forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

   -  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
mladjo Posted - 04/05/2010 : 00:04:43
Nathan Never
kronike budućnosti

Dobro došli u budućnost dragi prijatelji!
"Budućnost je nesigurna baš kao i prošlost" - kaže jedna pjesma grupe Vaya Con Dios i kada je slušam ne mogu a da se ne sjetim čovjeka koji u sebi najbolje utjelovljuje te riječi. Čovjek je to koji ne zna što mu donosi ocean snova koji ga vraća u prošlost, a onda ga poput oluje baci u vrtlog budućnosti zajedno sa bremenom sadašnjosti. On se ne miri sa bolom, sa tugom, ne miri se sa sobom. Što je stariji to je iskusniji, ali jednom kada se uvuče pod kožu, bol postane opipljiva i kao da čovjek ni ne može više bez nje...Nathan to možda najbolje zna.
Kako ga razumjeti? Krivo pitanje. Kako ga ne razumjeti? Da li i dalje vjerovati da budućnost donosi bolje sutra? Zašto vjerovati da će ljudi odigrati drukčije? Na žalost, Nathanova budućnost je realna. Opasno realna. Jer ako smo nešto naučili to je da se povijest ponavlja i da čovjek nikada ne uči na greškama.
Ni drugih ljudi, a kamoli svojima.

Potaknut sjajnom Ultrasovom idejom sa DD topicom, odlučio sam napraviti jedan topic koji bi obuhvatio sve relevantno za Nathanov svijet. Trebao bi to biti topic koji će služiti raspravama/popisima/lakšem snalaženju, a naročito bi htio pomoći onima koji tek ulaze u Nathanov svijet da se laše snađu i informiraju.

Htio bih naglasiti jednu stvar: najveći dio moga znanja o Nathanu Neveru mogu zahvaliti dvojici ljudi: Vladimiru Tadiću - Djoletu i Danielu Kuzmiću - DeeCaju. Bez njihovih tekstova/recenzija/rasprava ne bi ni bilo ovoga topica.U odnosu na njih ja sam samo jedan mali amater. Posebno mi je pomogao Djoletov osvrt na univerzum Nathana Nevera, bez kojega bih se vjerojatno još uvijek vrtio ukrug:))
Stoga momci još jednom veliko hvala i keep the good work:))


SADRŽAJ:
1) Mali putokaz - kako čitati Nathana Nevera

2) USPOREDNI KRONOLOŠKI POPIS IZDANJA NATHANA NEVERA - popis sadrži sve relevantne podatke o stranim i domaćim izdanjima, uključujući i scenariste i crtače.Popis je sastavio član Ferri i može se također naći u podforumu "Popisi".

3) POPIS RECENZIJA - SLOBODNA DALMACIJA, LUDENS, LIBELLUS - mnoge recenzije još nisu napisane. Navalite!

4) NATHAN NEVER - RASPRAVE I TOPICI - popis nekoliko relevantnih topica o našem junaku. Nadam se da će ih biti još!

5) POPIS AUTORA

6)KRONOLOGIJA UNIVERZUMA/MULTIVERZUMA NATHANA NEVERA, autor:Djole

7) TEKST VLADIMIRA TADIĆA - DJOLETA O NATHANU NEVERU OBJAVLJEN POVODOM MAFESTA 2010.

8) SLIKA NATHANOVOG SVIJETA

9) LEGS WEAWER - POPIS EPIZODA SA NASLOVNICAMA

Novo - sažetci epizoda i pojašnjenja u vezi kontiniuma (u izradi)

10) USPOREDNI POPIS SVIH NATHAN NEVER IZDANJA UKLJUČUJUĆI REDOVNU SERIJU, SPECIJALCE, ALMANAHE...(u izradi)


GLAVNI LINKOVI:

NATHAN NEVER - stripovi.com

NATHAN NEVER - recenzije

NATHAN NEVER - facebook

NATHAN NEVER - Sergio Bonelli Editore


Eto prijatelji, to je zasada to. Ali, biti će konstantnih updejtovanja, a i plan je da svaki tjedan imamo novu temu za raspravu(ideja by Ultras na DD topicu)
Navalite!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
solar Posted - 19/10/2018 : 14:29:10
#330
Scenarij: Mirko Perniola
Crtež: Oskar
Naslovnica: Sergio Giardo

http://www.sergiobonelli.it/nathan-never/2018/10/15/albo/le-colpe-dei-padri-1003613/

table:
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1539612878439.png--.png?1539612878000
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1539612878805.png--.png?1539612879000
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1539612879165.png--.png?1539612879000
Kerempir Posted - 19/10/2018 : 12:03:34
Spaljena zemlja/Pustinjski pljačkaši
Slobodno preskočiti. Nije loše, ali moglo je i bez te dvodijelne epizode. Tipični western smješten u Mad Max 2/3 svijetu, gdje dobri stranac, tj. Nathan, nabasa na miroljubivu zajednicu i spašava ih od nasilnika koji žele prisvojiti njihovu zemlju. Malo mi diže ocjenu jer počinje opisivati Teritorij, a čak (opet naknadno znanje) se pojavljuju i stonogaši koji bi mi djelovali usiljeni, ali imaju itekakvu značajnu ulogu kasnije u NN svijetu.

Ono što me smeta, to je miroljubiva zajednica koja se neće boriti za svoje. Ne kažem da bi bili uspješni, ali pobogu, nalaze se na području koje nije pod pravnom i policijskom kontrolom i gdje vlada zakon jačeg, recimo oni Amiši u filmu Svjedok sa Harrisonom Fordom mogu si priuštiti svoje čudaštvo jer se nalaze u organiziranoj zemlji, tj. nisu pod ugrozom. Ovdje pobogu moraš znati koristiti oružje, ako ne protiv ljudi, onda barem zbog faune na tom području. realno, ovako naivni mogu doživjeti sudbinu samo kao ona mormonska zajednica u filmu Starship Troopers.
Kerempir Posted - 19/10/2018 : 07:48:59
Onkraj zvijezda
Nakon misterioznog zapleta nastavlja se kao generička detektivska priča, a onda ima izvrstan sf rasplet koji se nastavlja na epizodu bratstva sjene. To je jedna od onih epizoda slična nekim filmovima ili pričama za koju imaš sasvim druga očekivanja i sa pomalo sklopljenim očima čekaš kraj a onda slijedi totalni mindfuck. Tu su Skotos i Bratstvo sjene, dvije oprečno tajne organizacije. Tu je i Mr.No, pardon Jerry Lone i on mi je više implentirao isti lik negoli onaj izravni potomak u jednoj ranijoj epizodi. Ako uklonimo onu djetinjastu video igricu na početku, i dosta klišejiziranog Lonea, to je odlična epizoda, a i Bonazzi mi je sasvim korektan crtač.

Jedini pravi fail mi se čini kada Nathan proživljavaju psihometabiouzu, nakon naše naknadne pameti o pravom porijeklu bratstva, u ovoj epizodi se vode rasprave u bratstvu i onaj izdajnik kaže da moraju Zemlju učiniti sličnom rodnoj planeti što sugerira nešto sasvim drugačije...
Kerempir Posted - 18/10/2018 : 09:53:17
Svemirsko pješaštvo/Posljednja bitka

Jeben dvobroj! Vidimo naznake tenzija između orbitalnih postaja i Zemlje (stalno mi padalo na pamet nedavno pročitan Universal war 1), spremnost da se upitnim sredstvima postižu vrhunski rezultati, poigravanje sa vojničkom čašću na koju se rado pozivaju a onda malo istežu te pojmove, krimi priča, sf koji mi i danas djeluje dosta suvremeno, odnos između Susan i Nathana, ma genijalno.

Ono što me bode, pa zar neki privatni agent koji se infiltrira u vojsku, može imati bolje rezultate od vrhunski treniranih vojnika?
Ili zar se Susan stvarno nadala da će je poslušati u njenim suludim zahtjevima? Ono, pristali bi vjerojatno da izbjegnu sranja, ali kako bi znala da će se to ispoštovati? Pa prvom prilikom bi je zajebali, a vjerojatno bi odmah dignula tenzije između Zemlje i orbitalnih postaja. Malo čudno za nju koja dosta promišljeno djeluje. Ali ok, znalo je u stvarnosti biti i nevjerojatnijih zahtjeva, a vjerojatno je i droga već počela raditi svoje.
Kerempir Posted - 18/10/2018 : 07:25:53
Pročitan Pakao i malo sam podijeljen. Dobro mi je ali ne i izvrsno. Na momente mi ocjenu kvari crtež koji je povremeno solidan, a povremeno me baš iritira, pogotovo kada su u nesrazmjeru torzo i donji dio tijela. I očekivao sam da će prva razina više ličiti na Hell Island. Dalje nisam sam sa sobom riješen koliko je uvjerljivo da bez obzira na razinu kriminala, usprkos policiji i privatnim agencijama možeš samo tako proglasiti lov na čovjeka. Pa nije mi tada budućnost djelovala baš toliko distopijska. ALi zato su tu konkretnije naznake o položaja mutanata i rasizmu, strukturi grada itd. pa sve to stavlja epizodu pod obavezno. Odlična mi je gigant koji se nadovezuje na ovu epizodu, ali o tom potom.
Kerempir Posted - 17/10/2018 : 14:37:23
Premda je glupa frajerska poza gdje jednu ruku drži u džepu a drugom drži gun ko cigaretu.
supermark Posted - 17/10/2018 : 08:13:08
Očito se samo zadnji naživcirao zbog smrti žene
Ostali svi imaju crnu kosu
risbozg Posted - 16/10/2018 : 22:00:10
slažem se da je izabran najbolji
agochkov Posted - 16/10/2018 : 21:19:42
Nathan u izradi. Ovo su bile ideje za izgled Nathana pre starta serije. Bastanioni, Rinaldi i Castellini. Mislim da je napravljen najbolji izbor.

Jerry Krause Posted - 16/10/2018 : 12:45:59
Kad se samo sjetim da je Slobodna Dalmacija ovu epizodu preskočila jer im se učinila neatraktivnom. Amateri...
Kerempir Posted - 16/10/2018 : 11:33:06
Oči neznanca, iako je odmah jasno tko je krivac, ovo je odlična epizoda sa bladerunnerovskom atmosferom i vječnom temom o otuđenju, doslovce nemam nijednu zamjerku ni na meddinu priču ni na casinijev crtež koji stvarno ima smisla za kadroviranije. Izuzev ubojičine sposobnosti, ova je priča koja je itekako suvremena.
zeljko Posted - 16/10/2018 : 10:59:20
Meni je vampirus top za preporuku
agochkov Posted - 16/10/2018 : 10:41:17
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Da, ova epizoda definitivno je i kod mene zapalila fitilj. Sigurno u top 10 cjelokupnog NN opusa.


+1
Ako ne volis Nathana otkako procitas ovu epizodu, Oci neznanca i 17/18, onda ne volis Nathana
Jerry Krause Posted - 16/10/2018 : 09:28:11
Da, ova epizoda definitivno je i kod mene zapalila fitilj. Sigurno u top 10 cjelokupnog NN opusa.
Kerempir Posted - 16/10/2018 : 08:35:17
Zabranjena zona i Ljudi sjene, jeste, to su napokon epizode koje počinju odskakati od prosjeka prethodnih epizoda premda uvode meni najiritantniji lik u cijeloj seriji (leptir je pao, oh tako sam emotivna, hoću li preboljeti ). Nepoznata tajna organizacija, geto s mutiranima, akcija, umjetno biće s nepoznatom svrhom, jedino mi je na kraju išlo na živce, mrtav negativac, ne ipak nije, i svi ti silni obrati, te posve suvišno razotkrivanje lica vođe komandosa, ono, ostani cool do kraja ko judge dredd u onom 3d filmu. Crtež jako dobar!
agochkov Posted - 15/10/2018 : 21:24:34
quote:
Originally posted by Jerry Krause
Idemo s pitanjima:

- Ocijenite od 1-5 ovo razdoblje?
- Kako vam se čini start Viettija u serijalu?
- Gledajući na debitantske epizode da li je Ruju imao potencijala za NN serijal?
- Koja vam je najbolja epizoda u ovom razdoblju?
- Komentirajte NN&MM team-up kroz ovu dvodijelnu epizodu?
- Da li se slažete da je ovo razdoblje s puno lošijih epizoda?Prvo ocjena - 4, mozda 4.5 zbog martija i team-upa i atlantidske sage.
Prvo razdoblje je sa malo slabijim epizodama, puno fillera, ali onda idu bolje i bolje epizode.
Moji favoriti su 72 Leptirov san i 66 Hadija, i svakako NNMM1 (meni najbolji bonelli team-up zajedno sa MM&DD1). Nepotrebne epizode su vracanje Athos Thana i 69, kako si fino napisao ONOFRIO

Sve na sve, ukupno period nije uopste los.

quote:
Originally posted by Kerempir

Evo pročitao Stravu ispod nule. Isprva me ponijela atmosfera u kojoj se odvija radnja, ali fulali su mi, a vidio sam da i drugi u objavljenoj recenziji to misle, što nema prikaza ovisnosti i posljedica konzumiranja dorge među radnicima. Ovako ispada kao da dodatno obrađuju i prepakiravaju drogu za daljnje tržište. Da mi nema te atmosfere, bila bi to loša epizoda.
Meni je ovo najslabija epizoda u prvih 10. Ali zato sad ti je na redu Zabranjena zona/Ljudi sjene, epizoda koja me navukla na serijal!

Kerempir Posted - 15/10/2018 : 21:03:44
Evo pročitao Stravu ispod nule. Isprva me ponijela atmosfera u kojoj se odvija radnja, ali fulali su mi, a vidio sam da i drugi u objavljenoj recenziji to misle, što nema prikaza ovisnosti i posljedica konzumiranja dorge među radnicima. Ovako ispada kao da dodatno obrađuju i prepakiravaju drogu za daljnje tržište. Da mi nema te atmosfere, bila bi to loša epizoda.

Što se tiče nove teme, nažalost, nekompletno mi je ovo razdoblje (od broja 63) pa nažalost ne mogu suditi o ovome razdoblju, ali većinom su mi dobre epizode. najslabije epizode su mi, kakve li slučajnosti, sabrane u jednoj jedinoj LL knjizi, brojevi 69,70 i 71.
Jerry Krause Posted - 15/10/2018 : 12:32:25
Tema tjedna:

RAZDOBLJE 51-76: TRAŽENJE NOVOG IDENTITETA S NOVIM AUTORIMA


Iako je Serra još prisutan već se polako nazire smjena generacije i val novih autora koji će se uključiti u serijal. Prije svega mislimo na Viettija, Ostinija i Pianija koji su debitirali u serijalu i uskoro će preuzeti glavnu rolu. Podsjetimo se na epizode:


NN SR 51 Gusari: Serra/Brusasca, Bonazzi, gusarski prepad, cyborg amfibija, znanstvenici, Marine Plant, Blue World Company, suparništvo, uzgajališta na dnu oceana, kolonizacija morskog dna, čovjekova prilagodba morskim uvjetima, gusaro Monkey i Max, Bert Camix, Joseline Bouquet, Susan Plan, May, Atlantiđani
Preporuka: da

NN SR 52 Ljudska meta: Medda, Casini, Golf Club, Francis Sawyer, Sara McBain, Tavoularis, sjećatelj, Jean-Paul Verheiden, memo-box, spisak, korumpirani političari, pokušaj atentata, Blackman, Mejek, arena za borbe, sjećanja, Sigmund, Candy, otmica, Cyrus Saber, Reiser
Preporuka: da

NN SR 53 Smrtonosna partija: Medda, Casini, Verheiden, zaštita, Ute Hermann, Andy Havilland, Al Goodman, Magruder, Delgado, Mjesečevi otoci, napušteni zatvor Mount Christ, Andyjeva narav, Sigmund, Reiser, Mejek, plaćenici, napad, nevidljiva oprema, završni obračun, Verheidenov spisak
Preporuka: da

NN SR 54 Bauhaus killer: De Angelis, Simeoni, Igor Mcnally, Ellen Ziska, Pulp Fiction, Ostini/Piani, Bauhaus, Metropolitan Museum, Caravaggio, Bogorodica, cyberspace, Tarantino
Preporuka: obavezno

NN SR 55 Lov na čovjeka: Medda, Michelazzo, Hoenzoller, gradonačelnik, kazalište Minerva, Hans Schneider, terorizam, Aaron Ezekiah, Ethan Edwards, mutanti, mržnja, Sony-mutant
Preporuka: da

NN SR 56 Priča o Kathy Teller: Vigna, Mari, Kathy Teller, djetinjstvo, filmska glumica, gubitak sjećanja, mastermind Condor, plaćeni ubojica, detektiv Poisson, holofilm, povratak u prošlost, jednorog, Chirp
Preporuka: ne

NN SR 57 Thor 14: Ruju, Zaghi, Salomon Wolface, "Lone Runner", eksperiment, bijeg, Patrick O'Shea, Scarlet Meteor, Stella Swanson, Barry Swanson, pukovnik Hauser, dr. Monroe, Molly (M.O.L.), Thor 14-oružje masovnog uništenja, top Hunter T-100, droid Guardian, vampir projektili
Preporuka: da

NN SR 58 Zmajeva osveta: Vigna, Casini, Athos Than, Li Xiaolong, Kwai Chen, Shaolin, izdaja, jakuze, Tiger, Patterson, osveta, Terry Ying, koma, Martin, novi turnir, svemir, najbolji borci, jeet kune doo, tehnika uravnoteženja, general Powers, hipnoza
Preporuka: da

NN SR 59 Završni turnir: Vigna, Casini, Gadalas, djetinjstvo, Nathanova obitelj, Li Xiaolong, otmica, Kwai Chen, učenje tehnike jeet kune dooa, Terpsihora, Dragon Star, svemir, Athos Than, Newman, Tiger, Martin, turnir, borba, Reiser, general Powers, Jerry Lone, Jack O'Ryan, završni obračun, spajanje umova, nova sensei
Preporuka: da

NN SR 60 Dvoboj u bezdanu: uvod u Atlantidsku mini sagu, Andy Havilland, tajni zadatak, Serra, Bertolini, ekoteroristi, akcija oslobađanja, Marine Plant, Bruno i Laura ekoteroristi, potapanje platforme, energetske pruge, "linije moći"
Preporuka: da

NN SR 61 Sablast u kompjutoru: Serra, Olga, Ran, F. Bastianoni, Reiko, Hashimoto, Fujiwara, Minako, Vječni rat, Atlantiđani, cyberspace
Preporuka: ne

NN SR 62 Silazak u podzemlje: Tochiro, Yuki, Uchi, Michelazzo, Piani, Vječni rat, Atlantida, Japan, potraga za Reiko, cyberspace
Preporuka: zaobilaziti u širokom luku

NN SR 63 More pustoši: Vietti, Olivares, Mjesec, korporacija Macrotech, premošćivanje svemirskih udaljenosti u komunikaciji, teroristi, otmica leta u zamjenu za oslobađanje mutanata iz lunarnih zatvora, Hyder- mutant, vođa otmičara, prvo pojavljivanje Branka, direktorica lunarne baze Jean Hubbard, lunarno vozilo Rollingon, putnik pod zaštitom, akcija na Mjesecu
Preporuka: obavezno

NN SR 64 Otok na nebu: Vietti, Simeoni, ostaci Macrotechove antene, prijetnja Zemlji, pad iz svemira, Galahad Shield, akcija spašavanja, novi plazmeni top, povratak Atlantiđana, uništenje New Nassau-a, kiborg Martin Mysterèa, tužiteljica Nadia Galya, mistični sjaj Murchadne, Aurora-evanescentna ratnica Mu
Preporuka: obavezno

NN SR 65 Bezvremenski rat: Vietti, Mutti, srce bermudskog trokuta, Nathan i robotski Martin u atlantidskom gradu, pilot Luke Sanders, Aurora, Aurorina priča, Vječni rat, Mu, dijete Mashry, "izvor postojanja", ratna krstarica "Tsunami", Veliki Amon- vodja atlantiđana, središnji prsten Atlantide, crteži Ann Never, Legs
Preporuka: da

NN SR 66 Hadija: Hadija Hab'Ahmal, upoznavanje, ljepota, strast, emocije, demoni iz prošlosti, Tony- batler android, vila, softver, automobil, zaljubljenost, poljubac, ples, Cordone/Lisiero, Calcaterra, Hadija, Hadija, Hadija
Preporuka: obavezno

NN SR 67 Zagonetka spilje: Medda, Bonazzi, Teritorij, Diana Dorman, nestanak, Dianina kćer, stonogaši, John Adams, vojska, Brown Hills, Everret, Sonny Boy, kapetan Grant, pećina, čahura, metamorfoza, Jerry Lone, odlazak na Mars
Preporuka: obavezno

NN SR 68 Crveni planet: Medda, Bonazzi, Mars, svemirski brod Exeter, Marsovska atmosfera, pigmentacija, govos eye, babalot, komesar Bourget, pas P'tichou, strike-shape, kolonisti, podzemlje Marsa, Gopheri, Gloria, metamorfoza, porijeklo stonoga, leptiri, Diana Dorman
Preporuka: obavezno

NN SR 69 Lovci na viruse: Catacchio, Vigna, cyberspace, Harry Case, Onofrio, Haker, Pukovnik Ballard, Catachchio, Neuromancer, Onofrio, rešetkaste vinjete, Catacchio!!!
Preporuka: zaobilaziti u širokom luku

NN SR 70 Iskonski instinkt: Medda, Michelazzo, Igor McNally, kibernauti, Sigmund, Ramon Ezquerra, mechabiopraxis, umjetnost, Prometej, Zeus, Enya Lyndon, doktorica Charisse
Preporuka: da

NN SR 71 Mentalna blokada: Vigna, Cascioli, tajni podaci, mnemonički kurir, Rebecca, tajna agentica, Eddy, lažni identitet, Jack, Tom Ripley, pucanj, sjećanje, virtualni ambijent, kino
Preporuka: da

NN SR 72 Leptirov san: Medda, Casini, stvarnost, fikcija, Ella Richards, identitet, Penny Blackman, Rashid, vizija, sjećanje, Candy, Robert Benson, HIP, hipnoza, bliznakinja
Preporuka: obavezno

NN SR 73 Svijet robota: Medda, Masala, robot Aldus, C3 roboti, bioelektronski mozak, dr. Sung, zatvor Blackwall, dr. Vetrov, program "Električne ovce", "spavanje i snivanje" robota, svemirski laboratorij Feniks, bijeg, robotske interpretacije umjetnina
Preporuka: obavezno

NN SR 74 Pomaknuta orbita: Serra, Atzori, Uranija, Skotos, Zemlja, Orbitalne postaje, napetost, neovisnost, Madeleine Lorring Novak, Chris Novak- njena kćer, Bijorn Ravn, terorizam, eksplozija, uništenje, ESP moći, Chris/Madeleine- simbioza
Preporuka: obavezno

NN SR 75 Indija: Ruju, Bertolini, Indija- robot, ribar, pronalazak, Ryo Koike, družica, ubojstvo, istraga, Tetsuo Koike, Kaneda Koike, Olivia Olling, zakoni robotike
Preporuka: daIdemo s pitanjima:

- Ocijenite od 1-5 ovo razdoblje?
- Kako vam se čini start Viettija u serijalu?
- Gledajući na debitantske epizode da li je Ruju imao potencijala za NN serijal?
- Koja vam je najbolja epizoda u ovom razdoblju?
- Komentirajte NN&MM team-up kroz ovu dvodijelnu epizodu?
- Da li se slažete da je ovo razdoblje s puno lošijih epizoda?
Kerempir Posted - 13/10/2018 : 11:53:28
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ne, već mora biti inače će biti revolucija.Nego što
risbozg Posted - 12/10/2018 : 19:28:29
ovo mi je vijest dana...jedva čekam interliber ...
Jerry Krause Posted - 12/10/2018 : 19:17:57
Ne, već mora biti inače će biti revolucija.
risbozg Posted - 12/10/2018 : 19:15:01
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by Odoakar

Hoće biti što na Interliberu od NN, jel ima kakvh informacija? čini mi se kao vječnost od zadnjeg broja regularne serije...


Bit će sigurno Nathan, bar 2 knjige.kaj si ti postal insajder
Jerry Krause Posted - 12/10/2018 : 17:19:01
quote:
Originally posted by Odoakar

Hoće biti što na Interliberu od NN, jel ima kakvh informacija? čini mi se kao vječnost od zadnjeg broja regularne serije...


Bit će sigurno Nathan, bar 2 knjige.
Kerempir Posted - 12/10/2018 : 16:23:21
Mislim da je to postalo gatanje u grah
Odoakar Posted - 12/10/2018 : 15:23:00
Hoće biti što na Interliberu od NN, jel ima kakvh informacija? čini mi se kao vječnost od zadnjeg broja regularne serije...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000