T O P I C R E V I E W |
manhunter |
Posted - 08/04/2015 : 20:47:47 Idemo dalje, nadamo se da će ovog puta sve bolje funkcionisati i da neće biti prevelike potrebe za izbacivanjem i kaznama.
Podsetnik, pravila foruma su ovde: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32164 pa kad sledeći put budete pričali kako su moderatori strogi i kako zloupotrebljavaju svoju funkciju, pogledajte koliko puta smo gledali kroz prste ljudima.
Kako god, za one koji se ogluše na gorenavedena pravila sledi: 1. kazna - 48h 2. kazna - 7 dana 3. kazna - 14 dana 4. kazna - 30 dana 5. kazna - 30 dana 6. kazna - godina
- Članovi koji su bili udaljeni na godinu dana u slučaju novog prekršaja kreću od treće kazne (14 dana) a ne od prve. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 22:17:52 Ajmo dosta je. |
BeaGea |
Posted - 12/01/2021 : 22:15:48
Zna Danilo o cemu prica  |
BeaGea |
Posted - 12/01/2021 : 22:13:37 quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by izivko
I dosada je tu kikyja nazvao komedijašem pa nikom ništa. "Pa bit će bolje kad se vidiš s dečkom" Pa opet ništa?
Tu je topic bio moderiran, a nema veze sa ovim od danas. Prepucavali su se njih nekoliko, koji su direktno vređali su bili i izbačeni. A neki kao kiky već imaju opomenu.
Ovo danas su direktne uvrede.
Kako nema veze? Dosada ga neprestano provocira. Dopizdi čovjeku. Mislim ovo za dečka i te stvari. Što dosadi to treba? To je stvarno nisko.
Što je nisko...vrijeđati ljude koji pokušavaju pomoći da bude što manje zaraženih? Jel nisko govoriti za mrtve u postocima i kroz statistiku!? I da ne nabrajam dalje.
Kako te nije sramota  |
izivko |
Posted - 12/01/2021 : 21:52:49 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by izivko
I dosada je tu kikyja nazvao komedijašem pa nikom ništa. "Pa bit će bolje kad se vidiš s dečkom" Pa opet ništa?
Tu je topic bio moderiran, a nema veze sa ovim od danas. Prepucavali su se njih nekoliko, koji su direktno vređali su bili i izbačeni. A neki kao kiky već imaju opomenu.
Ovo danas su direktne uvrede.
Kako nema veze? Dosada ga neprestano provocira. Dopizdi čovjeku. Mislim ovo za dečka i te stvari. Što dosadi to treba? To je stvarno nisko. |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 21:46:30 quote: Originally posted by izivko
Ovo danas su direktne uvrede. |
lwood |
Posted - 12/01/2021 : 21:45:06 i kiki je reka da dosada nije pravi muškarac (ma šta mu to značilo) . Šta čemo od ovoga napravit dječji vrtič? 
ps. ovo je odgovor izivku. |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 21:45:03 quote: Originally posted by lwood
misec dana,pogledaj stranicu posli.
Pa da, zato kažem. Ja sam mislio da je bilo nešto skorije. Sve ok,hvala. |
izivko |
Posted - 12/01/2021 : 21:41:25 I dosada je tu kikyja nazvao komedijašem pa nikom ništa. "Pa bit će bolje kad se vidiš s dečkom" Pa opet ništa?
|
lwood |
Posted - 12/01/2021 : 21:40:00 misec dana,pogledaj stranicu posli. |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 21:38:18 Hvala. A zbog toga je bio već udaljen, zar ne? |
lwood |
Posted - 12/01/2021 : 21:36:19 http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51100&whichpage=209 |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 21:33:30 Gde, daj link. |
lwood |
Posted - 12/01/2021 : 21:32:40 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by lwood
Ako je Rakosi letija zbog onoga šta je reka kikiju onda je i ovo ok .
Može mala pomoć?
ma nešto je reka da će ga dečko zakucat ili u tom stilu. |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 21:30:00 quote: Originally posted by lwood
Ako je Rakosi letija zbog onoga šta je reka kikiju onda je i ovo ok .
Može mala pomoć? |
lwood |
Posted - 12/01/2021 : 21:27:31 Ako je Rakosi letija zbog onoga šta je reka kikiju onda je i ovo ok . |
manhunter |
Posted - 12/01/2021 : 21:26:37 On već ima par upozorenja, a za ovakvu komunikaciju nema gledanja kroz prste. |
izivko |
Posted - 12/01/2021 : 20:54:36 Manhunteru, nisi trebao izbaciti kikyja. Upozorenje bi nekad pomoglo. Pogriješio si ovaj put. |
going going |
Posted - 01/01/2021 : 03:20:14 quote: Originally posted by zeljko
A mene ako se sete za dan foruma sete
 |
zeljko |
Posted - 31/12/2020 : 23:54:48 A mene ako se sete za dan foruma sete |
bagi |
Posted - 31/12/2020 : 22:31:39 quote: Originally posted by zeljko
Ja sam.bio izbacen zbog nesporazuma i neshvacanja mog nacina pisanja a ovi se caste na topiku za kaznjavanje brz problema
Ja sam svoje "čaščenje" odležao, ovo su sad uzročno posljedična dešavanja 😄 |
zeljko |
Posted - 31/12/2020 : 21:31:05 Ja sam.bio izbacen zbog nesporazuma i neshvacanja mog nacina pisanja a ovi se caste na topiku za kaznjavanje brz problema |
bagi |
Posted - 31/12/2020 : 17:08:30 quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by bagi
Dalje, ovim jakima što su poslije mog izbacivanja u komentarima spominjali nekakve hijene i lavove neću putem foruma jebati mater nego uživo ako se kad sretnemo.
Nastavi ti i dalje jebavat svoju kozu, majmune nasilni i neodgojeni. 
Spominjat roditelje i prijetiti, može samo nasilni neodgojeni majmun bez mozga, kojega je odgojila ulica 
😄😄😄 kakva samo kultura, kakav samo kućni odgoj isijava iz napisanog. Rakosi meštre, prosto sam posramljen svojom nazadnošću pored tvoje prosvijećenosti. Fuj za mene 😄😄😄
|
mladjo |
Posted - 31/12/2020 : 10:28:19 quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by bagi
Dalje, ovim jakima što su poslije mog izbacivanja u komentarima spominjali nekakve hijene i lavove neću putem foruma jebati mater nego uživo ako se kad sretnemo.
Spominjat roditelje i prijetiti, može samo nasilni neodgojeni majmun bez mozga, kojega je odgojila ulica 
Joooj daj kaj nastavljaš svađu... 48 sati jer nastavljaš svađu a inače po starom. |
RAKOSI4 |
Posted - 31/12/2020 : 00:04:40 quote: Originally posted by bagi
Spominjat roditelje i prijetiti, može samo nasilni neodgojeni majmun bez mozga, kojega je odgojila ulica  |
mladjo |
Posted - 27/12/2020 : 18:20:43 O jebemti život i pos'o...
Ajde Magareća klupa jer si se tek vratio i htio si zaključiti svađu ali daj čovječe dosta više. i budi sretan kaj si tako malo dobio jer tu ima materijala i za puno puno težu kaznu. |