forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Najave koncerata - Hrvatska

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

   -  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
Paka01 Posted - 20/06/2010 : 21:00:16
Bilo bi super kad bi postoja po jedan ovakav topic u kojemu bi mogli
najavljivat koncerte, ali radi lakšega snalaženja bi bilo najbolje otvorit
3 topica, jedan za koncerte u Hrvatskoj, jedan za one u Srbiji i jedan za one u Sloveniji.

Također, moglo bi ovo i pod sticky, šta kažete?
Evo za sada malo najava:

TKO: MEGADETH
KADA: 30.6.2010.
GDJE: Boogaloo, Zagreb
KOLIKO: 230 kn

-------------------------------------------------

TKO: SABATON, ALESTORM
KADA: 20.11.2010.
GDJE: Močvara, Zagreb
KOLIKO: (još nije poznato)

-------------------------------------------------
UFO FESTIVAL

TKO:
ČETVRTAK (08. srpnja)

Last Control/Osijek (http://www.myspace.com/lastcontrolosk)
Apel Fenomen/Osijek (http://www.myspace.com/apelfenomen)
K.P.F. Crew/Vukovar (http://www.myspace.com /kpfkru)
Denigma/Varaždin (http://www.youtube.com/watch?v=B1kzNBxrnZ8)
Vlasta Popić/Varaždin (http://myspace.com/vlastapopic)
Rewolti/Zadar (http://www.myspace.com/rewolti)
Qtera/Podgorica, Crna Gora (http://www.myspace.com/qteraplayssensless)
Broken Strings/Beograd, Srbija (http://www.myspace.com/slomljenezice)


PETAK (09. srpnja)

Exister/Osijek (http://www.myspace.com/existerband)
InFormation/Osijek (http://www.myspace.com/informationos)
Milost/Đurđenovac (http://www.myspace.com/milostdjurdjenovac)
Go Mars/Osijek (http://www.myspace.com/gomarsband)
Motherfunky/Prijedor, BiH (http://www.myspace.com/motherfunkymusic)
Luft/Zagreb (http://www.myspace.com/luftaliste)
Reflection/Beograd, Srbija (http://www.myspace.com/musicreflection)

SUBOTA (10. srpnja)

Raptor/Osijek (http://www.myspace.com/raptorcro)
Vai ficar preto/Josipovac (http://myspace.com/vaificarpreto)
Moltencore/Kutina (http://www.myspace.com/moltencorekutina)
Bravement/Zagreb (http://www.myspace.com/bravement )
Vortex/Osijek (http://www.myspace.com/vortexhr )
Decomposing entity/Zagreb (http://www.myspace.com/decomposingentity)
Magma/Beograd, Srbija (http://www.myspace.com/magmametalband)
Kymera/Osijek (http://www.myspace.com/kymeraband)

Pero Defformero/Srbija
(http://www.myspace.com/perodefformeroklan)

BEHEMOTH/Poljska
(http://www.myspace.com/behemoth)

KADA: 8.-10.7.2010.
KOLIKO: jednodnevna - 50 kn
festivalska - 80 kn
-------------------------------------------------

VIVA LA POLA FESTIVAL

TKO:
LET 3
DEAFNESS BY NOISE
GUŽVA U 16-ERCU
KUD IDIJOTI
RITAM NEREDA
RADIO-AKTIV
UDAV
VICE SQUAD
ARTHRONE
HELLCATS
DEVASTATION
POPEYE
EXILIA
THE ROCK FLOCK
REPETITOR

GDJE: Pula
KADA: 13.-14.8.2010.
KOLIKO: (još nije poznato)
-------------------------------------------------

CRUSADE FEST

TKO:
Anti nowhere league
Overflow
Eksodus
Savant
Equinoxe
Hladno pivo
Picksiebner
Ferzzo & melodic trip(ex-crno perje)
Ballbreakers

GDJE: Križevci, Stara Vojarna
KADA: 25.-26.7.2010.
KOLIKO: 99/140 kn

-------------------------------------------------

TKO: DARK TRANQUILLITY
GDJE: Boogaloo, Zagreb
KADA: 13.10.2010.
KOLIKO: (još nije poznato)

-------------------------------------------------
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Paka01 Posted - 07/02/2023 : 10:12:27
ivanl Posted - 06/02/2023 : 14:40:37
Nego Chui, nakon odgledanog/odslusanog vam koncerta u Petom kupeu, vec je poprilicno razdjeljen vas novi album s moje strane ekipi po Splitu, a u zadnje vrijeme i po Zadru, tako da eto skromnog priloga i doprinosa s moje strane. Reakcije su vise nego dobre. Svidjeli ste se ljudima koji itekako znaju sto je dobra glazba a nisu vas prije zamjetili.
Eto vam i razloga za doci skoro do Splita..
Paka01 Posted - 05/02/2023 : 10:22:21
Deafness By Noise, Stepped Out, Kamp Kućice
jučer - Kocka, Split

Ne znam je li zbog ove orkanske bure, al nije se nešto velika brojka ljudi skupila jučer u Kocki. No i unatoč manjem broju ljudi, svirka je bila vrhunska! Dobro ajde, Kamp Kućice iz Benkovca su stvarno horor, baš su bili užasno loši i jedva sam čekao da završe. Nakon njih su izašli splitski Stepped Out koji (mom neistreniranom uhu) zvuče kao nekakav melodični hardcore na tragu Rise Againsta i sličnih benodva. Bili su skroz energični i zanimiljivi za poslušati, nemam zamjerke.
A onda na kraju samoborski veterani Deafness By Noise. Odmah se vidi zašto već preko 30 godina opstaju na sceni. Takva razina energije, karizme i profesionalnosti kod live svirke se ne viđa baš često. Od prve do zadnje minute koncerta isporučili su vrhunsku dozu zaraznog hardcorea koji nerijetko graniči s thrash metalom. Iskreno, potpuno me neplanirano ponijela atmosfera, ne pamtim kad sam zadnji put koncert proveo u gužvi u prvom redu, al eto, dogodilo se. Ne znam njihove pjesme, al nije mi ni bilo bitno, baš su me oduševili. Za kraj su odsvirali par obrada od kojih me posljednja u potpunosti iznenadila jer mi nikad ne bi palo na pamet da ću to čuti na nekom lokalnom koncertu, a radilo se o "Emergency" od Girlschool. Uhvatilo me nespremnim, al uživao sam svake sekunde. Odlična večer sve u svemu,
Chui Posted - 04/02/2023 : 11:13:12
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Chui


jesi bio?



U prvom redu ;)
(u ćošku)

Evo i mojoj raport nakon par dana. Bio sam na nekoliko koncerata Chuija i mislim da nikad bolje niste funkcionirali kao live bend. Novi album je najdinamičniji, najšarolikiji dosad i dojam mi je da je materijal sa njega digao vašu live prezentaciju na novi nivo. Publika koja dolazi na koncerte Chuija je uglavnom publika koja naginje ka alt/rock/indie/urban preferencijama, nije to publika kojoj je do sjedenja na instrumentalnom jazz koncertu i zato je dobro da se u eklektičnom fusionu Chuija može naći za svakog ponešto. Meni kao die hard rokeru je draža zagrebačka polovica novog albuma (koja naginje na prog-rock i soundtracke 70ih), dok je sa druge strane frend koji je bio sa mnom stari partijaner i on je odlijepio na berlinski dio (naročito na stvar u kojoj je Levačić spustio palice i uhvatio se miksete - općenito je to bio jedan od highlighta nastupa). Bio sam na originalnoj praizvedbi Berlina na Tuškancu, uz projekciju filma i to je bilo sjajno iskustvo. Muzika je očito skladana po filmu, pratila je dinamiku radnje (na koncertu sam se u par navrata mogao sjetiti točno koja je to scena u filmu bila). No moram priznati da taj soundtrack prilično dobro funkcionira uživo i bez filma. Kako je svaka pjesma skladana kao suita koja prati pojedini čin filma, tako ona prati dinamiku filmskog čina, ima lagani uvod, pa se postepeno penje do bombastičnog klimaksa (i eventualno opet laganijeg sunday morning epiloga). Rezultat je da je uživo svaka stvar kao mala simfonija koja nas postepeno diže. U par navrata se cijela dvorana pošteno rasplesala. Par starijih stvari je ostavljeno za bis, odmah na početku su izvedene dvije (meni) omiljene teme, Terminatorova i Eternautova, bio je to šećer na kraju izvrsnog koncerta.


Hvala puno drago mi je da ste uživali
Paka01 Posted - 31/01/2023 : 15:13:58
Oko toga se slažem
fler Posted - 31/01/2023 : 13:27:22
quote:
Originally posted by Paka01

Arch Enemy
21.6.2023. - Tvornica, Zagreb

Jest da je bend sranje, al možda nekoga ipak zanima




Na stranu sama glazba (koja me zadnjih ne znam koliko albuma ostavlja fascinantno ravnodušnim, čudo jedno koliko su dosadni postali),
vokal bih rado vidio uživo
vukozec Posted - 31/01/2023 : 13:14:05
quote:
Originally posted by Chui


jesi bio?



U prvom redu ;)
(u ćošku)

Evo i mojoj raport nakon par dana. Bio sam na nekoliko koncerata Chuija i mislim da nikad bolje niste funkcionirali kao live bend. Novi album je najdinamičniji, najšarolikiji dosad i dojam mi je da je materijal sa njega digao vašu live prezentaciju na novi nivo. Publika koja dolazi na koncerte Chuija je uglavnom publika koja naginje ka alt/rock/indie/urban preferencijama, nije to publika kojoj je do sjedenja na instrumentalnom jazz koncertu i zato je dobro da se u eklektičnom fusionu Chuija može naći za svakog ponešto. Meni kao die hard rokeru je draža zagrebačka polovica novog albuma (koja naginje na prog-rock i soundtracke 70ih), dok je sa druge strane frend koji je bio sa mnom stari partijaner i on je odlijepio na berlinski dio (naročito na stvar u kojoj je Levačić spustio palice i uhvatio se miksete - općenito je to bio jedan od highlighta nastupa). Bio sam na originalnoj praizvedbi Berlina na Tuškancu, uz projekciju filma i to je bilo sjajno iskustvo. Muzika je očito skladana po filmu, pratila je dinamiku radnje (na koncertu sam se u par navrata mogao sjetiti točno koja je to scena u filmu bila). No moram priznati da taj soundtrack prilično dobro funkcionira uživo i bez filma. Kako je svaka pjesma skladana kao suita koja prati pojedini čin filma, tako ona prati dinamiku filmskog čina, ima lagani uvod, pa se postepeno penje do bombastičnog klimaksa (i eventualno opet laganijeg sunday morning epiloga). Rezultat je da je uživo svaka stvar kao mala simfonija koja nas postepeno diže. U par navrata se cijela dvorana pošteno rasplesala. Par starijih stvari je ostavljeno za bis, odmah na početku su izvedene dvije (meni) omiljene teme, Terminatorova i Eternautova, bio je to šećer na kraju izvrsnog koncerta.
Paka01 Posted - 31/01/2023 : 08:53:26
Arch Enemy
21.6.2023. - Tvornica, Zagreb

Jest da je bend sranje, al možda nekoga ipak zanima
Paka01 Posted - 29/01/2023 : 11:41:28
Corpse Grinder, Bednja, Zlobnik
jučer - Kocka, Split

Iznenađujuće dobra i zabavna večer u Kocki sinoć! Skupila se stvarno pristojna brojka ljudi, bilo je baš onako old school druženje prije koncerta. Nas je iz ekipe bilo 6-7, napokon da se zalomilo da nas veći broj ode na svirku. Prvi bend Zlobnik, neka black/death shema, jako sam zadovoljan s ovim šta sam čuo. Studijski mi nisu bili baš nešto, al uživo rasturaju. Bednja su mi nažalost bili skroz bezveze, zid buke bez ikakvog smisla, nepotrebno kaotično i nezanimljivo. Za kraj varaždinski Corpse Grinder koje sam zadnji put gledao na istom mistu prije dobrih 15ak godina... Odlični, bez greške. Vrhunska kombinacija old school floridskog deatha s tu i tamo ubačenim elementima kasnije faze Deatha (Human / Individua Thought Patterns shema). Tehnički uigrani, interesantni za slušanje, ma sve.

Čak je i zvuk bio iznenađujuće dobar za Kocku, manje više se sve čulo skroz jasno i nije odzvanjalo. Jako dobro sve u svemu moram priznati..

Sljedeći vikend Deafness By Noise na istom mjestu.
Chui Posted - 28/01/2023 : 16:18:48
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Chui

Evo sutra i taj četvrtak stiže,Chui u Petom kupeu promocija albuma Zagreb Berlin 🙂



Daj mi pls. reci kad tocno startate veceras? Znas li tocno vrijeme? (Ako si na forumu trenutno...)
Zvao sam klub, broj sa stranice se ne koristi???

evo javljam se s tonske probr, svirka počinje u 21:15, najkasnije 21:30 kažu iz ureda kluba



Hehe, i na tonskoj se čekira forum.

Vidimo se

(pokušat ću pripoznat koji je ivanl, ako ne bude nijedan u majici Judas Priesta ili barem kockastom dresu, znat ću da je muljao da dolazi :))


jesi bio?
Shaner Posted - 27/01/2023 : 21:56:25
quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by Chui

4.3.Šibenik 23.4. Rijeka


To te ja pitam!

Gdje?




Art kino Croatia sviramo uz filmsku projekciji Berlin simfonija velegrada


Hvala na info! Sad moram pratiti da ugrabim karte na vrijeme.

fler Posted - 27/01/2023 : 19:18:22
Prokletstvo, promašio

Al dobro, bit će (valjda) još prilike.
Chui Posted - 27/01/2023 : 16:11:02
quote:
Originally posted by fler

quote:
Originally posted by Chui

4.3.Šibenik 23.4. Rijeka



Pa nije loše,
ali nadao sam se Slavoniji


Bilo smo ovo ljeto u Osijeku u sklopu OLJK svirali Berlin simfoniju velegrada u filmsku projekciju, tađo da neznam kad ćemo sljedeći put do Osijeka, al najbliže istoku smo ovo nadolazeće ljeto na Feragosto Jam festivalu.
Chui Posted - 27/01/2023 : 16:09:04
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by Chui

4.3.Šibenik 23.4. Rijeka


To te ja pitam!

Gdje?




Art kino Croatia sviramo uz filmsku projekciji Berlin simfonija velegrada
Chui Posted - 27/01/2023 : 16:08:05
quote:
Originally posted by ivanl

Chui, Peti kupe, Zagreb 26/01/2023.

Ja se s ovim bendom nisam do sada nikada susreo u zivo, a moram priznati i to da ih tek odnedavno istrazujem, i to nakon sto sam vidio ovaj novi im omot albuma koji je upravo izvanredan i kojeg je uradio genijalni Igor Kordej. No citao sam i to stalno, kako su miljenici kritike i kako im albumi redovno postaju top 3 u Hrvatskoj. To se i pokazalo/dokazalo jer je prostor Petog kupea, te nove zagrebacke koncertne hale bio dupkom pun. A htio sam to i osobno provjeriti. Zapazio sam vec i to da je jedan njihov clan, i clan ovog naseg cijenjenog foruma, te da ga zanimaju Fibrini Batmani. (Chui koji si ti u bendu? Mislim da si klavijaturist! 😉)
Dakle, svirka je pocela kad je covjek i napisao u 21 i 30 i odmah na pocetku supruga mi je 'ubrala' jednu zanimljivost; pa ritam sekcija Chuia je zapravo ritam sekcija Kriesa! To zaista nisam znao, ali dalo je nagovjestiti da ce bas zbog toga glazba biti dobro prezentirana. (Dupla gaza, ha? 😉)
Uglavnom nisam upoznat s kompletnim opusom njihove glazbe i ovaj uvod je bio set starijih pjesama koliko sam shvatio. Publika je zaista dobro odmah sve prihvatila, i bome je tako bilo tijekom cijelog postenog dvosatnog koncerta. Ja nemam pravo ovdje vrsiti analizu njihove glazbe jer je nisam cijelu ni poslusao ali ovaj zadnji album Zagreb-Berlin jesam i to par puta i jako mi se svidio. Ima tu svega, jazza, trenca, hausa, eksperimentiranja od Milesa Davisa do Floyda. To su i pokazali uzivo. Zanimljivo, dobro, 'upucano'/ uvjezbano... kazali su mi da ova nova dvorana ima dobru akustiku, ali ja bi osobno volio i da je bio malo jaci zvuk opcenito, a bubnja posebice. Koncert je imao i malo tehna/rave party dijelova kojih ja nisam inace ljubitelj i pobornik, ali sinoc je to dobro izrezirano i uklopljeno u koncert. Jos od Ramba Amadeusa koji je od svoje Fap masine napravio rave party nisam cuo, da je nekome to uspjelo napraviti na tako zanimljiv nacin. I prihvatljiv. Taman na mjeru. Sto reci, bubnjara i basistu sam vec dosta puta gledao ali sinoc su mi dokazali i klasu vise. Ovo je ipak bila puno zahtjevnija glazba nego li kod Kriesa. Saksofonist odlican! I ja osobno jako volim zvuk tog instrumenta, koji daje nevjerovatnu atmosferu kad se pravilno koristi, a sinoc tom zvuku nisam moga naci mane. Usudio bi se reci da bolji zvuk nisam odavno cuo, jos od onog saksofoniste Leonarda Cohena i nase pokojne legende Miroslava Sedaka Benčića...a ja veceg komplimenta ne umijem kazati.
Izvanredan koncert koji je i meni i supruzi jos i sad u glavi i obratit cemo posebnu paznju na dalje nastupe ovog benda! Tijekom cijele svirke intezitet interesiranja mi nije padao i izazvao mi je i potrebu aplaudiranja, a to ne radim bas na svim koncertima vec odavno. Moj osobni izraziti favorit je numera; Simfonija iz metropole broj 1. Vanserijski instrumental, uz bok Theme gor Great Cities Simple Mindsa. Bas mi idu bok uz bok, i pustat cu ih u buducnosti zajedno.
Dakle da zakljucim, odlican koncert benda na kojeg obavezno idem opet i jos, a slijedi i istrazivanje ostalog materijala.

Jedna jedina zamjerka klubu i prostoru jer je pozornica prokleto niska. Pod hitno dignuti stage bar pola metra. Bend se slabo vidi i nikako a bubnjar i bubanj uopce ne. No to nema nikakve veze s bendom.

I ostao sam iznenaden koliko se nikotina ispusilo sinoc. Vise od pola dvorane 'sasilo' je bar kutiju cigareta svaki. Mislio sam da je pusenje zabranjeno u javnim prostorima.

Moja ocjena iako jos nisam sve proucio, a hocu, 5/5! Sjajni! Pogotovo za Hrvatsku i nase glazbene prilike i neprilike.

Odlicna koncertna vecer.

hvala ti na odličnom izvještaju 😊 i drago mi je da ste guštali 🙂 istina trebaju još podignuti stage, a zvučnike planiraju dignuti i zrak da budu viseći pa će moći biti sve još glasnije.
Kljaver i šef bande 😉
fler Posted - 27/01/2023 : 13:20:16
quote:
Originally posted by Chui

4.3.Šibenik 23.4. Rijeka



Pa nije loše,
ali nadao sam se Slavoniji
Paka01 Posted - 27/01/2023 : 13:18:18
Gledam sad na google maps ovaj Peti Kupe, pa bokte jel to bivši klub Željezničar?!
Po lokaciji mi djeluje da je... Puno sam tamo dobrih metal svirki pogledao dok sam studirao u Zagrebu.

EDIT:
Izgleda da sam ipak pogriješio... Ovo je malo niže niz ulicu.
ivanl Posted - 27/01/2023 : 13:08:08
Chui, Peti kupe, Zagreb 26/01/2023.

Ja se s ovim bendom nisam do sada nikada susreo u zivo, a moram priznati i to da ih tek odnedavno istrazujem, i to nakon sto sam vidio ovaj novi im omot albuma koji je upravo izvanredan i kojeg je uradio genijalni Igor Kordej. No citao sam i to stalno, kako su miljenici kritike i kako im albumi redovno postaju top 3 u Hrvatskoj. To se i pokazalo/dokazalo jer je prostor Petog kupea, te nove zagrebacke koncertne hale bio dupkom pun. A htio sam to i osobno provjeriti. Zapazio sam vec i to da je jedan njihov clan, i clan ovog naseg cijenjenog foruma, te da ga zanimaju Fibrini Batmani. (Chui koji si ti u bendu? Mislim da si klavijaturist! 😉)
Dakle, svirka je pocela kad je covjek i napisao u 21 i 30 i odmah na pocetku supruga mi je 'ubrala' jednu zanimljivost; pa ritam sekcija Chuia je zapravo ritam sekcija Kriesa! To zaista nisam znao, ali dalo je nagovjestiti da ce bas zbog toga glazba biti dobro prezentirana. (Dupla gaza, ha? 😉)
Uglavnom nisam upoznat s kompletnim opusom njihove glazbe i ovaj uvod je bio set starijih pjesama koliko sam shvatio. Publika je zaista dobro odmah sve prihvatila, i bome je tako bilo tijekom cijelog postenog dvosatnog koncerta. Ja nemam pravo ovdje vrsiti analizu njihove glazbe jer je nisam cijelu ni poslusao ali ovaj zadnji album Zagreb-Berlin jesam i to par puta i jako mi se svidio. Ima tu svega, jazza, trenca, hausa, eksperimentiranja od Milesa Davisa do Floyda. To su i pokazali uzivo. Zanimljivo, dobro, 'upucano'/ uvjezbano... kazali su mi da ova nova dvorana ima dobru akustiku, ali ja bi osobno volio i da je bio malo jaci zvuk opcenito, a bubnja posebice. Koncert je imao i malo tehna/rave party dijelova kojih ja nisam inace ljubitelj i pobornik, ali sinoc je to dobro izrezirano i uklopljeno u koncert. Jos od Ramba Amadeusa koji je od svoje Fap masine napravio rave party nisam cuo, da je nekome to uspjelo napraviti na tako zanimljiv nacin. I prihvatljiv. Taman na mjeru. Sto reci, bubnjara i basistu sam vec dosta puta gledao ali sinoc su mi dokazali i klasu vise. Ovo je ipak bila puno zahtjevnija glazba nego li kod Kriesa. Saksofonist odlican! I ja osobno jako volim zvuk tog instrumenta, koji daje nevjerovatnu atmosferu kad se pravilno koristi, a sinoc tom zvuku nisam moga naci mane. Usudio bi se reci da bolji zvuk nisam odavno cuo, jos od onog saksofoniste Leonarda Cohena i nase pokojne legende Miroslava Sedaka Benčića...a ja veceg komplimenta ne umijem kazati.
Izvanredan koncert koji je i meni i supruzi jos i sad u glavi i obratit cemo posebnu paznju na dalje nastupe ovog benda! Tijekom cijele svirke intezitet interesiranja mi nije padao i izazvao mi je i potrebu aplaudiranja, a to ne radim bas na svim koncertima vec odavno. Moj osobni izraziti favorit je numera; Simfonija iz metropole broj 1. Vanserijski instrumental, uz bok Theme gor Great Cities Simple Mindsa. Bas mi idu bok uz bok, i pustat cu ih u buducnosti zajedno.
Dakle da zakljucim, odlican koncert benda na kojeg obavezno idem opet i jos, a slijedi i istrazivanje ostalog materijala.

Jedna jedina zamjerka klubu i prostoru jer je pozornica prokleto niska. Pod hitno dignuti stage bar pola metra. Bend se slabo vidi i nikako a bubnjar i bubanj uopce ne. No to nema nikakve veze s bendom.

I ostao sam iznenaden koliko se nikotina ispusilo sinoc. Vise od pola dvorane 'sasilo' je bar kutiju cigareta svaki. Mislio sam da je pusenje zabranjeno u javnim prostorima.

Moja ocjena iako jos nisam sve proucio, a hocu, 5/5! Sjajni! Pogotovo za Hrvatsku i nase glazbene prilike i neprilike.

Odlicna koncertna vecer.
Shaner Posted - 27/01/2023 : 09:24:52
quote:
Originally posted by Chui

4.3.Šibenik 23.4. Rijeka


To te ja pitam!

Gdje?

Chui Posted - 27/01/2023 : 09:09:24
4.3.Šibenik 23.4. Rijeka
Shaner Posted - 26/01/2023 : 22:14:02
To i mene zanima.

Očekujem odgovor nekad iza 1, nakon koncerta.

fler Posted - 26/01/2023 : 19:53:02
A jel ima planova za svirke negdje gdje nije Zagreb?
vukozec Posted - 26/01/2023 : 19:16:15
quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Chui

Evo sutra i taj četvrtak stiže,Chui u Petom kupeu promocija albuma Zagreb Berlin 🙂



Daj mi pls. reci kad tocno startate veceras? Znas li tocno vrijeme? (Ako si na forumu trenutno...)
Zvao sam klub, broj sa stranice se ne koristi???

evo javljam se s tonske probr, svirka počinje u 21:15, najkasnije 21:30 kažu iz ureda kluba



Hehe, i na tonskoj se čekira forum.

Vidimo se

(pokušat ću pripoznat koji je ivanl, ako ne bude nijedan u majici Judas Priesta ili barem kockastom dresu, znat ću da je muljao da dolazi :))
Chui Posted - 26/01/2023 : 18:34:40
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Chui

Evo sutra i taj četvrtak stiže,Chui u Petom kupeu promocija albuma Zagreb Berlin 🙂



Daj mi pls. reci kad tocno startate veceras? Znas li tocno vrijeme? (Ako si na forumu trenutno...)
Zvao sam klub, broj sa stranice se ne koristi???

evo javljam se s tonske probr, svirka počinje u 21:15, najkasnije 21:30 kažu iz ureda kluba



Zahvaljujem!
Bilo mi je potrebno tocno vrijeme, obaveze su sve do 20:00. Ako svirate u 21:15, sto je odlicno, eto me u 'kupeu'! To je taman da stignemo na miru.


Odlično
ivanl Posted - 26/01/2023 : 15:43:22
quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Chui

Evo sutra i taj četvrtak stiže,Chui u Petom kupeu promocija albuma Zagreb Berlin 🙂



Daj mi pls. reci kad tocno startate veceras? Znas li tocno vrijeme? (Ako si na forumu trenutno...)
Zvao sam klub, broj sa stranice se ne koristi???

evo javljam se s tonske probr, svirka počinje u 21:15, najkasnije 21:30 kažu iz ureda kluba



Zahvaljujem!
Bilo mi je potrebno tocno vrijeme, obaveze su sve do 20:00. Ako svirate u 21:15, sto je odlicno, eto me u 'kupeu'! To je taman da stignemo na miru.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000