forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Metal & co.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Paka01 Posted - 18/08/2009 : 20:09:34
Ajd, zanima me koliko nas tu ima, ljubitelja heavy metala i sličnih pravaca

Šta se sluša u zadnje vrime, ide li se na koncerte, kupuju li se cdovi? Ja sam se u zadnje vrime zakačio na novi Amorphis potpuno da bi se nakraju razočara kad su otkazali koncert u Zagrebu, a jedan su mi od dražih bendova.

Uglavnom, eto, pišite, preporučajte i tako to ako ima volje itko...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
lwood Posted - 03/06/2023 : 05:32:16
Bando mentalska! Ima li ko od vas od Samaela- Decade in Hell ,box,da baci koju fotku?
Poli Posted - 02/06/2023 : 10:04:02

Prognan - Sve Je Tiho Na Isto​č​nom Frontu (2023)

1. Grob
2. Utjeha kose
3. Kolašinska brigada
4. Vapaj pokojnika
5. 1300 kaplara
6. Nekoć braća
7. All Is Quiet on the Eastern Front

Prognan iz Vukovara sa kompilacijom od 7 pjesama od kojih su neke vec bile objavljene - 1 ponovno snimljena, drukcije iz Jama EP, tekst za 2 je iz pjesme istog naslova Antuna Gustava Matosa, 3 i 5 su bile napisane za prvi album Nasi zivoti vise ne postoje ali se Kob odlucio da ih ne objavi da album ne bi bio predugacak, 4 je ponovno snimljena, drukcije sa dema Follow the Blind.

fler Posted - 01/06/2023 : 21:45:38
Bio na Panteri, bilo odlično
Masa ljudi, a i vrijeme je poslužilo
(uz dvoranu, i dvorište ispred je bilo krcato).

Žao mi je što nisam imao prilike vidjeti original postavu,
no i ovo je bilo taman -
uigrani, raspoloženi, baš sjajan doživljaj.

Ako ponove, rado ću i ja
Poli Posted - 29/05/2023 : 08:22:23

Jeste li za malo norveskog dooma? Strange Horizon su ovog mjeseca izdali svoj drugi album "Skur 14", ovo je posljednja stvar sa albuma.

wesskowaz Posted - 28/05/2023 : 01:14:41
komplet

Paka01 Posted - 26/05/2023 : 09:36:50
Kidanje samo takvo!

Paka01 Posted - 25/05/2023 : 19:43:25
Novi Immortal jebe matere, vrhunskih riffova ima!
Paka01 Posted - 23/05/2023 : 10:28:03
Umro je Algy Ward, osnivač, basist i vokal NWoBHM benda Tank s kojima je snimio neke vrhunske albume.
Bio je velika inspiracija mnogim metal bendovima, posebno Sodomu recimo... Osim u Tanku, svirao je i snimao s punk grupama The Damned i The Saints.

Honour & Blood!

Paka01 Posted - 22/05/2023 : 21:26:27
quote:
Originally posted by mamlaz

2.6. Kino Siska, Ljubljana
Voivod, Exodus i Testament, ide li netko?

Otpao Exodus.
Za popizdit...

Exodus statement: To all our friends & fans in Europe….
With very very heavy hearts, our upcoming European run which starts next week will unfortunately have to be cancelled. As a lot of you already know, over the past week, our brother Gary Holt had an unfortunate incident that happened to his brother in Italy, which resulted with Gary and his wife having to fly unexpectedly to take care of the situation. As some of you may or may have not read, the situation has taken a toll on our beloved brother. We are a family-oriented band, and family will always come first with Exodus. We hope you all understand the circumstances, at the moment, Gary needs to tend to his family. This is not what we wanted, as we were all looking forward coming to play for all of you great European fans that have supported this band for the past 40 years. Don’t worry Europe, Exodus will be back! Thank you all for understanding, we love and appreciate each and every one of you.
Poli Posted - 21/05/2023 : 09:29:55

Ova ljudska masina danas slavi okruglo ...

Paka01 Posted - 19/05/2023 : 17:12:29
Dogovoreno, šalji u private message pa ćemo se sve dogovorit!
mamlaz Posted - 19/05/2023 : 17:03:49
Posaljem ti sutra svoj broj telefona
mamlaz Posted - 19/05/2023 : 17:03:02
Odlicnooooo😁😁😁
Paka01 Posted - 19/05/2023 : 16:52:11
quote:
Originally posted by mamlaz

Ide ide
Po svoj prilici idem sam, tako da sam otvoren za bilo kakvo potencijalno druženje, pivu i tako to
mamlaz Posted - 19/05/2023 : 16:27:48
Poli Posted - 19/05/2023 : 08:30:41

Norveski ili mozda bolje norvesko-engleski Nattehimmel (u kojem su i bivsi clanovi In the Woods...) konacno sa prvim albumom!

Cromwell Posted - 16/05/2023 : 11:31:36
I meni ovo zvuči sasvim dobro ali nekako nemam potrebu pustiti si ponovno. Ta prva dva ostvarenja imaju mladenačku energiju ali tek su se sa Schizophrenijom odmaknuli od HH/CF minimalizma i postali sočni i zaista svoji.
Poli Posted - 16/05/2023 : 09:35:42

Da, nisam ni gledao sta je GT preveo, a pise na samom letku da je re-recorded. :D
I meni nije BD EP nesto, tako da gore od originala skoro pa ne moze biti. :D (ok, sala)

Paka01 Posted - 16/05/2023 : 08:28:52
Nije samo reizdanje, već su ponovno snimili taj album i EP. Meni osobno zvuči jako dobro, mada nikad nisam volio Morbid Visions, a i rijetko koji bend uspješno odradi takva ponovna snimanja starih albuma.
Poli Posted - 16/05/2023 : 08:06:00

Legendarna braća Cavalera reizdat će kultni album Morbid Visions i jednako kultni EP Bestial Devastation 14. srpnja za Nuclear Blast Records. U tu svrhu nude lyric video za pjesmu Morbid Visions.

Te njujorski avantgardnezi Krallice sa novim stvarima...
https://krallice.bandcamp.com/album/porous-resonance-abyss?from=embed

Poli Posted - 15/05/2023 : 17:38:26

Novi CD, ovo sam bas nestrpljivo cekao.

Cattle Decapitation - Terrasite (2023)

Poli Posted - 15/05/2023 : 09:36:24

Srpski Kolac posle 9 godina izbacuje nesto novo. Ovaj put 3 nove stvari jos u fazi pre-produkcije, koje ce biti i na albumu.
https://pestrecords.bandcamp.com/album/kolac-advance-promo-2023?from=embed

Paka01 Posted - 09/05/2023 : 09:14:03
Prva tri dana je variralo između 2 i 4 stupnja. Čudno je vrijeme, jako brzo se mijenja... 15 minuta sunca, pa pola sata pada snijeg, pa opet sunce, pa okrene na kišu... I tako 100 puta u danu.
Ostala četiri dana je bilo skroz vedro i sunčano, bez oblaka pa se temperatura popela na ugodnih 8 stupnjeva Nakon onakva prva tri dana, tih 8 stupnjeva je bilo kao da je 28 Ali kaže prijatelj da nismo imali sreće što se tiče temperature, jer je tjedan prije toga bilo 15ak stupnjeva, a evo i sada je skoro 20 stupnjeva. Jedino je nas uhvatio taj hladni interval, no ne smeta mi. Dobro smo se obukli pa nam nije smetalo.
Poli Posted - 09/05/2023 : 08:42:23

Izgleda da je bas simpa ispalo. :)
Ovaj muzej sam vec vidio u jednom videu/reportazi.

A kakve su bile temperature tamo ovog djela godine?

Paka01 Posted - 08/05/2023 : 22:11:16
Poli, evo osvrt ovdje dolje, nisam htio zatrpavati ovu temu:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=37756&REPLY_ID=2576060

Što se tiče jazza, nisam osobno neki preveliki ljubitelj žanra pa se i nisam pretjerano informirao, no primjetio sam da imaju neki veliki jazz festival jer sam na više mjesta po gradu vidio spomen, kako na plakatima, tako i na toj nekoj koncertnoj sali gdje se festival vjerojatno održava. Jedino "alternativno" mjesto koje sam posjetio je bilo odmah prvu večer kad smo izašli na piće u klub Good Omens. Tu je zapravo par dana kasnije i bila ta black metal svirka koju sam spominjao, no eto, nismo stigli do nje. Inače, klub je super, drvena kuća na dvije etaže, sve je u drvetu. Prizemlje modernije uređeno, a na katu rustikalno kao nekakva stara krčma

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000