forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Metal & co.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Paka01 Posted - 18/08/2009 : 20:09:34
Ajd, zanima me koliko nas tu ima, ljubitelja heavy metala i sličnih pravaca

Šta se sluša u zadnje vrime, ide li se na koncerte, kupuju li se cdovi? Ja sam se u zadnje vrime zakačio na novi Amorphis potpuno da bi se nakraju razočara kad su otkazali koncert u Zagrebu, a jedan su mi od dražih bendova.

Uglavnom, eto, pišite, preporučajte i tako to ako ima volje itko...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Paka01 Posted - 29/09/2023 : 20:36:54
Heavy metal u svom iskonskom obliku.
Čista garaža, sirovo, energično, zarazno, bez greške. Kao neka demo snimka koju je bend snimio iz čistog gušta.

Tobias Lindqvist je po meni jedan od najzanimljivijih autora na današnjoj metal sceni. Sve ono što je radio u Enforceru je suvo zlato, Terminal je svijet za sebe, a Tyrann je prva liga.

Ovo je sve na svitu, ovo je metal.

Cromwell Posted - 29/09/2023 : 20:29:34
quote:
Originally posted by Poli

Nesto drugacije... vise psy i prog doom... ali In The Woods su mi se dopadali, pa sam i ovoj postavi dao sansu.
https://svartrecords.com/en/product/strange-new-dawn-new-nights-of-euphoria/11814

Bome već dugo nisam čuo nešto ovako loše. Totalni drek od muzike.

CC dosadan

Marduk poslušao jednom i obrisao. Generičko sranje

Blut aus Nord - disonantno smeće kao i prošli album.

Blood Incantation - ovo mi se čini kao čušpajz od hajlajta desetak kultnih elemenata poznatih pjesama u periodu 1989-2001. Na prvu dobro a na drugu skužiš da je prevara

Suffocation - plastično sranje i iskompresiran vokal

Cryptopsy - isto

Jedino mi novi Primordial i onaj Omega Sun zvuče jako dobro
Sneaksie Thiefsie Posted - 29/09/2023 : 16:47:57
drugi album posle 19 godina
taman sledeci pred penziju
Poli Posted - 27/09/2023 : 16:30:48

Nesto drugacije... vise psy i prog doom... ali In The Woods su mi se dopadali, pa sam i ovoj postavi dao sansu.
https://svartrecords.com/en/product/strange-new-dawn-new-nights-of-euphoria/11814

Poli Posted - 25/09/2023 : 09:21:33

I novi CC

autor omota i dalje strip crtac Vincent Locke

A tu je i prvijenac Aset sa naslovom "Astral Rape", grupe za koju se (kao) ne zna tko su joj clanovi, ali navodno su iz Seth, Oranssi Pazuzu i jos nekih bandova.

Sneaksie Thiefsie Posted - 19/09/2023 : 18:03:19
zenska samo sto ne svrsi
Sneaksie Thiefsie Posted - 18/09/2023 : 12:25:47
Hanabie
Paka01 Posted - 16/09/2023 : 16:50:18
Prva liga je ova nova stvar od Blood Incantationa.
Poli Posted - 16/09/2023 : 11:41:29

Fuck yeah, i novi Blood Incantation sa singla koji izlazi krajem mjeseca.

Sneaksie Thiefsie Posted - 14/09/2023 : 08:55:11
dobro me podseti
bio sam u guzvi ovih dana
vec sam zaboravio da ga skinem
Poli Posted - 14/09/2023 : 08:21:38

A stavimo ovdje i nove Marduk, vec 15. album "Memento Mori" je izasao 1. 9. 2023 kod Century Medie.

Poli Posted - 13/09/2023 : 12:20:45

Meni je BTS bas bas neslusljiv album, upravo zbog uzasne produkcije. A opet iste te pesme zasjaju kada ih se snimi kako je Đavo zapovedao. :D

Pri cemu uopste ne mislim da sve treba biti kristalno cisto i slicna sranja, daleko od toga. Ali uho ne laze kada ti kaze da nesto smrdi. Hmm... npr. prvi album Grave sigurno nema najbolju produkciju (daleko od toga) ali takav kakav je je upravo ono sto volim, barem za njihov stil. Recimo treci Souless mi je vec skoro neslusljiv (prodao sam CD jer ga u mlađim godinama nisam vise trpio :D ).

A ovo mi je vise od jebacke produkcije, cisti orgazam, eargasm par excellence!
https://youtu.be/2p2XpoCm62M

Sneaksie Thiefsie Posted - 13/09/2023 : 09:46:00
sto se tice losije produkcije
meni ne smeta
stavise doprinosi atmosferi
al njihove pesme njihova stvar
sebi radim na low-fi
Poli Posted - 13/09/2023 : 09:31:14

Suffocation ce 3. 11. 2023 izdati novi (vec deveti) album "Hymns From The Apocrypha" (Nuclear Blast), koji je ujedno prvi studijski album sa novim vokalistom Ricky Myersom (Disgorge), zapravo za nastupe u zivo je s njima vec nekoliko godina.
Kao vec nekoliko puta do sada, momci i dalje nastavljaju da objavljuju na novo snimljene pjesme sa svog drugog albuma "Breeding The Spawn" koji je uistinu imao groooznu produkciju. Ovaj put je to pjesma Ignorant Deprivation.
A naslovnicu albuma je ovaj put napravio Grk Giannis Nakos (Γιάννης Νάκος).

I Cryptopsy ce na isti dan 3. 11. 2023 izdati novi album "As Gomorrah Burns" (Nuclear Blast), njihov osmi.

Sneaksie Thiefsie Posted - 12/09/2023 : 07:00:36
Galneryus
Poli Posted - 08/09/2023 : 14:42:44

Nasi stoner/doom momci stare skole sa novim, drugim albumom.

Omega Sun - Roadkill (2023)

wesskowaz Posted - 06/09/2023 : 02:05:25
Paka01 Posted - 23/08/2023 : 17:25:09
Jel itko preslušao ovo što su Max i Igor Cavalera ponovno snimili prvi EP i album od Sepulture?
Moram priznati da sam jako, jako ugodno iznenađen, zvuči mi masu bolje nego originali. Čak razmišljam da potegnem 29.11 do Beča na koncert.
Poli Posted - 21/08/2023 : 17:13:48

Blut aus Nord - Disharmonium - Nahab (2023)

Poli Posted - 20/08/2023 : 15:45:19

Cromwell Posted - 16/08/2023 : 09:30:33
Mislim da sam već negdje rekao da mi je zadnji Voivod bio jedno od najugodnijih iznenađenja prošle godine. A evo i nova stvar koja je bombetina! Kakva solaža! Kakav spot! Totalni fan service ali ipak eye candy do jaja!
Cromwell Posted - 03/08/2023 : 14:50:02
Nisam imao pojma da ga je šlagiralo no jako mi je čuti da se oporavlja. Legenda! premda meni možda malo više leži Clive Burrov stil
Upravo sam prije par dana počeo čitati Run to the Hills. Uopće ne znam zašto nisam do sada... :O
Paka01 Posted - 03/08/2023 : 13:36:16
Neuništiv je imati preko 70 godina i bubnjati za metal bend koji je praktički stalno na turnejama... Naklon do poda.
fler Posted - 03/08/2023 : 13:34:25
Bome, dobro je završilo -
pogotovo obzirom na godine..

Evo detalja:
"Hello Boys and Girls,

I hope this message finds you all well!

The reason I'm writing to you all today is to let you know of a very serious health problem that I have been through. In January I had a stroke, thank the Lord it was a minor one referred to as a TIA. It left me paralyzed on my right side from my shoulder on down, of course I was very worried that my career was over but with the love and support from my wife, Rebecca and family, my doctors, especially Julie my OT (Occupational Therapist), and my Maiden family I was able to bounce back to somewhere near 70% recovered. After 10 weeks of intense therapy it was almost time to start rehearsals for our tour. I feel it's important to let you know about this now instead of earlier as I was mainly concerned with doing my job and concentrating on getting back to 100% fitness. I'm not there yet but by the grace of God I'm getting better and stronger as the weeks go by.

Thank you all for a most wonderful and magical tour so far, you have all been so amazing.

Well that's it from me. God bless you all, stay safe and well and I look forward to seeing you all somewhere in time. :-) :-)

Nicko"

Čelična volja
wesskowaz Posted - 20/07/2023 : 23:11:04

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000