T O P I C R E V I E W |
Zagooor |
Posted - 01/05/2012 : 14:23:12 Koje VČ Odabrane priče su vama najbolje,koje posjedujete i što mislite o cijeloj ovoj ediciji ? [brown] |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 21/03/2023 : 12:43:51 quote: Originally posted by matori paraliticar
Auu drma nostalgija sada :) Trebao bi da imam obe zs sveske negde valjda nisu toliko izbacivali stranice pri kraju dnevnikove zlatne serije? ali i da nisu .. vredno je ovo uzeti veseljaka
Jel ima ljudi medju nama koji se secaju detalje iz ove price? :)

mojoj kopiji je falilo nesto stranica na pocetku   |
matori paraliticar |
Posted - 21/03/2023 : 09:18:18 quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by matori paraliticar Jel ima ljudi medju nama koji se secaju detalje iz ove price? :)
pukne brana pa matori vrac drka zagora ostatak epizode 
uh dakle ovde ima i 18+ sadrzaja  |
I like girlz |
Posted - 21/03/2023 : 08:47:07 quote: Originally posted by wesskowaz
Ovo sam priželjkivao još kad su krenule OP.

također!
jedna od najboljih ferrijevih naslovnica ikad! ovo nema kod današnjeg zagora. |
kasper |
Posted - 21/03/2023 : 08:39:26 quote: Originally posted by matori paraliticar Jel ima ljudi medju nama koji se secaju detalje iz ove price? :)
punke brana pa matori vrac drka zagora ostatak epizode  |
kasper |
Posted - 21/03/2023 : 08:37:01 quote: Originally posted by matori paraliticar
Auu drma nostalgija sada :)
drma drma, mozda je epizoda i imala nekih 'rupa', al nema veze, ziveo dijablar. ta epizoda mi je ubedljivo najbolja na zs 1000, ostalo sve mnjah |
matori paraliticar |
Posted - 21/03/2023 : 08:33:58 Auu drma nostalgija sada :) Trebao bi da imam obe zs sveske negde valjda nisu toliko izbacivali stranice pri kraju dnevnikove zlatne serije? ali i da nisu .. vredno je ovo uzeti veseljaka
Jel ima ljudi medju nama koji se secaju detalje iz ove price? :)
 |
kasper |
Posted - 21/03/2023 : 08:20:21 dusmana za predsednika!!! |
kasper |
Posted - 21/03/2023 : 08:19:46 toooooo macko |
john connor |
Posted - 21/03/2023 : 08:05:50 Takodje, dugo ocekivana epizoda. |
paranoid |
Posted - 21/03/2023 : 00:46:49 quote: Originally posted by wesskowaz
Ovo sam priželjkivao još kad su krenule OP.

I ja isto, bas me raduje sto ide ova epizoda |
wesskowaz |
Posted - 20/03/2023 : 22:24:05 Ovo sam priželjkivao još kad su krenule OP.
 |
svetox |
Posted - 19/03/2023 : 16:36:40 Informacije kažu da nas u novom broju Odabranih priča očekuje "Zlokobno predskazanje" (Potop u Darkvudu). |
Qwertz |
Posted - 02/01/2023 : 15:51:06 Istina. Nolitta mu je baš dao da se razmaše u toj epizodi |
murdo |
Posted - 02/01/2023 : 15:12:53 quote: Originally posted by Qwertz
quote: Originally posted by murdo
Meni je dobra priča, osim dijela kad se Zagor pretvori u starog vikinga uz pomoć kukuruza.
A tek kad se Chico pretvori u vikingicu/vikinžicu/vikinginju . Ili kad se Chico mora suočiti s Guthrumovom dvorskom ludom. Prejako
A tko bi tek rekao da Čiko zna tako dobro igrat šah. |
Qwertz |
Posted - 02/01/2023 : 14:14:28 quote: Originally posted by murdo
Meni je dobra priča, osim dijela kad se Zagor pretvori u starog vikinga uz pomoć kukuruza.
A tek kad se Chico pretvori u vikingicu/vikinžicu/vikinginju . Ili kad se Chico mora suočiti s Guthrumovom dvorskom ludom. Prejako |
murdo |
Posted - 02/01/2023 : 13:10:19 Meni je dobra priča, osim dijela kad se Zagor pretvori u starog vikinga uz pomoć kukuruza. |
john connor |
Posted - 01/01/2023 : 22:00:40 Sigurno bolja od nesretnog Krakena. |
5ypo |
Posted - 01/01/2023 : 20:39:42 Odlična priča. |
anto |
Posted - 01/01/2023 : 18:35:20 quote: Originally posted by maelstrom
Ja sam očekivao epizodu Kobna avantura-Džinovski kraken-Poslednji Viking kad li ono....... Svakako je priča u skladu sa onim što za par meseci dolazi u redovnoj seriji, verovatno će doći na red i preskočeni Obojeni program sa Vikinzima, samo sam ovde očekivao ovu gore priču, a ne ovu staru.
No nije nemoguće da upravo sledeći broj Odabranih priča bude to, dakle dva broja zaredom priča o Vikinzima, plus Obojeni program, plus redovna serija, sve da je u znaku Vikinga.
ček,ček,pa zar nije ovo Kobna avantura...Poslednji viking? Šta beše ovo? (malo sam zarđao kad je Zagor u pitanju) edit:sad se setih,ona dvodelna avantura sa vikinzima koja je izašla u LMS. Mislim da je nisam ni čitao,valja li imalo? |
maelstrom |
Posted - 30/12/2022 : 20:42:54 quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by maelstrom
Ja sam očekivao epizodu Kobna avantura-Džinovski kraken-Poslednji Viking kad li ono....... Svakako je priča u skladu sa onim što za par meseci dolazi u redovnoj seriji, verovatno će doći na red i preskočeni Obojeni program sa Vikinzima, samo sam ovde očekivao ovu gore priču, a ne ovu staru.
No nije nemoguće da upravo sledeći broj Odabranih priča bude to, dakle dva broja zaredom priča o Vikinzima, plus Obojeni program, plus redovna serija, sve da je u znaku Vikinga.
Sigurno ce neka od sledecih OP Zagora biti i Dzinovski kraken, kao i u Obojenom programu avantura sa Gutromom da bi se zaukruzio celi opus sa Vikenzima kada izadje u redovnoj seriji nova avantura sa Vikenzima...
Verovatno će biti, ali da bi se uklopilo sa redovnom serijom mora biti neki od naredna dva broja Odabranih priča.Moja pretpostavka je ta da će sledeći broj Odabranih priča biti nešto drugo, a onda onaj za 6 meseci Džinovski Kraken.Tako bi se Džinovski Kraken poklopio sa drugim nastavkom priče iz redovne serije. |
john connor |
Posted - 30/12/2022 : 20:34:06 quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by john connor
Umesto da objave nesto sveze poput Rakosija, koji je nesto najbolje objavljeno god unazad, oni rade prastaru epizodu, koja je izasla u KI. Los potez.
Kog Rakošija, zar nije skoro nešto objavljeno? I ne razumem zašto porediš kiosk izdanja sa kolekcionarskim, to nema mnogo veze jedno sa drugim. Ovo je rađeno za širu publiku koja nema niti planira da ima KI.
Mislio sam da sto se mene tice vise bih voleo nove epizide, kao sto je bio slucaj sa Rakosijem, mislim na OP Rakosi, ne cela saga. To bih kupio, ovo necu. |
Bruce Springsteen |
Posted - 30/12/2022 : 17:23:06 quote: Originally posted by maelstrom
Sigurno ce neka od sledecih OP Zagora biti i Dzinovski kraken, kao i u Obojenom programu avantura sa Gutromom da bi se zaukruzio celi opus sa Vikenzima kada izadje u redovnoj seriji nova avantura sa Vikenzima... |
henry |
Posted - 30/12/2022 : 17:20:32 quote: Originally posted by john connor
Umesto da objave nesto sveze poput Rakosija, koji je nesto najbolje objavljeno god unazad, oni rade prastaru epizodu, koja je izasla u KI. Los potez.
Kog Rakošija, zar nije skoro nešto objavljeno? I ne razumem zašto porediš kiosk izdanja sa kolekcionarskim, to nema mnogo veze jedno sa drugim. Ovo je rađeno za širu publiku koja nema niti planira da ima KI. |
Bruce Springsteen |
Posted - 30/12/2022 : 17:20:07 quote: Originally posted by d.r.p
Ubjedljivo najbolja edicija VČ.
Slazem se, tu odmah uz nju dodao bi i ZS i novu ZS Specijale... |
teller |
Posted - 30/12/2022 : 16:31:33 Rdjavom kur*cu svaka dlaka smeta... Izdavac za spomenik postavit,... sve primjedbe su bezvezarija izvucena tek toliko da se malo pljuva do nove godine.. |