forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sawitch Posted - 17/05/2011 : 18:19:07
SD PARTIZAN

Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan je osnovano 1945. godine u Beogradu i danas broji 25 klubova. To su:

Fudbalski klub Partizan
Kosarkaski klub Partizan
Rukometni klub Partizan
Vaterpolo klub Partizan
Odbojkaski klub Partizan
Atletski klub Partizan
Dzudo klub Partizan
Biciklisticki klub Partizan
Teniski klub Partizan
Stonoteniski klub Partizan
Hokejaski klub Partizan
Ragbi klub Partizan
Rvacki klub Partizan
Streljacki klub Partizan
Tekvondo klub Partizan
Veslacki klub Partizan
Plivacki klub Partizan
Sahovski klub Partizan
Karate klub Partizan
Bokserski klub Partizan
Zenski kosarkaski klub Partizan
Zenski odbojkaski klub Partizan
,,,,,,,,
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sawitch Posted - 26/11/2023 : 08:03:35
Nisam u Srbiji iz poslovnih razloga do kraja godine ali sam namestio da budem kod kuce 17. bas da probam da skratim vladavinu duha iznad marakane.
miros Posted - 26/11/2023 : 00:28:45
Ja u životu ne pamtim da je neko onako primio 3 maltene preslikana gola.Odbrana na čelu sa golmanom SKANDAL kako i igra čitavog tima.Zašto?Oni to najbolje znaju!!!
Pri tome da se ne zaboravi:
I drugi gol zvezde čista komedija,ovi iz vojvodine rešili da pomognu koliko god bude trebalo.U drugom poluvremenu nije filijala iz NS ni pokušala da da gol.Vojvodina 11 godina ne može da pobedi zvezdu u NS, to se poklapa sa nečijom vlaśću, pitam se čijom.
Ljudi ovde je sve jasno,svi mi znamo ovde šta se dogadja, pa zbog našeg "crno-belog" srca pratimo ovo što nije sport.Naša sudbina se rešava 17.12. i ljudima treba objasniti zašto je dogorelo do nokata, a sport je tu realno sporedna stvar koliko smo mi kao društvo i država propali!!!
sawitch Posted - 25/11/2023 : 21:15:10
Sad ulazimo u “zavrsnicu” prvenstva kada se pali “masina” kod doktora sa poternice :)
Aco Posted - 25/11/2023 : 20:31:50
Dobar ovaj TSC. Dao nam nekih 6-7 golova. Sa kornera nepogresivi - 3 od 3.

Neviđena bruka. Ali ok idemo dalje do jesenje titule.
sawitch Posted - 25/11/2023 : 19:25:01
Je l’ realno da nas ovako golman ukanali?
Hercule Poirot Posted - 25/11/2023 : 10:49:15
Partizan previše prima koševa za ozbiljnije rezultate.
Caleb Posted - 24/11/2023 : 20:52:07
Kaminski igra dobro, Željko ga skoro celu 4/4 drži na klupi. Dozier igra dobro, Željko ga šalje na klupu. Anđušić taman vezao par poena, ajde na klupu

Čudne odluke Obradovića.

A Larkin dere.
Aco Posted - 24/11/2023 : 20:44:46
Opet smo se ponadali ali agonija se nastavlja. Ne znamo da završimo utakmicu i gotovo. Ispadaju nam lopte, dajemo ih njima u ruke direktno, niti jedna jebena ničija lopta nije naša u tim trenucima..plus glupa nesportska Jaramaza i brojni faulovi nakon promašaja Efesa. Totalna dekoncentracija. Opet smo imali utakmicu na tacni, samo je trebalo da ih dotučemo. Ali neće pa neće. Čim je protivnik malo agresivniji, mi ne znamo da odgovorimo. Mlako, meko i stidljivo. To je naša igra.
wesskowaz Posted - 24/11/2023 : 20:24:01
Au, šta uradi Jaramaz.
wesskowaz Posted - 24/11/2023 : 19:32:43
Ponovo ćemo primiti blizu 100 poena.
Pratimo mi to lepo kad je napad u pitanju, ali i dalje smo kao da se tim juče okupio kad pričamo o odbrani.
Aco Posted - 24/11/2023 : 19:24:52
Na poluvremenu protiv Efesa manje-više ista priča. Bilo je dobro dok Anđušić nije počeo da vodi igru, tu smo izgubili par lopti za lake poene i napravila se razlika.Inače, vidi se da smo popravili skok i to je pozitivno.Opet protivnik sa šutom za 3 iznad 50%, ali ok i mi šutiramo dobro.
sawitch Posted - 21/11/2023 : 09:56:20
Andjusica cu zamrzeti na kraju. Gledam ga na zagrevanju i kazem ovim mojima "gledajte, obruc ne dotakne lopta kad sutira a masice na utakmici" i tako i bilo. Ali 'ajde to nego sto on gubi lopte, ne zna gde ce.. Strasno... Cela ekipa nekako bez samopouzdanja, samo bacaju Naneliju i Ledeju. Panter je pola ekipe, realno.
Aco Posted - 21/11/2023 : 07:56:59
Ni činjenica da je Sawitch bio na tribinama nije pomogla da razbijmo kletvu LJubljane.6 poraz za redom, verovali ili ne. Od 2018 ne znamo za pobedu u Ljubljani.Izgubili smo od ekipe koja u Eurocupu drži sigurno poslednje mesto, sa bilansom 0-7. Da ponovim istu rečenicu kao nakon Bayerna - ako ove nemožemo da dobijemo u gostima, ne znam koga ćemo.

Povampireni Blažič naravno protiv nas uvek na 200%. Trojke protivnike opet iznad 40%. Čak ni skok nije tako loše izgledao, ali opet nas ubi završnica. Ne znamo pa ne znamo. Šta je Anđušić radio odnosno koja je njegova funkcija bila u tim momentima, to valjda Žoc zna.
sawitch Posted - 21/11/2023 : 01:17:23
Bio sam veceras u Stozicama i gledao utakmicu. Video i Acu legendu koji mi je resio karte (a nisam uhapsen). Nemam reci. Mnogo faktora. Povreda Pantera nam moze sjebati sezonu. Onaj debil slomi nos Avramovicu i jos pregledanje i faul Avramovica koii se nije pomerio. Belosevic sudi svakakve budalastine. U najmanju ruku cudno sudjenje. Ono cigansko govno samo protiv nas moze da ubada onoliko. A nas sut nece pa nece. Andjusica bih jedinog oterao u 3 pm.
miros Posted - 20/11/2023 : 22:56:33
https://nova.rs/sport/kosarka/video-dritan-abazovic-mirotic-propali-transfer-partizan/
sawitch Posted - 18/11/2023 : 00:41:16
Ova ekipa kad udje u formu ima da bude masina za mlevenje mesa
wesskowaz Posted - 17/11/2023 : 23:00:38
Alba se raspala početkom 3/4, kao da su ostali bez snage.
Najbitnije da pišemo pobedu, mnogo toga i dalje škripi.
wesskowaz Posted - 17/11/2023 : 21:35:41
Prvo poluvreme, stare boljke.
Opet loše gradimo skok, ponovo mekano u odbrani.
Imrahil Posted - 17/11/2023 : 13:04:19
quote:
Originally posted by Caleb
Vrhunski. Ovo treba da bude druga garnitura.
Moram nabaviti sorts negde.

Dresova ima u prodaji, šorceve ne videh.
sawitch Posted - 16/11/2023 : 10:58:50
A Andjusic je posebna tema. Ja nemam vise reci, ne znam sta je njegova uloga tu. Da odigra jednu solidnu utakmicu po sezoni? Juce nam je sjebao prikljucak u 4 navrata. Onakvo ispaljivanje gde lopta ni blizu ubacaja nije bila, ne znam objasniti.
sawitch Posted - 16/11/2023 : 10:57:18
Protivnicki procenat umnogome zavisi od tvoje odbrane. Koliko ih trosis toliko sutaju. A mi svaku utakmicu primamo 100 komada a nema Pantera da nadoknadi to.

Odbrana je kljuc, ali kontam da se i ona tempira.
Aco Posted - 16/11/2023 : 08:33:51
Kako ih nije sramota da pred onakvom publikom odigraju tako bezvoljno? Da nije bilo nestvarne role Cabocla u zadnjoj četvrtini, mi bi izgubili 20 razlike. Lovimo zaostatak i 4 napada za redom šutira Anđušić i sve promašuje. Alo ljudi pa koji je vama k ?!?? Totalna smušenost. I Žoc se pogubio. Kad je PJ počeo da vodi napad to je na nešto i ličilo, ali generalno - težak poraz. Ako ni ove nismo pobedili u gostima, ja stvarno ne znam koga ćemo.

Opet protivnik sa nestvarnim procentom ubačenih trojki, izgleda da je to protiv nas postala tradicija. Puni nas ko stigne. Plus naravno skok. Završnica opet kriminalna, ne znamo da prelomimo, da nokautiramo.

Znači svaka utakmica je ista.
wesskowaz Posted - 15/11/2023 : 22:44:40
Premekani, bez skoka, bez energije.
Brazilac i publika jedino pozitivno što se desilo večeras.
wesskowaz Posted - 15/11/2023 : 21:36:43
Moramo da zategnemo odbranu, baš neozbiljno izgledamo.
Imrahil Posted - 14/11/2023 : 17:31:35
Poraz ko poraz ali da opet onako useremo zadnji napad

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000