forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 uTorrent pitanje

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

   -  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
Darth Ivan Posted - 11/01/2018 : 23:25:18
Ej ljudovi, da sad ne kopam i ne osvježavam stare topice, otvaram ovaj.

Zanima me nekaj vezano za uTorrent. Ne znam je li se radi o problemu ili čemu već.

Naime, kad otvorite uTorrent (pretpostavka je da imate najnoviju verziju), što vam se pokaže u donjem desnom kutu?

Simboli Facebook, Twitter, Android i...ona neka ikonica koja pokazuje propusnost podataka (tako nešto)?

E, zanima me ova zadnja ikonica. Inače ne downloadam preko torrenta nešto previše, ali sad zadnja dva dana kako downloadam meni se ta zadnja ikonica pretvara u crveni X. Da ne bude zabune, znam da do toga može doći (druge opcije su uskličnik u narančastoj podlozi i ona zelena kvačica). Mene zanima zašto je to tako? Sve mi se downloada normalno i u full speedu (između 1.0 i 2.0 MB/s) i obično mi je u takvim slučajima se pojavljivala zelena kvačica. Zanima je jel treba nešto dodatno u postavkama podešavat ili što?

Još da dodatno napomenem, nedavno sam promijenio Internet operatera (s T - Coma na Vip). I ova zadnja dva dana su prvi put da sam počeo downloadat otkako je novi operater, pa ne znam je li to ima neke veze, mada ne vjerujem.

Ajd ak netko zna, thanks!
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DiSkAcH Posted - 03/02/2018 : 07:18:45
Da, 2.2.1 je zadnja dobra verzija bez puno nakrcanih govnarija.
I ja koristim tu verziju.
globinjo Posted - 24/01/2018 : 03:47:03
quote:
Originally posted by Mali_Mate

Također, odjebi najnoviju verziju utorrenta. Imaš na netu starijih verzija, skini, recimo 2.2.1.


potpis
wolf Posted - 13/01/2018 : 22:21:02
quote:
Originally posted by Mali_Mate

Također, odjebi najnoviju verziju utorrenta. Imaš na netu starijih verzija, skini, recimo 2.2.1. i sve će radit kako spada, a bez reklama, veza sa društvenim mrežama i potencijalnih minera. Ovo s crvenim x-om u većini slučajeva znači da ti portovi nisu otvoreni. Ako ti sve normalno radi, ne moraš se gnjavit s tim. Ako si na privatnim trackerima i bitan ti je upload, onda bi trebao, al to je već druga priča.Baš to. Čak neki zatvoreni torrent forumi uvjetuju korištenje 2.2.1 inačice, inače nema skidanja.

Btw, ovo crveno nekad zna biti ako se koristi kakav VPN odnosno proxy.
Mali_Mate Posted - 12/01/2018 : 13:35:19
Također, odjebi najnoviju verziju utorrenta. Imaš na netu starijih verzija, skini, recimo 2.2.1. i sve će radit kako spada, a bez reklama, veza sa društvenim mrežama i potencijalnih minera. Ovo s crvenim x-om u većini slučajeva znači da ti portovi nisu otvoreni. Ako ti sve normalno radi, ne moraš se gnjavit s tim. Ako si na privatnim trackerima i bitan ti je upload, onda bi trebao, al to je već druga priča.
maelstrom Posted - 12/01/2018 : 02:17:43
uTorrent ti je jedna velika zbrka, daleko je od onoga što je nekada bio i zato ga ljudi masovno i napuštaju što se tiče korišćenja.Gomila ads-a, reklama i ostalih nepotrebnih stvari, mnogo toga ne pokazuje ispravno, a čak su i pre nekoliko meseci ubacli bitcoin miner, pa su se posle izvinjavali korisnicima kada su bili otkriveni.
Moj ti je savet da pređeš na neki drugi klijent, ako si se navikao na interfejs uTorrenta onda ti je najbolje da pređeš na qBittorrent, ima sličan interfejs, ali daleko je bolji, jednostavniji, sigurniji klijent i to sa nekim dodatnim opcijama.Ja ga koristim i sem svega spomenutog i download mi je nešto bolji jer je sa utorrentom umelo da koči ponekad.

Što se tiče tog crvenog upozorenja, ako ti ide dobro download ne moraš da brineš.Uglavnom se to odnosi na to da ti određeni portovi nisu u potpunosti otvoreni ili da nije podešen port-forwarding.Tu postoji gomila određenih stvari poput UPnP i NAT-PNP, a sve to prosečnom korisniku koji bi ponešto da skine i nije nešto previše bitno.

E sad ko igra multiplejer igrice online preko lokalne mreže ili želi da uploaduje određene sadržaje, tu su stvari već drugačije i treba na neke stvari obratiti pažnju, a tu ona treba malo podešavati i hardverski firewall ako već nema neka automatska pravila.

Pošto si promenio internet operatera (dakle dobio si novi modem,verovatno drugačiji), samo obrati pažnju da li kada skidaš nešto preko uTorrenta u isto vreme možeš normalno (dakle sa normalnom brzinom bez kočenja) da surfuješ internetom i posećuješ razne web-sajtove.Ako tu ima problema, onda treba u podešavanjima hardverskog firewalla isključiti neku opciju ili stepen kontrole firewalla promeniti recimo sa medium na low ili tako nešto slično.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000