T O P I C R E V I E W |
Zlix |
Posted - 16/09/2013 : 11:56:46 Čarobna knjiga rešila je da obraduje ljubitelje stripova prelaskom na mesečni ritam izdavanja! Nova dinamika otpočela je već s Vulverinom, koji je izašao u drugoj polovini avgusta, a plan za sledećih šest meseci izgleda ovako:
28. septembar – Marvel Essential: Spajdermen 2
20. oktobar – Princ Valijant, I tom (1937–1938), izdanje u koloru, formata 33 x 24 cm, prema Fantagrafiksovim materijalima
20. oktobar – Marvel Essential: Osvetnici 2
23. novembar – Marvel Essential: Tor 1
7. decembar – Princ Valijant, II tom (1939–1940)
21. decembar – Džeremaja, I tom (epizode 1–3), kolor, format A4
25. januar – Marvel Essential: Hulk 1
22. februar – Marvel Essential: Fantastična Četvorka 1
Kao što možete videti, u oktobru i decembru pojačaćemo izdavačku aktivnost sa po dva izdanja. Cene svih najavljenih naslova biće, naravno, 1.285 dinara u knjižarama, s mogućnošću da ih kupite po znatno nižoj ceni na sajtu i u klubovima čitalaca Čarobne knjige, kao i u striparnicama Darkwood i Alan Ford.
http://www.carobnaknjiga.rs/carobna-knjiga-krece-s-mesecnim-objavljivanjem-strip-izdanja |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Pajtos |
Posted - 28/06/2022 : 12:23:42 @KuntaKinte Hvala za osvrt, dosta je pomoglo u odluci da se uzme strip, privju mi nije bio dovoljan :)
|
Paka01 |
Posted - 28/06/2022 : 12:21:58 quote: Originally posted by Pajtos
Čitao neku Viziju? Utisci?
Odličan, odličan strip! Ne bi htio puno govoriti da ne spoilam, ali daleko je ovo od klasične superherojštine. Tom King je jedan od najboljih američkih scenar8sta današnjice, a Vision mu je pri samom vrhu što se tiče kvalitete. |
anto |
Posted - 28/06/2022 : 10:37:28 Narednika Kirka prevodi Bojana Janjušević,koja ne puca nekim kvalitetom;na osnovu dosadašnjih prevoda. Šteta što ovde nije stavljen neko od boljih prevodilaca. Ali ako ništa,ČK je dosledna u svojim propustima. |
KuntaKinte |
Posted - 28/06/2022 : 10:33:44 quote: Originally posted by Pajtos
Čitao neku Viziju? Utisci?
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=48358&REPLY_ID=2403604 |
delboj |
Posted - 28/06/2022 : 09:50:53 Mene zanima Hari Poter, nisam nešto oduševljen kvalitetom njihovih izdanja, ne bi me začudilo da i to upropaste. |
AleksandarN |
Posted - 28/06/2022 : 07:41:48 quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by AleksandarN
hahaha 
Evo vidim na letecem da ce od srede biti drugo izdanje a informacije nisu dostupne. Verovatno ni oni ne znaju (tj zabole ih) kako ce ga stamparija odraditi pa kako bude neka bude.
Da ih je imalo briga, ili bi otkantali Simbol ili bi bolje kontrolirali kvalitetu svojih izdanja tiskanih kod njih. Npr DW izdanja iz Simbola su bolja. 
Slazem se! Meni su Najkulina izdanja iz Simbola perfektna. Tu i tamo kapne lepak ali to nije strasno. I Komiko izdanja iz Simbola su odlicna. Vuk kontrolise stampanje i izradu pa to ispadne super. Mislim da ove iz CK zabole. Ovi iz CK posalju materijal i napisu: "odstampajte nam to i to na papiru i da bude tvrd povez u tom i tom tirazu. Sto jeftinije i sto brze da bude!". |
DiSkAcH |
Posted - 28/06/2022 : 05:35:25 quote: Originally posted by AleksandarN
hahaha 
Evo vidim na letecem da ce od srede biti drugo izdanje a informacije nisu dostupne. Verovatno ni oni ne znaju (tj zabole ih) kako ce ga stamparija odraditi pa kako bude neka bude.
Da ih je imalo briga, ili bi otkantali Simbol ili bi bolje kontrolirali kvalitetu svojih izdanja tiskanih kod njih. Npr DW izdanja iz Simbola su bolja.  |
Pajtos |
Posted - 27/06/2022 : 20:28:20 Čitao neku Viziju? Utisci?
|
AleksandarN |
Posted - 27/06/2022 : 12:20:58 hahaha 
Evo vidim na letecem da ce od srede biti drugo izdanje a informacije nisu dostupne. Verovatno ni oni ne znaju (tj zabole ih) kako ce ga stamparija odraditi pa kako bude neka bude. |
Betmen987 |
Posted - 27/06/2022 : 06:42:14 quote: Originally posted by AleksandarN

Divni ljudi iz CK uvek spremni da "lepo" i ljubazno odgovore kupcima i da budu od izuzetne pomoci...
"Hvala na interesovanju"  Saosećam s tobom! Inače, u simbolu će se raditi drugo izdanje (stoji na cobiss-u), tako da imaš odgovor na sva pitanja. |
Poli |
Posted - 26/06/2022 : 20:06:14 Ovo bi moglo i u viceve... :D ko da bot odgovara.
|
AleksandarN |
Posted - 26/06/2022 : 19:42:40 
Divni ljudi iz CK uvek spremni da "lepo" i ljubazno odgovore kupcima i da budu od izuzetne pomoci... |
karven |
Posted - 24/06/2022 : 21:50:37 quote: Originally posted by alaniusfordius
nije valjda da ce naslovna 5 zemalja ostati ovakva kakva je na sajtu? https://carobnaknjiga.rs/5-zemalja
Naravno da ne |
teller |
Posted - 24/06/2022 : 21:01:47 Bravo za Iznoguda! |
alaniusfordius |
Posted - 24/06/2022 : 20:58:46 nije valjda da ce naslovna 5 zemalja ostati ovakva kakva je na sajtu? https://carobnaknjiga.rs/5-zemalja |
alaniusfordius |
Posted - 24/06/2022 : 01:45:16 quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by ivan_micic
Na cobissu Iznogud 3 i 4, dobro to ide
vrh
bravo! |
petarStripovi10 |
Posted - 23/06/2022 : 23:02:50 very good |
anto |
Posted - 23/06/2022 : 22:35:11 top |
kasper |
Posted - 23/06/2022 : 18:12:49 quote: Originally posted by ivan_micic
Na cobissu Iznogud 3 i 4, dobro to ide
vrh |
Mr. Bushido |
Posted - 23/06/2022 : 17:31:33 quote: Originally posted by Jozzinelli
quote: Originally posted by Mr. Bushido
jagodanbg ti je odgovorio. Moja tvrdnja i dalje stoji.
Jagodanbg nije ništa odgovorio, a moja tvrdnja takođe i dalje stoji. Ne želim da čitam serijal u kom su glavni likovi iritantno nacrtani, kako bih posle 1000 stranica saznao da "ima tu još nečeg".
Njih dvoje su kao različiti, pa su se zavoleli, a razlika se svodi na to da on ima rogove, a ona krila, inače su oboje iskeženi manekeni, to nije nikakva razlika.
Moj komentar se inače najviše odnosio na Savićevo mišljenje da je strip pun nekih bolesnih scena, pa meni je najbolesnije što sam video u zaviru bio taj njihov manekenski izgled (kako bi se privukla mlađa publika, verovatno).
Ok, onda zanemari moj komentar. Vidim da te neću potaknuti da pročitaš strip. |
Jozzinelli |
Posted - 23/06/2022 : 16:49:55 quote: Originally posted by Mr. Bushido
jagodanbg ti je odgovorio. Moja tvrdnja i dalje stoji.
Jagodanbg nije ništa odgovorio, a moja tvrdnja takođe i dalje stoji. Ne želim da čitam serijal u kom su glavni likovi iritantno nacrtani, kako bih posle 1000 stranica saznao da "ima tu još nečeg".
Njih dvoje su kao različiti, pa su se zavoleli, a razlika se svodi na to da on ima rogove, a ona krila, inače su oboje iskeženi manekeni, to nije nikakva razlika.
Moj komentar se inače najviše odnosio na Savićevo mišljenje da je strip pun nekih bolesnih scena, pa meni je najbolesnije što sam video u zaviru bio taj njihov manekenski izgled (kako bi se privukla mlađa publika, verovatno).
|
ivan_micic |
Posted - 23/06/2022 : 10:50:34 Na cobissu Iznogud 3 i 4, dobro to ide |
Mr. Bushido |
Posted - 22/06/2022 : 21:29:29 quote: Originally posted by Jozzinelli
Da si pročitao ostatak stripa, tada bi vidio da ti ovaj argument ne drži vodu.
Što, jel' im kasnije zubi požute i poispadaju? Koliko vidim na naslovnici Fibrine treće knjige, i dalje poziraju srećno iskeženi (detetu fali jedan zubić, ali to je normalno u tim godinama).
jagodanbg ti je odgovorio. Moja tvrdnja i dalje stoji. |
jagodanbg |
Posted - 22/06/2022 : 21:00:43 quote: Originally posted by Jozzinelli
|
Jozzinelli |
Posted - 22/06/2022 : 19:36:15 quote: Originally posted by Mr. Bushido
Što, jel' im kasnije zubi požute i poispadaju? Koliko vidim na naslovnici Fibrine treće knjige, i dalje poziraju srećno iskeženi (detetu fali jedan zubić, ali to je normalno u tim godinama).
Da su, na primer, ovako prikazani, to bi bila prava stvar:
|