T O P I C R E V I E W |
sawitch |
Posted - 24/03/2009 : 14:16:32 Evo topica i o serijama..
Meni najbolja - The Sopranos |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Barker |
Posted - 08/12/2023 : 21:24:03 Swamp Thing - konacno se resih da odgledam ovo. Tacno sam svaku od deset epizoda odgledao delimicno u polusnu, eto toliko je bilo zanimljivo. Ja prvu knjigU nisam citao, krenuo sam od druge (Moorove) i nisam znao koliko se drze originala,osim eto klasike Cas anatomije, ali sumnjao sam da moze biti kako je bilo u seriji. Moram priznati da gori kasting nisam u zivotu video, apsolutno su svi bili jako pogresno izabrani, posebno Ali pa i svi nadalje. Jedino sto je bilo hvale vredno je sam Swampy , fenomenalna maska koja dokazuje da CGI ne moze uvek nadmasiti fizicki kostim. sasvim je jasno zasto je serija otkazana nakon prve sezone.
The O.C - rekoh vec da sam poceo ovo da gledam. Ovo bi trebalo biti Beverly hills za sledecu generaciju, mi smo totalno random kliknuli da gledamo jer je na posteru bio bazen i okean u pozadini, ali kako to biva, veoma brzo smo se navukli na ovu teenage sapunicu koja u velikoj meri i odskace od standarda i kanona ovog zanra, dok ih u ostaloj meri sledi pa u tancinu :) Kako god, nisam mogao ostati cinicno hladan prema seriji koja se efikasno zeza na svoj racun, (spominju cak i Televisa Presenta spicu, sprdaju se sami sa svojim likovima), povremeno probijaju i cetvrti zid, promovisu super trendi indie bendove iz tog vremena koji se pojavljuju u skoro svakoj epizodi u drugoj sezoni ( Killers, Modest Mouse, Death cab...), crtanje i izdavanje stripa jednog od glavnog lika obuhvata veci deo jedne sezone, i konacno, roditelji u serijalu su SJAJNI (jasno mi je da je do godina (mojih), jer roditelje u Beverly Hillsu nisam mogao da podnesem :) ), a ovde Sendi i Kirsten nisu klasicni roditelji glupanderi kao u vecini teen serija ili u Hugesovim filmovima, nego su ljudi od krvi i mesa koji se bore sa svojim nedacama. Ok, ovde su mi stare koke imale prednost nad klinkama, kakva strasna riba je glumica koja je glumila Julie!!
Two and a Half Men - izbegavao sam ovo kad je islo premijerno, nesto sam "imao protiv" Sheena koji mi je bio iritantan, a i ceo taj tip humora mi je bio na granici odbojnosti. Pa zasto sam onda to gledao? Upravo iz istih razloga, ovaj humor , koji mi i dalje nije na vrhu liste omiljenog danas se cini da je nemoguce sresti negde, rekao bih da mozda spada i u neku zabranjenu zonu , ili barem nepozeljnu, imajuci u vidu sta se danas srevira i smatra ne/moralnim :/ Vecina zena je svedena na glupe barbike, ni muskarci nisu nesto bolji, droga, seks i alkohol se pominju o ogromnim kolicinama, sale na temu istih su preuvelicane i dosta cesto nesmesne, provide i u "in your face" maniru, sale o povracanju i prdjenju su na beskonacni repeat, ali brate, nije sve to nimalo lose :) U pravu su svi koji kazu da je serija trebala zavrsiti kad je Charlie dobio otkaz (a realno mi je postao bas ok), Ashton odaje utisak kao da nema pojma gde se nalazi, ali vremenom se covek navikne i na taj neki njegov blago autisticni lik, koji i pokazuje dara za fizicku komediju (negde u rangu Jackass komedija, ali ajde, neka mu bude), a i postaje blago simpatican. Alan s druge strane, postaje sve gori u gluplji, i opet, covek se navikne na sve i stigne do kraja serijala koji mi je bio bas dobar (za razliku od vecine, bar onih na IMDB koji su ga ocenili kao najgoreg od svih epizoda). Pitam se sta cu sledece gledati, i hvata me strah i muka da ce to mozda biti Seinfeld koje se takodje grozim iz nepoznatih razloga :)))) |
Shaner |
Posted - 05/12/2023 : 09:35:05 Ma dobar je Westworld. Malo su se pogubili, ali što sad, događa se i boljima. Fallout izgleda kao da može otići u oba smjera. Nadajmo se da će ići u onom dobrom.
|
DiSkAcH |
Posted - 05/12/2023 : 05:01:29 Ako nema Perlmana, ne valja...nisam nikada igrao Fallout, tj jesam kratko onaj dio gdje ti je ćaća ili ko već Liam Neeson...? Ali Perlmanove: ''War, war never changes....'' znaju valjda svi gameri. ;)
Trailer izgleda OK, ali kad su napisali da je ista ekipa koja je radila Westworld.....me samo sjetilo kako su ga zasrali nabrzinu.  |
jerki44 |
Posted - 04/12/2023 : 15:58:21 quote: Originally posted by Oki
Nisam imao pojma da se snima Fallout serija…tko je volio igru, neka pogleda trailer: https://youtu.be/0kQ8i2FpRDk?si=87xatefVy9PjkquS
Da i mene je iznenadilo. Veliki fan igrice, pa se nadam da će biti dobro :) Trailer mi izgleda...okeiš? |
Oki |
Posted - 04/12/2023 : 08:55:28 Nisam imao pojma da se snima Fallout serija…tko je volio igru, neka pogleda trailer: https://youtu.be/0kQ8i2FpRDk?si=87xatefVy9PjkquS |
vice |
Posted - 04/12/2023 : 00:14:52 Preporuka za Deadloch, fenomenalna crnohumorna murder misterija. |
Shaner |
Posted - 03/12/2023 : 20:31:55 Da, super je Wednesday. Već smo komentirali kad je izašla. I ja se veselim drugoj sezoni.
Trenutno se gledaju 30 monedas i A Murder at the End of the World. Novčići su slabiji u drugoj sezoni, ali i dalje dovoljno zabavni, a ova druga mi se baš sviđa. Na papiru djeluje kao da ju je složio neki algoritam, ali zapravo ima baš posebnu atmosferu i dobro odabrane glumce, pa i taj whodunnit postaje zanimljiv.
|
DiSkAcH |
Posted - 03/12/2023 : 08:45:06 Pogledali smo Wednesday i ostao sam ugodno iznenađen. Očekivao sam neku baš lošu woke teen dramu, što sam i dobio...osim što nije uopće loše. Vidim da je dobar dio epizoda režirao Tim Burton, premda nema tu onog klasičnog Burtona, svejedno vrlo simpatična i zabavna serija, čekam drugu sezonu. |
jaki |
Posted - 30/11/2023 : 15:04:53 . |
jaki |
Posted - 30/11/2023 : 14:59:16
A tako sam se bija onda nada da je Blekova sedmorka |
ordell |
Posted - 28/11/2023 : 19:17:09 Jel gledao neko novi Fargo? Ja čekam da se nakupi malo više epizoda. U januaru ide i True detective |
Shaner |
Posted - 03/11/2023 : 00:44:18 anto hakirao Markižev profil.
|
Red Marquis |
Posted - 02/11/2023 : 21:56:38 Gledaću, Lea nikad dosta. |
jerki44 |
Posted - 01/11/2023 : 17:19:40 quote:
Aldebaran the crtani?! Može, pogledam čim izađe cijela sezona. Trenutno jedino gledam MF Ghost tjedno kako izađe epizoda, nemam živaca za još nešto na taj način. 
Mislim, nije Aldebaran..samo su povukli inspiraciju od tamo 
Veliki naglasak je na floru i faunu samog planeta. Imam neke svoje zamjerke, ali def velike preporuka od mene! |
DiSkAcH |
Posted - 01/11/2023 : 17:04:57 quote: Originally posted by jerki44
Jučer otkrio ovo: https://www.imdb.com/title/tt21056886/
-Inspired by the French science-fiction comic series, "The Worlds of Aldebaran", written and illustrated by Léo and published by Dargaud in French and Cinebook in English Pogledao prvu epizodu, izgleda vrhunski. Nadam se da će se tako i nastavit. Gledao netko?
Aldebaran the crtani?! Može, pogledam čim izađe cijela sezona. Trenutno jedino gledam MF Ghost tjedno kako izađe epizoda, nemam živaca za još nešto na taj način.  |
zeljko |
Posted - 31/10/2023 : 20:40:02 svaka cast na iskopu
|
jerki44 |
Posted - 31/10/2023 : 13:48:05 Jučer otkrio ovo: https://www.imdb.com/title/tt21056886/
-Inspired by the French science-fiction comic series, "The Worlds of Aldebaran", written and illustrated by Léo and published by Dargaud in French and Cinebook in English Pogledao prvu epizodu, izgleda vrhunski. Nadam se da će se tako i nastavit. Gledao netko? |
Shaner |
Posted - 24/10/2023 : 09:09:41 quote: Originally posted by Combatrock
quote: Originally posted by Barker
Jebote, i ja krenuo da gledam Succesion pre par i vise meseci, odustao nakon 4-5 epizoda. Pa ako sam hteo da gledam Dinastiju za 21 vek, bolje da sam se i vratio originalnoj, tamo su bar sevale iskre izmedju Aleksis i Kristl, kovali su se planovi da se nekome spektakularno narusi ugled ili da se neko srecno udomi u kraljevstvu Moldavije , ok , tu smo dobili masakr, al sta da se radi, tako mu je to :) A ovde , sto kaze Combat, gomila ljudskog dna koja se takmici da nekoga pogura jos male dublje , do nekog novog dna. Depresivno na uzasno (ne)objasnjivi nacin, neuverljivo i meni totalno nezanimljivo.
Poceo sam u februaru. Odustajao vise puta i danas zavrsim.
Mislim da je snaga ove serije u tome sto je u duhu ovog vremena.
Njihove relacije - cista patologija.
Ovo za gomilu ljudskog dna i patologiju apsolutno stoji i jasno mi je da netko ne želi gledati takve likove, ali snaga ove serije je u tome što je izvrsno napisana, snimljena i odglumljena.
|
Barker |
Posted - 23/10/2023 : 01:49:19 Au da, i ovo From, koji bullshit, druga sezona je neopisivo govno. Ok, neka prvi baci kamen ko nije gresio, ali ja strastveno gledam (porodicno) O.C! :D I sporadicno, Two and a half men :) |
Combatrock |
Posted - 21/10/2023 : 19:45:55 Podseti me Barker na recenicu jednog kolumniste:
Taman pomislis da smo dotakli dno, kad dodje neko i otkopa jos neki centimetar. |
Combatrock |
Posted - 21/10/2023 : 19:43:57 quote: Originally posted by Barker
Jebote, i ja krenuo da gledam Succesion pre par i vise meseci, odustao nakon 4-5 epizoda. Pa ako sam hteo da gledam Dinastiju za 21 vek, bolje da sam se i vratio originalnoj, tamo su bar sevale iskre izmedju Aleksis i Kristl, kovali su se planovi da se nekome spektakularno narusi ugled ili da se neko srecno udomi u kraljevstvu Moldavije , ok , tu smo dobili masakr, al sta da se radi, tako mu je to :) A ovde , sto kaze Combat, gomila ljudskog dna koja se takmici da nekoga pogura jos male dublje , do nekog novog dna. Depresivno na uzasno (ne)objasnjivi nacin, neuverljivo i meni totalno nezanimljivo.
Poceo sam u februaru. Odustajao vise puta i danas zavrsim.
Mislim da je snaga ove serije u tome sto je u duhu ovog vremena.
Njihove relacije - cista patologija. |
Tonto |
Posted - 21/10/2023 : 19:02:52 quote: Originally posted by Oki
[url=https://postimages.org/] [/url][url=https://postimages.org/app]screen shot pc[/url] Odgledao prve dvije sezone, 20 epizoda. Počelo je fantastično i činilo se da će ovo biti jedna vrhunska serija, no već negdje na petoj, šestoj epizodi se dalo naslutiti da je ovo još jedna tipično američka serija i da neće biti ništa od nje. Standardno..promoviranje "woke kulture", a iz epizode u epizodu radnja sve debilnija i debilnija, a da ne spominjem glumu koja se u drugoj sezoni srozala na najniže grane jer mi se čini da su neke scene snimane "na prvu" i to je to. Šteta,sam kostur priče je privlačan, a iz dosadašnjeg raspleta priče možemo zaključiti da nitko ne može pretpostaviti kuda ovo sve vodi, jer mi sve izgleda zbrda zdola kako nekome padne na pamet bez obzira na ikakav smisao da sve u konačnici bude nešto ozbiljno... Prva sezona 7/10 Druga sezona 5/10 Ukupno 6/10
quote: From - Ovo me kupilo na pocetku i sve je bilo super... i onda zadnja epizoda u kojoj ocekujes neke odgovore i rjesenja i dobijes govno. Prosvrljam po ineternetu i tek onda shvatim da je ovo radila ista ekipa koja je radila lost i postane ti sve jasno. E pa neces me jebat sto sezona da bi mi na kraju servirao kurcinu i ostavio me sa vise pitanja nego na pocetku.
|
Oki |
Posted - 21/10/2023 : 18:46:23 [url=https://postimages.org/] [/url][url=https://postimages.org/app]screen shot pc[/url] Odgledao prve dvije sezone, 20 epizoda. Počelo je fantastično i činilo se da će ovo biti jedna vrhunska serija, no već negdje na petoj, šestoj epizodi se dalo naslutiti da je ovo još jedna tipično američka serija i da neće biti ništa od nje. Standardno..promoviranje "woke kulture", a iz epizode u epizodu radnja sve debilnija i debilnija, a da ne spominjem glumu koja se u drugoj sezoni srozala na najniže grane jer mi se čini da su neke scene snimane "na prvu" i to je to. Šteta,sam kostur priče je privlačan, a iz dosadašnjeg raspleta priče možemo zaključiti da nitko ne može pretpostaviti kuda ovo sve vodi, jer mi sve izgleda zbrda zdola kako nekome padne na pamet bez obzira na ikakav smisao da sve u konačnici bude nešto ozbiljno... Prva sezona 7/10 Druga sezona 5/10 Ukupno 6/10 |
Oki |
Posted - 21/10/2023 : 18:13:58 quote: Originally posted by Caleb
Noćas sam spičio svih deset epizoda Twisted metal. Tupavo, ali zabavno.
https://m.imdb.com/title/tt14261112/
Dobar je ovo opis u jednoj riječi "tupavo". Ocjena 4/10 |
Barker |
Posted - 21/10/2023 : 17:29:15 Jebote, i ja krenuo da gledam Succesion pre par i vise meseci, odustao nakon 4-5 epizoda. Pa ako sam hteo da gledam Dinastiju za 21 vek, bolje da sam se i vratio originalnoj, tamo su bar sevale iskre izmedju Aleksis i Kristl, kovali su se planovi da se nekome spektakularno narusi ugled ili da se neko srecno udomi u kraljevstvu Moldavije , ok , tu smo dobili masakr, al sta da se radi, tako mu je to :) A ovde , sto kaze Combat, gomila ljudskog dna koja se takmici da nekoga pogura jos male dublje , do nekog novog dna. Depresivno na uzasno (ne)objasnjivi nacin, neuverljivo i meni totalno nezanimljivo. |
|
|