzetno zadovoljno.

Za kvalitetnu samoprovjeru puno bitnije je vidit ko je nasuprot nas nego ko je na našoj strani.
U našin forumskin okvirima, puno važnije od toga da se samnon slože recimo Beva ili Vukozec mi je da se samnon ne slože Kruger ili logo.

A kad ti budem odgovorio, po običaju ćeš danima cmizdriti po forumu "Joj jadan sam vam ja, opet me dir'o logo..."

@pandurko
Ja mogu bit lajav i bezobrazan ali za razliku od tebe nisan lažljivi govnar. Govnaru, kako bi ti bilo da ja počnen pisat da nakon privođenja prisiljavaš maloljetnike da ti puše kurac i da jebeš dječake za sendvič iz kantine? Bez ikakvih dokaza? "Pametnome dosta" metodon? Smeće jedno, da imaš imalo mozga i morala bi se baren kurtoazno ispriča, a ti me i dalje imaš obraza uzimat u svoja pogana, lažljiva, pandurska usta????
@manhunter
Logo je lažljivi govnar, i ti to dobro znaš. Jesi li mi se na PM ispričava zbog logovih postupaka umisto da ga izbaciš?
Sad me molin te izbaci.
Rađe ti na 3 miseca, nego logov kolega pandur 48 na sati. Od njega mi se diže želudac a jedva čeka da me izbaci.

Ovo "vridi misec dana", a Rakosi tri? Ma daj me nemoj...
lwood Posted - 17/03/2023 : 20:48:13
https://www.poslovni.hr/sci-tech/bijelo-zlato-21-stoljeca-i-vi-ga-imate-kod-kuce-a-vjerojatno-toga-niste-svjesni-4381400
Poli Posted - 14/03/2023 : 07:19:01

Don zaradio za dvije hrenovke... dobro da nije isao stopama onog međeda u sumi koji nađe paketic i...
https://www.24sata.hr/news/granicu-cuva-i-pas-don-nanjusio-je-11-kila-droge-i-za-nagradu-dobio-dvije-hrenovke-895113

globinjo Posted - 10/03/2023 : 21:24:24
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@pandurko
@manhunter
Sad me molin te izbaci.

želja ti je uslišena
Kruger Posted - 10/03/2023 : 09:37:46
quote:
Originally posted by Tonto

Zamisli ti licjemjerja ovaj njemu govori "opet me prozivas", a godinama ga progoni po svakoj mogucoj temi i komentira njegove upise iako zna da mu je na ignoru. Jasno je da njegov podli i podmukli plan bio izazvat ovakvu tvoju reakciju, jere. Razumijem te, i meni je doslo da ovako reagiram jer i meni radi slicnu stvar, ali ne u tolikoj mjeri. Nisam nikad jer bi takva moja reakcija bila njegova pobjeda i moj poraz isto kao sto je ovo tvoj poraz. S druge strane sam ljubomoran jer mogu zamislit koliko je oslobađajuće ovo napisat i kakav je gušt.

Ne znam zašto ljudi vole izvrtati betonski jasne činjenice. Logo uopće ne spominje Nesvrstanog niti ga progoni, osim kad ga ovaj prozove usudi se braniti, ma strašno. Ali je očito kako Nesvrstani kad izbaci svoj otrov ima za potrebu oplesti po logu, rekao bih tvojim rječnikom progoni ga po forumu.
Kruger Posted - 10/03/2023 : 09:27:52
Uh, logo se počne braniti i onda nastane graja, lov na vještice ne bi li se nekog palilo na lomačama. Svašta, kako se netko uopće usudi braniti.
lwood Posted - 10/03/2023 : 09:15:11
Svaćate valjda da neki ljudi imaju gadnih psihičkih problema?
Ne možete in pomoć sve i da očete.
Takve se drži na ignoru i to je to.
I meni neko zna reč proziva te te ovaj i onaj (namjerno ih neću spominjat)
I šta? Boli me q.
Imaju stručnjaci i ustanove pa nek se liče,čemu trošit vrime i energiju na to?
Cromwell Posted - 10/03/2023 : 09:09:03
Pa logo se u 99% slučajeva javlja isključivo onda kada je prilika nekoga poklopit, nekome srat ili omalovažiti. Ne znam kad sam zadnji puta vidio da je prokomentirao neki strip ili bio aktivan a da to nije bilo u službi kontriranja nekom forumašu. Gdje je korijen takvog ponašanja boktepitaj ali svakako je bizarno da je nekome jedina uloga na forumu ta da prema drugima bude toliko osoran i bezobrazan.
Tonto Posted - 10/03/2023 : 08:40:02
Zamisli ti licjemjerja ovaj njemu govori "opet me prozivas", a godinama ga progoni po svakoj mogucoj temi i komentira njegove upise iako zna da mu je na ignoru. Jasno je da njegov podli i podmukli plan bio izazvat ovakvu tvoju reakciju, jere. Razumijem te, i meni je doslo da ovako reagiram jer i meni radi slicnu stvar, ali ne u tolikoj mjeri. Nisam nikad jer bi takva moja reakcija bila njegova pobjeda i moj poraz isto kao sto je ovo tvoj poraz. S druge strane sam ljubomoran jer mogu zamislit koliko je oslobađajuće ovo napisat i kakav je gušt.
NESVRSTANI Posted - 10/03/2023 : 05:10:16
quote:

quote:

quote:

quote:

@pandurko
@manhunter
Sad me molin te izbaci.
manhunter Posted - 09/03/2023 : 22:23:06
Vređa najgrublje člana koji ne učestvuje u raspravi, a onda i ovo. I onda bi trebalo da mu pogledam kroz prste? Možda sledeći put.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000