forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Avengers - Infinity War

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

   -  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
FelipeKajetano Posted - 30/04/2018 : 02:51:22
SPOJLERI!


Vidim da nema tema specijalno za ovaj film pa eto da ju otvorim, mislim da ovaj epski film zaslužuje zasebnu temu. Po meni najbolji uvjerljivo ispred svih najbolji MCU film, a svi su mi se svidjeli, neki više, neki manje. Thanos uvjerljivo najbolji villain iz svih stripovskih filmova, ne samo MCU filmova, bolji i od Jokera iz Dark Knighta.

Vrhunski CGI tokom čitavog filma (izuzev kad Banner viri iz Hulkbustera), pogotovo Thanos, nevjerojatno koliko je pažnje posvećeno svakoj bori, svakom pomicanju kože na tijelu, Brolin je odradio vrhunski motion capture, a i svaka čast VFX timu, gdje se radi o tisućama ljudi.

Glavnu ulogu naravno ima Thanos, napokon villain sa dubinom, razlogom, s kojim čak se može malo i suosjećati, iako je jasno da je psihopat. MCU neide baš sa zlikovcima iako se MCU u zadnje vrijeme popravio sa Vultureom i Killmongerom. Loki je odavno prestao biti villain.

Komedija i prepiranje i to baš svaka zajebancija je pogođena u centar u filmu, i to sa točno onim likovima sa kojima i treba. Također, odlično su spojili likove koji će imati odličnu kemiju međusobno.

Malo je prenapučen film i rijetko tko ima dovoljno vremena da zasja u filmu ali to je bilo i očekivano u ovakvom filmu sa ovoliko likova. Po meni su najviše me oduševili Thor i Strange, tj zapravo Guardiansi, s time da me nije oduševio Guardians volume 2.

Najbolja mi je bila bitka na Titanu, vjerojatno najemotivnija scena sa Red Skullom, tj kada Thanos žrtvuje Gamoru na Vormiru u zamjenu za Soul Stone. A moram biti iskren i da je bilo stvarno pomalo žalosno gledati kako Hulk po prvi puta ikada dobija batine na početku filma. Loki je očekivano pao kao heroj, to je bilo pomalo predviljivo, on je odradio svoje u MCU.

Od cijelog Black Ordera, najzanimljiviji je bio Ebony Maw, ostali su prilično zaboravni bili, ali opet, to pridajem količini likova u filmu, pa nije bilo vremena za razraditi i te likove. Ponavljam, Thor me oduševio sa Stormbreakerom, sa humorom, sa akcijom, sa dramatičnim trenucima. Odlično.

Post credits scena, vrlo zanimljiva i vrlo bitna, za razliku od mnogih prije nje. Prema svemu sudeći, tj sudeći prema leakanim set fotkama sa snimanja Avengersa 4, taj film će uključivati putovanje kroz vrijeme, što obožavam, kad se dobro odradi.

Vrhunski film, ima naravno kao i svaki film, svojih problema, ali puno više odličnih stvari.

Ocjena 9/10.
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
King Warrior Posted - 15/05/2018 : 07:48:37
Jedan od boljih MCU filmova, ako ne čak i najbolji.
Dosta akcije, dobra priča, dobar negativac. Sa humorom (ili pokušajima humora) su malo pretjerali.
Sve u svemu dobra zabava i teško će ovo u budućnosti nadmašiti. Došli su do tačke kada moraju da naprave sljedeći korak, a taj u pozitivnom smislu može samo da bude AvX.
anto Posted - 12/05/2018 : 00:20:31
Sa obzirom da mi je tematika kosmičkog marvela uvek bila rak rana,'ladno sam mislio da preskočim ovaj film - al' onda mi ga je jedan drugar, sa čijim filmskim ukusom odlično slažem, totalno preporučio te sam ga morao pogledati.

U principu sam zadovoljan;tehnički besprekorono odrađen - scenografija,kostimografija,CGI,muzika,akcione scene...sve za čistu desetku.Priča ko priča,nije me dotakla,ali nije ni loša.Malo sam u onim delovima kad je bila duža priča na po koji sekund i zaspao (jebi ga,omatorilo se),ali zato sam akcione scene ispratio širom otvorenih očiju.Srećom pa one čine najveći deo filma.
Možda su malo preterali sa humorom,pogotovu kod Čuvara galaksije - jbga,nekako mi je tema filma donekle preozbiljna za toliku količinu zafrkancije - ili je i tu problem sa onim "omatorilo se".
Smatram da je film ipak namenjen pre svega uzrastu 10 - 16 (možda i nešto preko) godina,ali svakako će u njemu uživati i ostale generacije.

****/*****

edit:najbolji deo na projekciji mi je bio uvod kad sam zaznao za Solo: A Star Wars Story
jaki Posted - 05/05/2018 : 17:34:57
https://www.youtube.com/watch?v=lpkKQ-NhDDI
Windwalker Posted - 02/05/2018 : 20:48:25
HISHE je legenda.
Obi-wan Posted - 02/05/2018 : 20:23:39
Evo jedan izuzetno dobar review Infinity war-a. Zabavan, pun duha i SPOJLERA:

solar Posted - 30/04/2018 : 22:13:02
Obi-wan Posted - 30/04/2018 : 21:34:24
pow kaboom bum tras

Ne bojte se djeco, nije ovo The last jedi. Ovo je MCU u svojem najboljem izdanju. Film me zaljepio za stolicu i 2.5 sata mi je prošlo kao da pucneš prstima. Nikada mi ni jedan film nije toliko brzo prošao. Drži pažnju svake elektricitetom nabijene sekunde. Bombastičan zaljučak svega što smo do sada vidjeli. Većina glavnih likova je dobila svoju priliku da se pokaže i pokazali su se. A baš glavni lik u ovom filmu postoji i zamislite to je negativac maestralno odglumljen od strane Josh Brolina. Nikada me se ni jedan negativac nije toliko dojmio... Ne znam da li ste naslutili, ja sam apsolutno oduševljen ovim filmom. Ako volite USA superheroje i ako ste voljeli filmove do sada, ovo bi moralo biti za vas.
Obavezno pogledati 9.5/10

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000