evo mislim da jos nije otvoren fan klub za juliju pa sam ga ja pokrenuo.bas bi voleo da neka kuca nastavi izdavanje ove junakinje,stvarno kvalitetnog krimi stripa.pa ko zeli moze da napise nesto
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
tex ciller
Posted - 08/07/2025 : 23:44:40 Preživljava tako što nemaju svi, srećom, isti ukus. Meni su uglavnom dobre epizode, tek možda poneka da ne zadovoljava. Mislim na ovih 90-ak epizoda što su prevedene.
Dwayne_Looney
Posted - 06/07/2025 : 14:16:34 Kako ovaj serijal do danas preživljava? Danas pročitao 64. broj, "Noć dijamanata", pa to je najbliže romantičnoj komediji. Očito Berardijevo ime to gura ili se čitatelji zadovolje niskim postotkom zadovoljavajućih epizoda... ili jedino ja imam pogrešna očekivanja pa me serijal svako malo razočara.
tex ciller
Posted - 06/07/2025 : 13:54:55 Hvala zkne.
zkne
Posted - 04/07/2025 : 21:06:12 Vec godinama narucujem stripove iz knjizare Allesandro distribuzioni iz Bologne. Ako treba kakav savjet javi se na pm.
tex ciller
Posted - 04/07/2025 : 18:22:46 Kako ovo nabavljate iz Italije, ako iko uopšte nabavlja?
Quebrasco
Posted - 04/07/2025 : 12:58:37 #323 Priča: Giancarlo Berardi Scenarij: Giancarlo Berardi i Maurizio Mantero Crtež: Federico Antinori Naslovnica: Lorenzo Bovo
Julija se može čitati napreskokce, koliko je bitan kontinuitet?
Može. Kontinuitet bitan možda samo u epizodama koje su pojave/povratci njene arhineprijateljice Myrne. Naravno, poželjno je znati stalne likove i njihove uloge, ali ne ključno, skužit ćeš već iz same epizode.
velka031
Posted - 06/10/2024 : 22:21:20 Julija se može čitati napreskokce, koliko je bitan kontinuitet?
teller
Posted - 06/10/2024 : 16:05:47 Bernardi je kralj scenarija.. bio i ostao..
Uf, moram reci da mi je ovaj strip pao kao budali samar! Bas bas odlicna Julka. Ok, imamo ovdje arhneprijateljicu Myrnu, ali ovaj put je zapravo i cjeli fokus stavljen na nju, njezinu opsesiju sa Julijom, ponesto malo iz njezinog djetinjstva ali dovoljno da vidimo u kakvoj atmosferi je odrastala te kako sada zivi dok "stalkuje" Juliju, to jest kako joj se "obraca". Znaju Berardi i Mantero da pisu, to im sigurno nitko ne moze osporavati.
Mozda se prica nece svidjati samo onima kojima fali akcije u Juliji, no nje (akcije) ionako nikada nema dovoljno u njoj, pa se na to treba navici (sto brze to lakse za kasnije). Ali da, meni se isto svidja ako u Juliji povremeno ipak ima i nesto pucanja, jurnjave... ali ako je u stimungu sa pricom. Drukcije je za te stvari Nick.
Quebrasco
Posted - 03/09/2024 : 20:33:41 #313 Priča: Giancarlo Berardi Scenarij: Giancarlo Berardi i Maurizio Mantero Crtež: Paolo Di Clemente Naslovnica: Cristiano Spadoni