T O P I C R E V I E W |
anto |
Posted - 17/11/2022 : 22:21:47 Ima ova tema na DW forumu,ali tamo nas ima tek šačica,pa ću pokrenuti nešto slično i ovde,gde smo ipak svi. Znam da je ista priča na temi Markos nam se ....,ali ajde da ne zagušujemo jednu od najbitnih tema,a i da se usredserdimo na ovo što se dešava na posebnom topiku,i da celoj stvari pridamo jednu ogromnu važnost,koju dotična situacija itekako zaslužuje.
Najpre pitanje - da li se nastupajuća zabrana odnosi samo na Fibru,što i jeste namera Zlih sila,ili će biti uvijena u formu "na sva hrvatska (pa i bosanska) izdanja,osim bonelija i forda".
Kako god,ovim potezom stanovitog Udruženja,dalje u tekstu Zlih sila,iako svi dobro znamo ko stoji iza priče (iako se za sada po forumima ističe Vuk Komiko,nije on taj,za one neupućene (ako slučajno ima neko takav)) se definitivno strip izdavaštvo na ovim prostorima "vraća u srednji vek".
Da ne pominjemo što je sve to propraćeno pretnjama određenim (kako da se izrazim) subjektima,i to u maniru klasičnog mafijaštva.Što za srpske prilike i nije neko čudo. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DiSkAcH |
Posted - 31/10/2023 : 14:29:42 Bora se bacio i na mandarine!! 
https://www.index.hr/vijesti/clanak/srbija-unistila-mandarine-iz-hrvatske/2508682.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d |
matori paraliticar |
Posted - 23/10/2023 : 23:34:38 Uh ko moze da odoli da ne uzme onih sedam sendmena koje drzi ona lepa crnka (do 26god.) na promo materijalu na fb
Bora Damping zna zanat. |
DzekDenijels |
Posted - 19/10/2023 : 21:49:38 quote: Originally posted by Combatrock
Ma kakvi. Zabrana Libellusa ne bi uspela ni milimetar. Libellus sekta je jaca od svake zabrane i blokade.
Nisu ludi u udruzenju/udruzi/zadruzi znaju oni sa kim nema zajebancije.
Vrh...
   |
Combatrock |
Posted - 19/10/2023 : 18:52:28 Ma kakvi. Zabrana Libellusa ne bi uspela ni milimetar. Libellus sekta je jaca od svake zabrane i blokade.
Nisu ludi u udruzenju/udruzi/zadruzi znaju oni sa kim nema zajebancije.
|
matori paraliticar |
Posted - 19/10/2023 : 12:21:22 Da Udruzenje malo ozbiljnije vOli strip bi zabranili bi uvoz Libellusa u Srbiju a ne izdanja ostalih hrvatskih izdavaca
Tu se moze pricati o sredstvima koja bi bila oslobodjena za kupovinu domacih izdanja :)
Kapiram da ovom izjavom privlacim paljbu ljubitelja hc bonelija malo je napisana u sali, malo ozbiljno |
mladjo |
Posted - 18/10/2023 : 00:22:43 Dobro, hajmo se držati teme i ne ići u offtopic, može? |
alexts |
Posted - 18/10/2023 : 00:04:52 Pa omogućimo ljudima, koji ne mogu na koncert, makar ovde.
|
petarStripovi10 |
Posted - 17/10/2023 : 23:13:29 Cancel kultura se nastavlja: https://www.index.hr/magazin/clanak/zaredalo-se-otkazivanje-ima-li-zadar-problem-s-cajkama-ili-porijeklom-izvodjaca/2504781.aspx |
kimba |
Posted - 16/10/2023 : 19:23:51 quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by manhunter
Da li stvarno moram da izbacujem?
Da sam ja bilo sta rekao od onoga gore bio bih uveliko izbacen ali ti neces da izbacujes ortake iako tu neko krsi jedno strogo zabranjeno pravilo.
Dobra pa i drugi to vide. |
AleksandarN |
Posted - 16/10/2023 : 17:16:17 quote: Originally posted by manhunter
Da li stvarno moram da izbacujem?
Da sam ja bilo sta rekao od onoga gore bio bih uveliko izbacen ali ti neces da izbacujes ortake iako tu neko krsi jedno strogo zabranjeno pravilo. |
manhunter |
Posted - 16/10/2023 : 16:17:08 Da li stvarno moram da izbacujem? |
henry |
Posted - 16/10/2023 : 15:48:06 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by sawitch
@Nesvrstani Sta ti je sa tim etiketiranjem naroda?
provociran. Ako nisi primjetija napisa san da sam se do sada bavija domaćin glupanima. Sad san se malo internacionalizira. Upravo to san i tija reć. Glupan je glupan. Nevezano jel iz Kočevja, Zaprešića ili Rume
E da, zaboravija san. Iman 4-5 ljudi na ignoreu, sve Hrvati. Henry i teller bi se ubrzo mogli pridružit, pa omet imamo dašak Juge na ignoreu.
 neznam za Henrya,... ali ja bi plako ko kiša...
evo još ne mogu da dođem k sebi |
teller |
Posted - 15/10/2023 : 15:23:39 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by sawitch
provociran. Ako nisi primjetija napisa san da sam se do sada bavija domaćin glupanima. Sad san se malo internacionalizira. Upravo to san i tija reć. Glupan je glupan. Nevezano jel iz Kočevja, Zaprešića ili Rume
E da, zaboravija san. Iman 4-5 ljudi na ignoreu, sve Hrvati. Henry i teller bi se ubrzo mogli pridružit, pa omet imamo dašak Juge na ignoreu.
 neznam za Henrya,... ali ja bi plako ko kiša... |
NESVRSTANI |
Posted - 15/10/2023 : 12:39:04 quote: Originally posted by Combatrock
I Hrvati su zakon!
Glupost je neunistiva.
Apsolutno. |
NESVRSTANI |
Posted - 15/10/2023 : 12:36:34 quote: Originally posted by sawitch
E da, zaboravija san. Iman 4-5 ljudi na ignoreu, sve Hrvati. Henry i teller bi se ubrzo mogli pridružit, pa omet imamo dašak Juge na ignoreu. |
kimba |
Posted - 15/10/2023 : 12:28:34 Odredenu osobu ne zelim komentirati. Kao sto sam rekao.

|
manhunter |
Posted - 15/10/2023 : 11:35:02 Ajmo dosta više ovih gluposti. |
sawitch |
Posted - 15/10/2023 : 11:15:58 @Nesvrstani Sta ti je sa tim etiketiranjem naroda? |
Combatrock |
Posted - 15/10/2023 : 11:02:27 I Hrvati su zakon!
Glupost je neunistiva. |
NESVRSTANI |
Posted - 15/10/2023 : 08:19:43 Inače, nisan do sad iša za tin, bija san skoncentriran na svoje, ali srpski glupani su za razliku od srpskih stripova proizvod najveće kvalitete. Možda i najkvalitetniji na svitu. Srbi su zakon! |
NESVRSTANI |
Posted - 15/10/2023 : 08:17:04 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by teller
Prestanite sa bojkotom jer Čarobna od najave i trajanja istog, samo povečava brojke prodanih stripova...Bar tako se čuje po koluarima...reklamirate ljude badava... Da se po forumu sudi sad bi več ključ u bravu carobnjaci...
Odakle ti? Al ti nisi prije par miseci po deseti put zauvik napustija forum?
Tu se stalno vračam da ne prevladate forumske lude... mislim si,.. sad su se uozbiljili..prestali seruckati po ljudima kojih nema na forumu pa su jim otisli osobno sve skresati u oči..hrabri na tipkovnici a pic*ice u stvarnosti.. kad ono neka kimba, neuracu.. pardon nesvrstani,.. uvijek se nade motiv za povratak... Taj topic bi več davno trebalo zatvoriti ali kako se tesi šefa a pljuje konkurencije.. ajmo ratovat dalje sa corcima.. paf paf mrtav si Mirko, ubio te Slavko.. deca se zaigrala malo..
I Slovenci bogami konje za utrku imaju kad su glupani u pitanju. Doduše, ti si pandur. Vama je to u opisu posla. Janezi su zakon!
|
teller |
Posted - 15/10/2023 : 04:47:41 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by teller
Prestanite sa bojkotom jer Čarobna od najave i trajanja istog, samo povečava brojke prodanih stripova...Bar tako se čuje po koluarima...reklamirate ljude badava... Da se po forumu sudi sad bi več ključ u bravu carobnjaci...
Odakle ti? Al ti nisi prije par miseci po deseti put zauvik napustija forum?
Tu se stalno vračam da ne prevladate forumske lude... mislim si,.. sad su se uozbiljili..prestali seruckati po ljudima kojih nema na forumu pa su jim otisli osobno sve skresati u oči..hrabri na tipkovnici a pic*ice u stvarnosti.. kad ono neka kimba, neuracu.. pardon nesvrstani,.. uvijek se nade motiv za povratak... Taj topic bi več davno trebalo zatvoriti ali kako se tesi šefa a pljuje konkurencije.. ajmo ratovat dalje sa corcima.. paf paf mrtav si Mirko, ubio te Slavko.. deca se zaigrala malo.. |
henry |
Posted - 15/10/2023 : 01:34:24 quote: Originally posted by kimba
quote: Originally posted by henry
90% ovih ratobornih će za 20% rabata Vuku, Bori i ostalima jezikon čistit tarzančiće.
Evo šta je jedan pametan i lip čovik napisa 27.02. na ovu temu.
Siguran sam da nije lep, još sigurniji da nije pametan al je dobro napisa
Kako ti znas da nije pametan.
Znam? |
kimba |
Posted - 15/10/2023 : 00:35:48 quote: Originally posted by henry
90% ovih ratobornih će za 20% rabata Vuku, Bori i ostalima jezikon čistit tarzančiće.
Siguran sam da nije lep, još sigurniji da nije pametan al je dobro napisa
Kako ti znas da nije pametan. |
henry |
Posted - 15/10/2023 : 00:30:58 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Siguran sam da nije lep, još sigurniji da nije pametan al je dobro napisa |