T O P I C R E V I E W |
sawitch |
Posted - 24/03/2009 : 14:16:32 Evo topica i o serijama..
Meni najbolja - The Sopranos |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
vice |
Posted - 01/06/2023 : 18:14:40 Barry - zadovoljavajući kraj serije čiji će kultni status samo rasti u budućnosti.
Ted Lasso - dok je posljednja sezona imala svojih stranputica, zadnje epizode su učvrstile status ovog ultimativnog feel good djela. Kakvo finale! |
risbozg |
Posted - 31/05/2023 : 09:26:38 Pogledao seriju Snowfall svih 6 sezona..počne malo sporije prve dve tri epizode, a onda odlična..preporuka |
vice |
Posted - 28/04/2023 : 15:26:52 quote: Originally posted by King Warrior
Ja trenutno uzivam u Sneaky Pete. Dobra serija, gledam je najvise zbog fenomenalnog Giovannija Ribisija. Vjerovatno najpodcjenjeniji glumac uz Brendana Gleesona.
Odličan izbor! Nažalost, 3. sezona je loša i po meni slabašna konkluzija cile priče. |
King Warrior |
Posted - 28/04/2023 : 11:36:48 Ja trenutno uzivam u Sneaky Pete. Dobra serija, gledam je najvise zbog fenomenalnog Giovannija Ribisija. Vjerovatno najpodcjenjeniji glumac uz Brendana Gleesona. |
mike |
Posted - 27/04/2023 : 23:14:24 Najocekivanija serija ove godine The Idol, HBO 4.6.
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt14954666/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_6_nm_1_q_the%2520ido
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=gafzgRqqHJw |
going going |
Posted - 27/04/2023 : 02:37:42 Krenula poslednja sezona genijalnog Barrya na HBOu.
A zavrsava se i predosadni Perry Mason, nikako da se nateram da krenem sa drugom sezonom. |
Barker |
Posted - 25/04/2023 : 18:53:28 Vidim da ima Essex County 5 epizoda na Stremio-u. Ako je ovo nedozvoljeno( nisam bas u toku) brisite odmah. |
Deers |
Posted - 18/04/2023 : 10:42:03 Karen Pirie
Slab sam na britanske detektivske priče pa nisam objektivan, ali dopala mi se ova serija. Pričom i idejom nije ništa revolucionarno ali drži pažnju. Likovi, iako dobar dio njih pokriva standardne uloge, su solidno pisani. |
fler |
Posted - 13/04/2023 : 16:28:08 Vidim dostupne dvije epizode, zasad. |
jagodanbg |
Posted - 13/04/2023 : 16:09:34 Da da, isto isto |
vice |
Posted - 13/04/2023 : 15:54:24 quote: Originally posted by jagodanbg
Da li neko zna kako doci do Essex County? Emituje se izgleda samo na tv CBS
CBC serije znaju bit uploadane zna-se-di tek kad je čitava sezona gotova.
Doduše, možda je i ima po netu, ali je ja na standardnim izvorima ne nalazim. |
jagodanbg |
Posted - 13/04/2023 : 11:01:12 Da li neko zna kako doci do Essex County? Emituje se izgleda samo na tv CBS |
naker |
Posted - 04/04/2023 : 21:52:10 
An Idiot Abroad (2010-2012) (3 sezone)
Karl Pilkington je sasvim običan čovek, kojeg je Ricky slučajno "otkrio" i u dogovoru sa Stephenom ga poslao na put oko sveta kako bi umirao od smeha gledajući i slušajući njegove reakcije na šokantne kulturne razlike. Karl je, ajde tako da kažemo, prost čovek, jer on nikada nije ni završio školu, obrazovanje mu nije jača strana, i on kao tipičan Englez koji nikada nije napustio ostrvo i video ostatak sveta, pati od steoreotipa i predrasuda prema drugim zemljama, što rezultira u nekim zaista presmešnim situacijama i komentarima.
Cenim da je većina upoznata sa radovima Ricky Gervaisa i Stephena Merchanta pa može da pretpostavi kakav tip humora ovde treba da očekuje. Prva epizoda u Kini je ubedljivo najbolja, i ako vas ona ne povuče da gledate dalje onda ništa neće. Moji zavoriti su i izleti u Brazil, Japan, Tajland, Meksiko itd. 
|
fandango |
Posted - 03/04/2023 : 08:03:16 Za Too Old to Die Young se sjecam da sam procitao da je tako namjerno bilo napravljeno, glumci su dobili upute da nakon svake replike zadrze i pricekaju po 20-30 sekundi prije nego sto odgovore, da sve rade namjerno sporo i slicno. Razlozi su dijelom stilski, da se stvori atmosfera, a dijelom i da se isprovocira gledatelj i potegne nekakva rasprava o smislenosti ovog takozvanog zlatnog doba serija kad se sve mora bespotrebno razvuci da se popuni satnica i toboze prodube likovi. (Ja sam inace od serije odustao nakon druge epizode.)
Od drugih serija od kojih sam nedavno odustao su i The Last of Us i Poker Face, prva mi je bila dosadna, a druga ima barem meni iritantnu glavnu junakinju. Na kraju sam se zakacio na Yellowstone i ostale mu spin-offove. Kasnije ove godine ide i spin-off Marshall Bass - dakle, Taylor Sheridan je americki Darko Macan.
|
Shaner |
Posted - 03/04/2023 : 00:31:16 Nažalost, nije ništa bolji ni Cowboy.
S druge strane krenuo sam sa Succession i Yellowjackets i obje su (za sada) super. Succession sam škicnuo treću sezonu kad ju je supruga gledala i već znam da ne pada u kvaliteti, a nadam se da će isto vrijediti i za Yellowjackets.
|
going going |
Posted - 02/04/2023 : 22:12:48 quote: Originally posted by Shaner
Dolazak Copenhagen Cowboyja na Netflix me podsjetio da još uvijek nisam pogledao Refnovu prošlu seriju, Too Old to Die Young. Nakon prve epizode mogu reći da ni neću. Ne pamtim kad sam gledao nešto toliko isprazno, razvučeno i dosadno. Vidjet ćemo kakav je Cowboy, valjda se Refn bolje snalazi na domaćem terenu.
Slazem se za Too Old... Ja sam veliki obozavatelj Refna, jos kad sam video da je scenarista serije Ed Brubaker rekoh sebi nema sanse ovo da bude lose. Moze da bude lose. Uzasno lose i dosadno, pogledao sam prve 3 ili 4 epizode i nisam mogao da nastavim. |
risbozg |
Posted - 02/04/2023 : 19:31:22 quote: Originally posted by panzer
https://www.tmz.com/2023/03/17/the-wire-star-lance-reddick-dead-dies/
R.I.P. |
fler |
Posted - 19/03/2023 : 14:38:09 Da, fantastično od samog početka, i (što je vrlo neuobičajeno) kvaliteta ni u jednom trenutku ne opada. Naprosto briljantno, veselim se nastavku.
A Lance Reddick.. jebemti, baš me zateklo, uvijek je djelovao poput mladića. Rijetko karizmatična pojava s pamtljivim ulogama i vrlo upečatljiva glasa, otvori usta i odmah znaš tko je. Kakva šteta. Počivao u miru. |
DiSkAcH |
Posted - 19/03/2023 : 08:48:07 Pogledali smo Severance, momentalno mi uletila u top 5 naj serija ikad. Sad treba dočekati drugu sezonu, kažu najvj početak 2024. :( |
Shaner |
Posted - 18/03/2023 : 09:13:35 Počivao u miru.
|
panzer |
Posted - 18/03/2023 : 06:38:38 https://www.tmz.com/2023/03/17/the-wire-star-lance-reddick-dead-dies/ |
Wolfman |
Posted - 15/02/2023 : 16:24:40 quote: Originally posted by vice DK24 je u pravu, stara Foxova animirana serija tek je jučer postala dostupna na našem HBOMaxu.
Vjerujem da je, meni je nešto ostalo u sjećanju da je bilo i ranije, ali to sam ja nešto pomiješao. U svakom slučaju, trenutno je dostupno, tako da nisam omašio  |
vice |
Posted - 15/02/2023 : 15:03:57 quote: Originally posted by Wolfman
Batman TAS je već na HBO Maxu. Ako si mislio na onu novu seriju koja je kao trebala biti spiritualni nasljednik TAS-a (Caped Crusader), to je HBO otkazao prošle godine i serija sada traži drugi dom.
DK24 je u pravu, stara Foxova animirana serija tek je jučer postala dostupna na našem HBOMaxu. |
DK24 |
Posted - 15/02/2023 : 09:50:27 Ne, ne, mislio sam na tu staru. Onda je to friško stiglo jer ranije ju nisam vidio tamo. Nebitno, drago mi je da je tu, moglo bi se početi gledat. Teški povratak u djetinjstvo |
Wolfman |
Posted - 15/02/2023 : 09:45:02 Batman TAS je već na HBO Maxu. Ako si mislio na onu novu seriju koja je kao trebala biti spiritualni nasljednik TAS-a (Caped Crusader), to je HBO otkazao prošle godine i serija sada traži drugi dom. |