T O P I C R E V I E W |
supermark |
Posted - 04/09/2011 : 23:16:48 jel to novi logo stripova? meni je bio draži stari....  |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
masni |
Posted - 05/03/2021 : 11:25:34 quote: Originally posted by delboj
Samo ovo http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=14467&SearchTerms=Lon
Ali to nije od neke pomoći.
Od nekud se mora krenuti |
delboj |
Posted - 01/03/2021 : 14:55:40 Samo ovo http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=14467&SearchTerms=Lon
Ali to nije od neke pomoći. |
masni |
Posted - 01/03/2021 : 14:43:02 U enciklopediji Strip junaci nema Nista o Lone Wolf, onaj stari kaubojac sto je isao kao dodatak stripu. A Web mi nista pametno ne izbacuje ima li neki strucnjak sa popisom epizoda its.... |
Markos |
Posted - 27/02/2021 : 18:07:19 quote: Originally posted by going going
Evo prethodnih 10ak minuta mozda i jace sajt se zamrzao i nije reagovao. Ne znam da li je do mene ili je bio neki problem sa serverom.
Server |
Markos |
Posted - 27/02/2021 : 18:07:06 quote: Originally posted by bonjovi4ever
PITANJE ZA GAZDU: Marko, pa koliko teksta stane pod opis aukcije, tj. koliko iznosi ograničenje? Već sam u više navrata pokušao to otkriti - evo danas sam se isto trudio - ali kao da nema kraja. Čak mi je ok tamo pisati pjesme; malo za promjenu, da ne pišem baš stalno u Wordu, meni sve brzo dosadi. E i ako nešto slučajno objavim, tj. koju priču ili pjesmu stavim u prodaju, unaprijed se ispričavam 
Ne znam napamet, zar je bitno? |
going going |
Posted - 27/02/2021 : 18:03:18 Evo prethodnih 10ak minuta mozda i jace sajt se zamrzao i nije reagovao. Ne znam da li je do mene ili je bio neki problem sa serverom. |
bonjovi4ever |
Posted - 22/02/2021 : 10:12:23 PITANJE ZA GAZDU: Marko, pa koliko teksta stane pod opis aukcije, tj. koliko iznosi ograničenje? Već sam u više navrata pokušao to otkriti - evo danas sam se isto trudio - ali kao da nema kraja. Čak mi je ok tamo pisati pjesme; malo za promjenu, da ne pišem baš stalno u Wordu, meni sve brzo dosadi. E i ako nešto slučajno objavim, tj. koju priču ili pjesmu stavim u prodaju, unaprijed se ispričavam  |
Paka01 |
Posted - 18/02/2021 : 23:47:04 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Paka01
Markose, jesi razmišljao možda o uvođenju "make offer" opcije kod aukcija? Susreo sam se s time na ebayu i moram priznati da mi se sviđa kako funkcionira. Znači šema je da kupac može ponuditi proizvoljnu cijenu za aukciju koja trenutno nema nijedan bid. Recimo kod aukcije koja kreće od 1 kn kupac pošalje ponudu od xxx kn i prodavaču dođe obavijest te može prihvatiti ili odbiti tu cijenu. Prihvati li, aukcija se automatski prekida, znači nešto slično kao "kupi odmah", samo što kupac šalje ponudu. Ako ne prihvati, nikome ništa, aukcija se nastavlja kao da ponude nije ni bilo. Drugi primjer je recimo kad je početna cijena viša, ajmo reći 200 kn. Kupac može ponuditi i manju cijenu, recimo 180 kn i prodavač onda može i to prihvatiti ili odbiti recimo za aukcije koje pokušava 100 godina prodati po 200 kn, a ne ide.
Ne znam, razmišljam na glas pa eto. Puno mi se puta ta opcija pokazala korisnom na ebayu.
Teoretski, da, moglo bi se to dodati, to nije losa ideja, ali kad cu ja naci vremena i volje da to implementiram...
Ako bude vremena jednom, super  |
corto33 |
Posted - 18/02/2021 : 09:22:52 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by corto33
quote: Originally posted by morski
link na kojem ce se ubuduce nalaziti spisak azuriran u realnom vremenu
https://1drv.ms/x/s!AiCkYYqcEUi1gWo06uMicmXcrBCn
znaci nema vise mediafire i google sheet spiska svakog meseca vec samo klik na ovaj link koji cu azurirati redovno kao i do sada ali necu javljati ovde
Odlično! Mogli bi ovaj link za popis Bonellija dodati i u menije na homepage, Marko?
Ne znam gdje bi to ubacio?
Mislio sam da se stavi možda ispod Enciklopedija još jedna stavka POPISI i onda ispod te stavke na primjer: - usporedni popisi Bonelli junaka - popis Alana Forda - popis Stripoteke I slično ...
[url=https://ibb.co/89MJ4Bs] [/url] |
Markos |
Posted - 17/02/2021 : 22:37:26 quote: Originally posted by Kive
Samo jedno pitanje vezano uz aukcije. Upravo sada izgubio 2 aukcije u zadnjih 10 sekundi isteka vremena bez obzira što sam čekao istek i refrešao stranicu, nisam vidio promjenu cijene i stigao upisati višu, pa probati, možda bi dobio a možda ne. Pa je li bi bilo možda moguće ukoliko se npr. u zadnju minutu preda viša ponuda, da se aukcija automatski produži za jednu minutu da se na istu ponudu stigne odgovoriti, a ne sistem par sekundi prije i eto....ode.:-)
Ne, meni se vise svidja ovako. |
Markos |
Posted - 17/02/2021 : 22:36:30 quote: Originally posted by corto33
quote: Originally posted by morski
znaci nema vise mediafire i google sheet spiska svakog meseca vec samo klik na ovaj link koji cu azurirati redovno kao i do sada ali necu javljati ovde
Odlično! Mogli bi ovaj link za popis Bonellija dodati i u menije na homepage, Marko?
Ne znam gdje bi to ubacio? |
Markos |
Posted - 17/02/2021 : 22:35:18 quote: Originally posted by Paka01
Markose, jesi razmišljao možda o uvođenju "make offer" opcije kod aukcija? Susreo sam se s time na ebayu i moram priznati da mi se sviđa kako funkcionira. Znači šema je da kupac može ponuditi proizvoljnu cijenu za aukciju koja trenutno nema nijedan bid. Recimo kod aukcije koja kreće od 1 kn kupac pošalje ponudu od xxx kn i prodavaču dođe obavijest te može prihvatiti ili odbiti tu cijenu. Prihvati li, aukcija se automatski prekida, znači nešto slično kao "kupi odmah", samo što kupac šalje ponudu. Ako ne prihvati, nikome ništa, aukcija se nastavlja kao da ponude nije ni bilo. Drugi primjer je recimo kad je početna cijena viša, ajmo reći 200 kn. Kupac može ponuditi i manju cijenu, recimo 180 kn i prodavač onda može i to prihvatiti ili odbiti recimo za aukcije koje pokušava 100 godina prodati po 200 kn, a ne ide.
Ne znam, razmišljam na glas pa eto. Puno mi se puta ta opcija pokazala korisnom na ebayu.
Teoretski, da, moglo bi se to dodati, to nije losa ideja, ali kad cu ja naci vremena i volje da to implementiram... |
Kive |
Posted - 17/02/2021 : 22:24:29 Samo jedno pitanje vezano uz aukcije. Upravo sada izgubio 2 aukcije u zadnjih 10 sekundi isteka vremena bez obzira što sam čekao istek i refrešao stranicu, nisam vidio promjenu cijene i stigao upisati višu, pa probati, možda bi dobio a možda ne. Pa je li bi bilo možda moguće ukoliko se npr. u zadnju minutu preda viša ponuda, da se aukcija automatski produži za jednu minutu da se na istu ponudu stigne odgovoriti, a ne sistem par sekundi prije i eto....ode.:-) |
sawitch |
Posted - 15/02/2021 : 21:04:28 Super stvar. Nisam koristio ali dobro je dati nekom predlog. |
Paka01 |
Posted - 15/02/2021 : 20:08:58 Markose, jesi razmišljao možda o uvođenju "make offer" opcije kod aukcija? Susreo sam se s time na ebayu i moram priznati da mi se sviđa kako funkcionira. Znači šema je da kupac može ponuditi proizvoljnu cijenu za aukciju koja trenutno nema nijedan bid. Recimo kod aukcije koja kreće od 1 kn kupac pošalje ponudu od xxx kn i prodavaču dođe obavijest te može prihvatiti ili odbiti tu cijenu. Prihvati li, aukcija se automatski prekida, znači nešto slično kao "kupi odmah", samo što kupac šalje ponudu. Ako ne prihvati, nikome ništa, aukcija se nastavlja kao da ponude nije ni bilo. Drugi primjer je recimo kad je početna cijena viša, ajmo reći 200 kn. Kupac može ponuditi i manju cijenu, recimo 180 kn i prodavač onda može i to prihvatiti ili odbiti recimo za aukcije koje pokušava 100 godina prodati po 200 kn, a ne ide.
Ne znam, razmišljam na glas pa eto. Puno mi se puta ta opcija pokazala korisnom na ebayu. |
corto33 |
Posted - 06/02/2021 : 19:10:01 quote: Originally posted by morski
Odlično! Mogli bi ovaj link za popis Bonellija dodati i u menije na homepage, Marko? |
Markos |
Posted - 31/01/2021 : 19:39:47 Pao je bio server, sad je valjda se u redu. |
lwood |
Posted - 31/01/2021 : 19:32:38 I sad povremeno zajebaje. |
delboj |
Posted - 31/01/2021 : 18:03:17 Nekoliko sati nije radio sajt, evo tek sad može da se pristupi. |
Renky |
Posted - 02/01/2021 : 11:19:17 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Renky
Pitanjce dva Fibra, katalog... jel' to samo meni ( jebena Marina Perazić i kolačići ) ill svima? Kliknem na "učitaj još naslova" i tako stranicu po stranicu i recimo na petoj stranici otvorim neki strip i vratim se nazad. Ne ostavlja me na toj otvorenoj stranici nego vrati na prvu ( sa najnovijim izdanjima ) i onda opet moram listati sve ponovo.
Drugo. Postoji li opcija da se one male sličice na aukcijama ne pojavljuju kad server "pobriše" slike starih aukcija. Ono, vidiš odma ako ti je nestala fotografija a ne da moraš kliknit na aukciju za provjeru.
Prvo je tako svima, nažalost. Open in new tab ti je workaround.
Drugo, moj rezon je bio da ostane bar mala slikica, kad je već velika izbrisana, za informaciju. U međuvremenu sam prije par mjeseci kupio još dodatnog prostora na serveru, tako da je sada vrijeme čuvanja slika na aukcijama 5 godina. To je valjda dovoljno.
O da... 5 je sasvim ok, nisan zna |
Markos |
Posted - 02/01/2021 : 11:08:54 quote: Originally posted by Renky
Pitanjce dva Fibra, katalog... jel' to samo meni ( jebena Marina Perazić i kolačići ) ill svima? Kliknem na "učitaj još naslova" i tako stranicu po stranicu i recimo na petoj stranici otvorim neki strip i vratim se nazad. Ne ostavlja me na toj otvorenoj stranici nego vrati na prvu ( sa najnovijim izdanjima ) i onda opet moram listati sve ponovo.
Drugo. Postoji li opcija da se one male sličice na aukcijama ne pojavljuju kad server "pobriše" slike starih aukcija. Ono, vidiš odma ako ti je nestala fotografija a ne da moraš kliknit na aukciju za provjeru.
Prvo je tako svima, nažalost. Open in new tab ti je workaround.
Drugo, moj rezon je bio da ostane bar mala slikica, kad je već velika izbrisana, za informaciju. U međuvremenu sam prije par mjeseci kupio još dodatnog prostora na serveru, tako da je sada vrijeme čuvanja slika na aukcijama 5 godina. To je valjda dovoljno. |
Renky |
Posted - 02/01/2021 : 10:56:21 Pitanjce dva Fibra, katalog... jel' to samo meni ( jebena Marina Perazić i kolačići ) ill svima? Kliknem na "učitaj još naslova" i tako stranicu po stranicu i recimo na petoj stranici otvorim neki strip i vratim se nazad. Ne ostavlja me na toj otvorenoj stranici nego vrati na prvu ( sa najnovijim izdanjima ) i onda opet moram listati sve ponovo.
Drugo. Postoji li opcija da se one male sličice na aukcijama ne pojavljuju kad server "pobriše" slike starih aukcija. Ono, vidiš odma ako ti je nestala fotografija a ne da moraš kliknit na aukciju za provjeru. |
jaki |
Posted - 28/12/2020 : 14:16:29 Kako može član nepostojat a postojao je i ima čak skor 1 na aukcijama kad kliknem na njegov nick piše da ne postoji? Je li to znači da ako je skupio 4 negativna od 4 različita člana onda se taj nick briše iz evidencije? |
fler |
Posted - 17/12/2020 : 12:24:30 Nema veze, 2/3 nije loše  |
Markos |
Posted - 17/12/2020 : 09:17:06 Onda za 3 ne znam. Meni radi. |