forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 TERMINATOR

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

   -  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
nagor Posted - 29/08/2017 : 17:51:52


29. 8.
Sretan Judgment Day svima koji slave!


Odlična vijest za sve fanove. Navodno se sprema nova trilogija. Evo, već treća zaredom - Salvation i Genisys su zamišljeni kao počeci novih trilogija (nije dobro završilo). Razlika je ovaj put u tome što se projektu priključuje jedan jedini i neponovljivi tvorac originala - James Cameron. Cameron navodno neće biti redatelj jer mora izbaciti 100 nastavaka alien štrumfova, ali bit će među glavnima. Kao režiser je spomenut Tim Miller, režiser Deadpoola. Normalno, vraća se i Arnold, koji sprema veli comeback u sljedećih par godina. Arnold sprema nastavak Blizanaca (navodno je treći "blizanac" Eddie Murphy), Conana i Terminatora.

Arnold ovog puta vjerojatno neće biti u ulozi kultnog T-101 modela, već u ulozi ljudskog predloška za taj model. Cameron se dotaknuo toga u nedavnom intervjuu:

'Yeah, you got to ask yourself: "Why did they make these characters look and sound like Arnold?"'

'There has to be a reason. So yeah, it has flashed through my mind that there has to have been a prototype. There has to have been a guy who’s DNA was harvested from - that they grew the organic outter layer that they grew the Terminator from...and that presumably was a real person at some point.'

'Now, the question is, did that person have some sort of meaning to Skynet on WHY they chose that one (Arnold)?'


Scenarij bi morao biti gotov do jeseni. Snimanje počinje u proljeće 2018e.

http://deadline.com/2017/01/terminator-james-cameron-deadpool-tim-miller-david-ellison-skydance-1201890848/

https://www.theterminatorfans.com/schwarzenegger-reveals-terminator-6-script-and-filming-deadlines-in-austria-interviews/

http://collider.com/terminator-6-new-trilogy-james-cameron/#images

https://www.youtube.com/watch?v=nWdLm-C1AQA&t=387s
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
supermark Posted - 26/11/2019 : 07:54:15
Trojka je solidan film sa glavom i repom
Ono poslije su izdrkotine
King Warrior Posted - 26/11/2019 : 07:18:57
Defintivno se slazem da je Salvation imao potencijal i da se od toga trebala napraviti trilogija. Ovo stalno prepravljanje istorije previse je cak i za Terminatora.
Od ovog najnovijeg dijela mi je samo trojka losija.

Ocekivao sam svakog momenta da Grejs prizna kako je ona u stvari gej-terminator, s obzirom da su sada Meksikanci po novom trendu ti koji spasavaju svijet.
manhunter Posted - 07/11/2019 : 22:04:52
supermark Posted - 07/11/2019 : 22:01:18
ajoooj
pogledao i ja terminatora

terminator koji ima ženu!!!!!
terminator koji odgaja djecu!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fandango Posted - 04/11/2019 : 14:44:50
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by nagor

Postoji potencijal za dobre priče. Pogotovo za taj, očito, nesuđeni treći dio "trilogije". Cameron je navodno u 90ima (dok su mu glumci još bili "mladi") nešto pričao o trećem filmu u kojem bi zaključio "krug". Treći dio bi bio rat u budućnosti u kojem bi nastupali i Kyle Reese i John Connor i Švarci terminator i Sarah Connor (kroz flashbackove). Sve bi lijepo kulminiralo završnom bitkom protiv Skyneta odnosno završetkom u kojem bi John Connor, nakon zauzimanja Skynetove baze, poslao Reesea i terminatora nazad u prošlost. Vremenska petllja koja možda ne drži vodu, ali nijedna ne drži. Bio bi to dobar kraj najbolje trilogije. Ali jebiga...Mislim da je sa time početo u Salvation. Da su izdržali, imali bismo sasvim dobru trilogiju i završenu sagu.A kaj ne cirkulira po netu originalni scenarij za Salvation koji je procurio prije premijere filma pa su brze bolje mijenjali kraj, a u kojem se pokazalo da je Skynet Judgement Day pokrenuo za dobrobit covjecanstva, sto onda cjelokupnu premisu film(ov)a okrece naglavacke?
manhunter Posted - 04/11/2019 : 12:41:46
quote:
Originally posted by nagor

Postoji potencijal za dobre priče. Pogotovo za taj, očito, nesuđeni treći dio "trilogije". Cameron je navodno u 90ima (dok su mu glumci još bili "mladi") nešto pričao o trećem filmu u kojem bi zaključio "krug". Treći dio bi bio rat u budućnosti u kojem bi nastupali i Kyle Reese i John Connor i Švarci terminator i Sarah Connor (kroz flashbackove). Sve bi lijepo kulminiralo završnom bitkom protiv Skyneta odnosno završetkom u kojem bi John Connor, nakon zauzimanja Skynetove baze, poslao Reesea i terminatora nazad u prošlost. Vremenska petllja koja možda ne drži vodu, ali nijedna ne drži. Bio bi to dobar kraj najbolje trilogije. Ali jebiga...Mislim da je sa time početo u Salvation. Da su izdržali, imali bismo sasvim dobru trilogiju i završenu sagu.
King Warrior Posted - 04/11/2019 : 12:19:27
Terminator je kao čorba koja je dobro počela, ali su onda dodali nekoliko začina i to se više popraviti ne može. Postojala je mogućnost da se doda još jednom pravi začin i koliko toliko spasi ukus, ali to se nije desilo.

Zato treba pojesti tu čorbu onakvu kakva jeste i ne razmišljati o tome kakva je mogla da ispadne.
nagor Posted - 04/11/2019 : 09:51:52
Postoji potencijal za dobre priče. Pogotovo za taj, očito, nesuđeni treći dio "trilogije". Cameron je navodno u 90ima (dok su mu glumci još bili "mladi") nešto pričao o trećem filmu u kojem bi zaključio "krug". Treći dio bi bio rat u budućnosti u kojem bi nastupali i Kyle Reese i John Connor i Švarci terminator i Sarah Connor (kroz flashbackove). Sve bi lijepo kulminiralo završnom bitkom protiv Skyneta odnosno završetkom u kojem bi John Connor, nakon zauzimanja Skynetove baze, poslao Reesea i terminatora nazad u prošlost. Vremenska petllja koja možda ne drži vodu, ali nijedna ne drži. Bio bi to dobar kraj najbolje trilogije. Ali jebiga...
fandango Posted - 04/11/2019 : 07:46:37
Fakat ne znam sta smo ocekivali kad je od forspana bilo jasno da se radi o remakeu-rehashu jedinice i dvojke.

Moj zakljucak - napisao sam to vec za Predatora, a stoji i za Aliena - Terminator nije film za fransizu. Radi se o dosjetki koju je Cameron jos k tome svjesno ili nesvjesno posudio od Harlana Ellisona, a ta dosjetka ocigledno funkcionira u maksimalno dva filma, i to je to.
Billy_the_Kid Posted - 03/11/2019 : 18:37:46
quote:
Originally posted by manhunter

Kao što rekoh: uvreda za mozak. Ali mene niko neće da sluša. :DPa sve si upravu manhunter, nema sta da se doda. Jednostavno prate isti koncept jos od Terminatora dvojke.
Zasto se nikad nisu vratili na koncept prvog filma. Zasto ne vidimo ljude od krvi i mesa kako bjeze od masina, nego stalno mora neko biti neunistivi robot ili kiborg za kojeg nas zaboli kad pocne dobijati batine.
manhunter Posted - 03/11/2019 : 18:28:44
Kao što rekoh: uvreda za mozak. Ali mene niko neće da sluša. :D
Billy_the_Kid Posted - 03/11/2019 : 18:26:31
Evo da kopiram par naslova sto su danas izasli po filmskim sajtovima

Box Office: 'Terminator' Flops For Third Time In Ten Years

Terminator: Dark Fate is seeing an awful future at the weekend domestic box office with $29M per Paramount

'Terminator: Dark Fate' Fizzles With $29 Million Debut.
manhunter Posted - 03/11/2019 : 18:10:27
quote:
Originally posted by doom

Cameron se dobro posrao po svojem radu i djelu. Nadao sam se da njegova produkcija nece dozvoliti ovako nesto, ali ocito ga je briga samo da zgrne koji dolar dok jos moze. Dabogda mu avatar 2 flopne!!Pazi, ideja je mogla čak i da bude dobra, da je film urađen kako treba. Očigledno ne ide sa originalnom idejom, to smo se uverili na primeru poslednja tri filma. Salvation je bio pokušaj da se uradi nešto novo i drugačije i meni je taj film više nego pristojan. Mogli smo da imamo nešto poput Nolanove trilogije i u ovom serijalu, ali izgleda da je to bilo previše za ograničenu američku publiku. To jest, film nije bio dosledan i previše je hteo da podmiri običnu popcorn publiku i one koji vole da uključe mozak makar malo.

Kako god, ovde je moglo da funkcioniše sa novom idejom o novim plotom (da ne spojliram sad), ali je urađeno poput najgorih vlažnih snova R. Emmericha. Pa i gore od toga. Bukvalno za decu do 15 godina. Film nema priču nikakvu, ima samo ideju i puca po svim kriterijumskim šavovoma. Ja mu ni dvojku ne bih dao..
nagor Posted - 03/11/2019 : 17:59:54
Ma. To bila Cameronova ideja. Baš mi se zamjerio.

https://www.theterminatorfans.com/tim-miller-james-cameron-talk-about-that-shocking-terminator-dark-fate-scene/


Vidi ga što je govorio o sudbini Hicksa i Newt u Fincherovom Alienu 3.
Licemjer!

Of the demise of Newt and Hicks, Jim said:

“I thought [the decision to eliminate Newt, Hicks, and Bishop] was dumb. I thought it was a huge slap in the face to the fans. [Alien 3 director] David Fincher is a friend of mine, and he’s an amazing filmmaker, unquestionably. That was kind of his first big gig, and he was getting vectored around by the studio, and he dropped into the production late, and they had a horrible script, and they were re-writing it on the fly. It was just a mess. I think it was a big mistake. Certainly, had we been involved we would not have done that, because we felt we earned something with the audience for those characters.”
vice Posted - 03/11/2019 : 16:58:29
Momci, uvjerili ste me. Preskačem ovo u kinu i čekam rip, a i tad ću vjerojatno samo preletit po akcijskim scenama.
doom Posted - 03/11/2019 : 16:13:02
Cameron se dobro posrao po svojem radu i djelu. Nadao sam se da njegova produkcija nece dozvoliti ovako nesto, ali ocito ga je briga samo da zgrne koji dolar dok jos moze. Dabogda mu avatar 2 flopne!!
Billy_the_Kid Posted - 03/11/2019 : 12:46:37
2/10 i od mene. Pljunem im na pocetak filma
nagor Posted - 03/11/2019 : 00:03:40
Nabijem na k Tima Millera i Jima Camerona!

Jebo ih taj usiljeni SJW Trump Meksikanci Zid girl power. Jebote, ne računajuči Arnija, u cijelom filmu samo "jedan i pol" bijeli muškarac ima govornu ulogu. Prvih pola sata ko da gledaš Esmeraldu. Samo Espanol. Ja i brat prasnuli u smijeh kad je mala girl power Meksikanka odlučila imati govor ala "pokret otpora" u "twist" sceni. Teški cringe. Ono imala je dreadlocke u toj sceni. To znači da je opasna. Give me a fuckin break! Zar mora sve biti toliko politično i SJW. Imaš 200 milijuna na raspolaganju. Daj napravi nešto za fanove i to je to. Girl power? Sarah Connor je defincija girl power baš zbog toga jer je dominirala u muškom T1 i T2. Ne može biti rješenje izbaciti sve jače muške likove iz filma i onda to prodavati kao girl power.

Linda bila OK, ali scene joj kradu nezanimljive druge dvije ženske. Švarci prodaje zavjese.Spoileri!

Ma, oprostio bih im to sve i dignuo ocjenu na 4/10 da nisu ubili glavnog lika serijala.

Zaigra srce na početku kad vidiš mladu Sarah Connor i mladog Johna Connora (Furlonga), ali veselje kratko traje budući da su tvorci filma odlučili da je dobra ideja ubiti temeljnog lika serijala. Jebo ih Sarah Connor, Švarci i latino cure&roboti. Glavni lik je uvijek bio John Connor. Kako im to nije jasno. Ah...

2/10 i to samo zbog Linde.
zeljko Posted - 02/11/2019 : 20:37:31
6.6 ocjena na imdb hahaha
Prvi rivju
1/10
I mejdzor spojler
manhunter Posted - 02/11/2019 : 19:53:34
quote:
Originally posted by nagor

Večeras idem gledati. Čujem, da su već u prvih deset minuta zasrali stvar. :(Ne, tih prvih desetak-petnaest minuta su najmanji problem.
vice Posted - 02/11/2019 : 19:02:02
Ja san si namjerno spojla priču i da, ovo je uvjerljivo najgora ideja koju su mogli realizirat. Nema dalje.
nagor Posted - 02/11/2019 : 18:56:47
Večeras idem gledati. Čujem, da su već u prvih deset minuta zasrali stvar. :(
DiSkAcH Posted - 28/10/2019 : 15:25:08
Ja ga mislio ići gledat u kino...sad se već premišljam, ali i Genisys sam gledao u kinu. :D :D
supermark Posted - 27/10/2019 : 22:47:48
Lažeš ovog napaćenog supermarka!
Odbijam povjerovati u tvoje riječi
manhunter Posted - 27/10/2019 : 18:04:16
quote:
Originally posted by supermark

Pretjeruješ. To je nemoguće.
Misliš?

Ja imam kategoriju pri ocenjivanju filmova koja se zove "uvreda za mozak". E pa to su ova poslednja dva dela Terminatora. U Genisys je bilo naznake neke priče (koliko god debilna bila), u Dark fate nema ni toga.

Što je najgore, prvih petnaestak minuta baš obećavaju i onda počne jeza od filma.

Sećaš se Bonda kad motorom juri avion(helikopter?) i skače na njega? Poslednjeg Predatora i onog kraja na letećem brodu? Batmana i gumenih bradavica na kostimu? E pa u tom stilu je ovaj film. Raduj se!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000